πετρελαιοκηλίδα
Βρείτε μας στο

Ο Σαρωνικός εκπέμπει S.O.S. Η πετρελαιοκηλίδα που τον μόλυνε έχει εξαπλωθεί σε κάθε λογής παραλία του. Τα συνεργεία καθαρισμού κάνουν ό,τι μπορούν αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. Και θα συνεχίσει για πάρα πολύ καιρό.

Μέσα σε όλη αυτή την οικολογική καταστροφή ήρθε και η ανωμαλία του καιρού να προστεθεί. Οι 35-40° που περάσαμε στα μέσα του Σεπτεμβρίου έκαναν αρκετούς να ξαναξεχυθούν στις παραλίες. Ναι, ακόμα και στις παραλίες που έχουν έμμεσα ή άμεσα μολυνθεί από την πετρελαιοκηλίδα. Γιατί αυτοί είμαστε. Ακόμα και πυρηνικά απόβλητα να είχαν διαχυθεί στη θάλασσα, μια βουτιά θα την κάναμε για να ξορκίσουμε το κακό.

Μη νομίζετε όμως ότι ήταν μόνο ο απλός κόσμος που δεν είχε αλλού να πάει και η οικονομική δυσχέρεια του έδειχνε τον Σαρωνικό ως μοναδική επιλογή δροσιάς. Δεν ήταν μόνο τα μαύρα πετρέλαια με νύχια γαμψά που έπεσαν πάνω στην εργατιά. Ήταν και πολλά γνωστά άτομα, διάσημοι, σελέμπριτις, άνθρωποι του θεάματος. Πείτε τους όπως θέλετε, αυτό είναι το λιγότερο. Πολλοί τους είδαν να βουτάνε και να χαίρονται της πετρελαιοθάλασσα αλλά λίγοι τους είδαν να βγαίνουν.

Το Menshouse ομως ήταν εκεί και συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία για το τί συνέβη στον καθένα τους. Μία ολόκληρη ενδεκάδα από Έλληνες και ξένους σελέμπριτις που βρέθηκαν στον Σαρωνικό. Πώς μπήκαν και πώς βγήκαν από την πετρελαιοκηλίδα; Τί άλλαξε πάνω τους;

Η απάντηση στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Αρκεί να πατήσετε σε κάθε κάρτα που σας δείχνει το ΠΡΙΝ του κάθε σελέμπριτι για να αποκαλυφθεί το ΜΕΤΑ.

Δείτε πώς βγήκαν από τον Σαρωνικό 11 άτομα που κολύμπησαν στην πετρελαιοκηλίδα

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα