Ποιο πρόγραμμα του Αnt1 είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση της χρονιάς στα νούμερα τηλεθέασης;
Βρείτε μας στο

Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα στους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Μετά την έλευση του Γιάννη Λάτσιου, ο προγραμματισμός του καναλιού για τη νέα σεζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Το μεγάλο αγκάθι ήταν ασφαλώς η εύρεση των προγραμμάτων εκείνων που θα μπορούσαν, όχι απλώς να κάνουν αξιοπρεπή νούμερα απέναντι στο Survivor, αλλά και να το ξεπεράσουν.

Μετά από αρκετή σκέψη και αλλαγή πλάνων ουκ ολίγες φορές, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στα 2 πρότζεκτ που θα ρίξουν απ’ τον Οκτώβρη στη μάχη της prime time ζώνης.

Το ένα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Πρόκειται για τους «Νομάδες», το νέο Reality που είναι το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1.

«Οι χωρισμένοι» του ΑΝΤ1: Η νέα κωμική σειρά με την οποία θέλει να κονιορτοποιήσει το Survivor

Τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να βρουν πρωτοκλασάτους διάσημους, καθώς θεωρούν ότι αυτό θα είναι το κλειδί για την επιτυχία του.

Στην παρουσίαση ο έμπειρος σε τέτοια προγράμματα, Γρηγόρης Αρναούτογλου, προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια, ενώ δυνατό χαρτί είναι και το Live, μια φορά την εβδομάδα.

Θα υπάρχουν δηλαδή 5 επεισόδια κάθε εβδομάδα, τα 4 μαγνητοσκοπημένα (δίωρα) και ένα Live το οποίο θα κάνει και τη διαφορά σε σχέση με το Survivor.

Το δεύτερο δυνατό χαρτί του ΑΝΤ1 είναι η μυθοπλασία. Δυο φορές την εβδομάδα, στις 23:00 θα βλέπουμε τη νέα κωμική σειρά του καναλιού, με την υπογραφή του σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών, Βασίλη Θωμόπουλου.

Πρόκειται για μια σπαρταριστή κωμωδία που βασίζεται σε ξένο φορμάτ (Separados=Χωρισμένοι) από τη Χιλή, στην οποία ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά.

Η αισιοδοξία στις τάξεις των ανθρώπων του καναλιού είναι μεγάλη, καθώς θεωρούν ότι η σειρά έχει όλα τα φόντα για να κάνει επιτυχία ανάλογη με θρυλικά σήριαλ όπως το «Παρά 5» και τα «Εγκλήματα». Τα πρώτα ονόματα που θα αναλάβουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αρχίζει ήδη να ακούγονται (Μπέζος, Φιλιππίδης, Κατσούλης), ενώ οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς καθώς τα γυρίσματα πρέπει να αρχίσουν μέσα στον Αύγουστο.

Οι άνθρωποι του καναλιού ποντάρουν πολλά στη μυθοπλασία, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα show (ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν).

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Το πιο πιθανό σενάριο είναι τον Οκτώβρη να δούμε ένα μόνο (την Κυριακή) και άλλο ένα (ή δυο) στο δεύτερο μισό. Σε πρώτη φάση πάντως στη μάχη με το Survivor μπαίνουν οι «Νομάδες» και η κωμωδία του Βασίλη Θωμόπουλου και η μάχη αναμένεται πιο σκληρή από ποτέ.

Το νέο ζευγάρι της Μουρμούρας του Alpha

Η επιθυμία των φίλων της σειράς διαβάστε περισσότερα