Υμηττός: Η ελληνική απαγορευμένη ζώνη με τη βάση εξωγήινων
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Υμηττός: Η ελληνική απαγορευμένη ζώνη με τη βάση εξωγήινων

Η απάντηση στο ερώτημα «τι πραγματικά συμβαίνει στην απαγορευμένη βάση εξωγήινων στον Υμηττό» είναι σχετικά απλή. Τίποτα. Δεν συμβαίνει τίποτα.

Η ταινία «Η Λίζα το ‘σκασε» αφορά τις περιπέτειες μια κοπέλας που ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει με τους γονείς με αεροπλάνο για να γνωρίσουν τον μέλλοντα γαμπρό, τρώει «φλας» και αποφασίζει να το σκάσει. Εκεί, στο φιλμ δηλαδή, ακούγεται για πρώτη φορά το τραγούδι Υμηττός, τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Μάνος Χατζιδάκις. Το γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα «μυστικό» χωρίς να δίνει παραπάνω πληροφορίες εξάπτει τη φαντασία. Οι αστικοί μύθοι άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Άλλοι έκαναν λόγο για κάτι… ύποπτο που αφορούσε τον ίδιο τον καλλιτέχνη και άλλοι (ίσως μπερδεύοντάς το με το «Έχω ένα μυστικό») αναπαρήγαγαν το μεγαλύτερο κουτσομπολιό εκείνων των χρόνων. Την (υποτιθέμενη) κρυφή σχέση του (τότε) νεαρού βασιλιά Κωνσταντίνου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Με τον Υμηττό (και συγκεκριμένα ένα… εκκλησάκι) να μετατρέπεται σε ερωτική φωλιά. Πώς από αυτό το «μυστικό», φτάσαμε στη βάση εξωγήινων, ένας Θεός (και ίσως ο Χατζιδάκις) ξέρει.

Η περιοχή 51 είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα σε ό,τι αφορά τα πάρε-δώσε του ανθρωπίνου είδους με τα εξωγήινα όντα. Σε ό,τι αφορά το λεκανοπέδιο Αττικής, η πρωτοκαθεδρία ανήκει στην Πάρνηθα, η οποία συγκεντρώνει την πλειοψηφία των «μαρτυριών» σχετικά με ανεξήγητα φαινόμενα, αλλά τα τελευταία χρόνια ο Υμηττός έχει επιστρέψει δυναμικά. Διεκδικώντας το δικό του μερίδιο στην ανθρώπινη ανάγκη να δώσει αλλόκοσμη υπόσταση σε οτιδήποτε. Ακόμη και στο βουνό της διπλανής πόρτας!

Τα ΑΤΙΑ πήραν τα βουνά

Το περίεργο με τις θεάσεις ΑΤΙΑ είναι πως αυξάνονται στο πέρασμα του χρόνου. Όταν δηλαδή ο άνθρωπος δεν είχε καταφέρει ακόμη να αφήσει το έδαφος και να φτιάξει τις πρώτες πτητικές μηχανές, δεν ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριζαν πως είδαν κάτι στον ουρανό που δεν ήταν πουλί. Όταν τελικά τα κατάφερε, για κάποιον λόγο διάφοροι θεώρησαν ότι πολλά από όσα έβλεπαν στους ουρανούς δεν ήταν κατασκευάσματα γήινα αλλά εξωγήινα. Και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση και ο Υμηττός. Ένα βουνό το οποίο ασκούσε γοητεία από την αρχαιότητα, ενώ ακόμη και σήμερα παραμένει φιλόξενο για αποδράσεις σύγχρονων εξερευνητών. Αρκετοί, πάντως, έχουν προεξοφλήσει πως όποιος το προτιμά για τις αποδράσεις του, διατρέχει τον κίνδυνο να συναντήσει μικρά πράσινα ανθρωπάκια, που έχουν μετατρέψει τις κορυφές του στη δική τους παιδική χαρά.

Υμηττός: Η ελληνική απαγορευμένη ζώνη με τη βάση εξωγήινων

Κι αν πιστέψουμε την ιστορία που μετέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, για ορισμένους ο σκοπός τους είναι ξεκάθαρος. Να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τρανς χώρα.

Δεν τα εξηγεί και πολύ ωραία

Τα τελευταία χρόνια οι σποραδικές «μαρτυρίες» για UFO πάνω από τα κεφάλια μας ήρθαν κι έδεσαν με ένα βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Αντικείμενό του τα «παράξενα» κτίσματα και οι κατασκευές που διακρίνει κανείς εκεί πάνω. Άγνωστης προέλευσης και χρησιμότητας, με ένα μόνιμο «συννεφάκι» στους χάρτες της Google και μέτρα παρεμπόδισης της πρόσβασής του σε αυτό! Σαν να ακούς την ιστορία της Area 51 στην ελληνική εκδοχή της. Απλά με λιγότερη έρημο και περισσότερα υψώματα.

