Βρέθηκε το «δωμάτιο» από το οποίο δε θα θέλεις να φύγεις ποτέ!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Βρέθηκε το «δωμάτιο» από το οποίο δε θα θέλεις να φύγεις ποτέ!

Για ποιο λόγο να τριγυρίζεις σε διάφορα… σπίτια, όταν έχεις τη δυνατότητα να βρεις την ευτυχία σου σε ένα και μόνο δωμάτιο;
Σκεφτείτε το και μόνοι σας: θέλετε ν’ αγοράσετε αθλητικά παπούτσια- πηγαίνετε σ’ ένα μαγαζί. Έπειτα, πρέπει να πάρετε μπουφάν- προχωράτε 800 μέτρα για να πάτε σ’ ένα άλλο. Μετά, εσώρουχα- τρίτο μαγαζί. Έπειτα, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι, ένα ρολόι, γυαλιά ηλίου- μαγαζιά νούμερο 4, 5 και 6 αντίστοιχα.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Στο τέλος της ημέρας έχετε περπατήσει απόσταση ίση με δύο μαραθώνιους (χωρίς, όμως, να κερδίσετε κάποιο μετάλλιο μετά τον τερματισμό…) και το κορμί σας πονάει από πάνω μέχρι κάτω λες και ανεβήκατε στο ρινγκ και αγωνιστήκατε 15 γύρους κόντρα στον Μάικ Τάισον.

Πραγματικά, γιατί να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας; Πολύ περισσότερο, γιατί να το κάνετε αυτό όταν υπάρχει το g-room; 

Ένα από τα μεγαλύτερα multi brand shops ολόκληρης της Ελλάδας (άνω των 450 τ.μ.!) βρίσκεται στη οδό Ρούζβελτ 37 στον κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας και διανύει αισίως τον 11ο χρόνο της πετυχημένης λειτουργίας του στο χώρο τόσο της ένδυσης, όσο και της υπόδησης.

Βρέθηκε το «δωμάτιο» από το οποίο δε θα θέλεις να φύγεις ποτέ!

Στο g-room θα βρείτε τα προϊόντα των κορυφαίων Brands του εξωτερικού να «παρελαύνουν» από μπροστά σας (Shop n Shop G-STAR RAW, Corners SCOTCH & SODA, NEW BALANCE etc.), συνεχή ανανέωση τον προϊόντων για εσάς εκεί έξω που… βαριέστε εύκολα, αποκλειστικότητες και ταχύτατη εξυπηρέτηση, αξιοπιστία (τα παιδιά του καταστήματος σας «προκαλούν» να βρείτε ένα μη αυθεντικό προϊόν…) και καθημερινές προσφορές οι οποίες θυμίζουν το ποσοστό καριέρας του Νίκου Γκάλη στα δίποντα (μέχρι και 70%)!

Εντάξει, εντάξει- έχετε δίκιο. Σας ακούμε σχεδόν να το λέτε: «Και τι θα γίνει, δηλαδή, μ’ εμάς που δε μένουμε στη Λάρισα; Πώς θ’ αγοράσουμε όσα θέλουμε από το g-room; Θ’ αναγκαστούμε να μετακομίσουμε στον Θεσσαλικό κάμπο; Γιατί, ξέρετε, αν χρειαστεί θα το κάνουμε…».

Να κάτσετε στ’ αυγά σας (αν και, μεταξύ μας, ο Θεσσαλικός κάμπος είναι πανέμορφος). Τα g-room φρόντισαν γι’ αυτό και σας λύνουν τα χέρια κι εξ αποστάσεως: κατόπιν… απαιτήσεως, σχεδόν, του καταναλωτικού κοινού, δημιουργήθηκε το https://www.g-room.gr/, το ηλεκτρονικό κατάστημα του δικού σας urban luxury store.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Βρέθηκε το «δωμάτιο» από το οποίο δε θα θέλεις να φύγεις ποτέ!

Μ’ ένα κλικ, λοιπόν, στο  https://www.g-room.gr/ μπορείτε να παραγγείλετε ό,τι θέλετε μέσα από μια τεράστια συλλογή sneakers και premium υποδημάτων, καθώς επίσης και jackets, παντελόνια, jeans, fur coats, chinos, φορέματα, sweatshirts, backpacks και πληθώρα άλλων αξεσουάρ, τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες και τα παιδιά.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας δεσμεύονται πως θα βρείτε το… ταίρι σας στο g-room, καθώς ό,τι και να ψάχνετε στο χώρο της urban luxury μόδας υπάρχει στο κατάστημά τους!

Τώρα, επομένως, δεν έχετε καμιά δικαιολογία: ακόμα κι όσοι (προφανέστατα λίγοι) δεν γνωρίζατε τη ύπαρξη του https://www.g-room.gr/, τη μάθατε. Αν θέλετε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, άμεση εξυπηρέτηση και μια τεράστια γκάμα επιλογών, δεν έχετε παρά να πλοηγηθείτε στο site ή να περάσετε από τον κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας στην οδό Ρούζβελτ 37.

Η εναλλακτική, φυσικά, είναι… ο μαραθώνιος και ο Μάικ Τάισον.

Όμως, αλήθεια, γιατί να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή όταν υπάρχουν τα g-room;

Βρέθηκε το «δωμάτιο» από το οποίο δε θα θέλεις να φύγεις ποτέ!