έπαθλο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Το «Nomads» αντεπιτίθεται: 2 γυναίκες – έκπληξη μπαίνουν στο παιχνίδι! (Pics)

Αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι…

Είναι το… άρμα μάχη του ANT1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η δική του απάντηση στον «τυφώνα» Survivor που σάρωσε τα πάντα στο τηλεοπτικό του διάβα πέρυσι κι έκανε τους υπεύθυνους των καναλιών να στρέψουν και πάλι την προσοχή τους στα ριάλιτι παιχνίδια.

Το Nomads θα έχει, όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, για παρουσιαστή του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτώβρη.

Τις τελευταίες φήμες για την στελέχωση του «ρόστερ» των “Νομάδων” έρχονται ν’ ακολουθήσουν νέες, που αυτή τη φορά έχουν τη μορφή σχεδόν βεβαιότητας και θυμίζουν λίγο… Survivor: η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη- που συμμετείχε στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ- Όλγα Πηλιάκη φέρεται να έχει πει το μεγάλο «ναι» κι εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες όλοι οι παίκτες υποβάλλονται, θα είναι στο ριάλιτι.

Πέραν της Πηλιάκη, στο “Nomads” θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα και η Βασιλική Μιλλούση. Η Ελληνίδα αθλήτρια της γυμναστικής (δοκός ισορροπίας) είναι γνωστή για τη συμμετοχή της σε τρεις διαφορετικές Ολυμπιάδες (Σίδνεϊ 2000, Λονδίνο 2012 και Ρίο 2016), ενώ διατηρούσε επί σειρά ετών δεσμό με τον χρυσό ολυμπιονίκη στους κρίκους, τον Λευτέρη Πετρούνια.

Όπως καταλαβαίνετε, πανηγυρίζουμε για τη προοπτική να δούμε και τις δύο μέσα στο παιχνίδι. Και οι λόγοι, προφανείς. Δείτε τους και μόνοι σας στην media gallery από κάτω…