Το θέμα αναπαράχθηκε πιο γρήγορα κι από κουνέλια ευρισκόμενα σε ερωτική φρενίτιδα. Ο πάντα φιλόξενος σε τέτοια πράγματα κόσμος του ίντερνετ δεν είχε πολλές ενστάσεις για την αληθοφάνεια των «επιχειρημάτων». Τι μας κρύβουν; Τι συμβαίνει στην κορυφή που ορίζεται από το νοερό τρίγωνο Λεωφόρου Βουλιαγμένης-Βάρης-Κορωπίου;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Το τερμάτισαν οι θεωρίες

Οι αεροφωτογραφίες (γιατί αποδείχτηκε πως υπήρχαν και τέτοιες χωρίς συννεφάκια) προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο επειδή έδιναν ακριβώς όσα χρειαζόταν η φαντασία για να ξεσαλώσει. Η «κατασκευή» απέκτησε μυθική υπόσταση και στα διάφορα μπλογκς (εκείνα που βγάζουν το ψωμάκι τους από τέτοια πράγματα) οι συνωμοσιολόγοι ξεσάλωσαν. Κάποιοι έσπευσαν να κράξουν μάλιστα κι όσους έβλεπαν παντού εξωγήινους. Το έκαναν όμως για όλους τους λάθος λόγους. Δεν ήρθαν να δώσουν μια πιο ορθολογική αιτιολόγηση του τι μπορεί να υπάρχει πάνω σε ένα βουνό, αν δεν είναι UFO. Αντίθετα, το τερμάτισαν τελείως.

Είναι ΝΑΤΟϊκή βάση με κρυμμένα υπερόπλα της συμμαχίας. Είναι σιλό με πυραύλους για την από αέρος προστασία της Αττικής. Είναι αεροδιάδρομος από όπου απογειώνονται και προσγειώνονται τα αεροσκάφη με τα οποία μας ψεκάζουν. Αυτές είναι λίγες μόνο από τις πολλές –τσακωμένες με τη λογική- προσεγγίσεις, οι οποίες επιχειρούν να βάλουν φρένο στον αφελή ενθουσιασμό κάποιων για στενές επαφές με τους εξωγήινους. Με διαφορά η κορυφαία θεωρία πάντως είναι εκείνη που φέρνει τα πάνω, κάτω. Ή μάλλον, τα μέσα, έξω. Πρόκειται, λέει, για εσωγήινους. Πάντα μικρά ανθρωπάκια, ίσως πράσινα ίσως όχι, που ζουν στα έγκατα της γης και πού και πού ανοίγουν τις πύλες για να υλοποιήσουν το σχέδιο τους για κατάκτηση του κόσμου. Και ίσως να πάρουν μια βαθιά ανάσα για να αντέξουν μέχρι να ξαναβγούν…

Υμηττός: Η ελληνική απαγορευμένη ζώνη με τη βάση εξωγήινων

Ξενέρωμα…

Το ξενέρωμα έρχεται όταν τελικά δικαιώνονται όσοι έλεγαν πως λοιδορείς αυτό που δεν καταλαβαίνεις. Εκείνοι εννοούσαν, βέβαια, τους εξωγήινους και όχι τη σαφώς πιο πεζή αλήθεια. Παρά τα όσα γράφτηκαν περί απαγόρευσης πρόσβασης, στρατούς, CIA, NATO και δεν συμμαζεύεται, κάποιο έφτασαν μέχρι εκεί και αντίκρισαν κάτι που δεν καταλάβαιναν. Ευτυχώς έδειξαν τις φωτογραφίες σε άλλους που αντιλήφθηκαν αμέσως ότι αυτό που έβλεπαν δεν ήταν πύλη για το υπερπέραν, αλλά ένας απλός ραδιοφάρος. Ένα… μπανάλ ATV VOR είναι. Μια τεχνολογία που χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα ως ραδιοβοήθημα προκειμένου να βρίσκουν το έρμο το Ελευθέριος Βενιζέλος…

Φυσικά, υπάρχει και η άλλη άποψη, όπως αυτή εκφράζεται από σχολιαστή του βίντεο και εμάς μας καλύπτει. Γι’ αυτό και τη μεταφέρουμε αυτούσια. Με την ορθογραφία και τις αλήθειες της που κάποιοι πάνε να κουκουλώσουν: «Είναι αστροπυλη. Μια από τις εκατοντάδες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αυτές οι αστροπυλες θα ανοίξουν όταν ο Αντίχριστος αναλάβη την εξουσία της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Από αυτή την αστροπυλη θα φτάση ο στόλος του Διόνησου, του Ηρακλή και του Απόλωνα με αρχηγό τον Πολέμαρχο».