Τα ζώδια της εβδομάδας από έναν άσχετο με ζώδια
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τα ζώδια της εβδομάδας από έναν άσχετο με ζώδια

Πού θα βρεις καλύτερες προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας από έναν που δεν έχει ιδέα από αυτά και δεν τα πιστεύει καθόλου; Πουθενά.

Τα ζώδια της εβδομάδας ήταν μια στήλη που είχα όνειρο να γράψω από τότε που μου κάθισε στο μυαλό, 2-3 ώρες πριν από το κείμενο που ακολουθεί. Ίσως γιατί ποτέ δεν τα πίστεψα, ίσως γιατί ποτέ δεν συμπάθησα τους αστρολόγους και το παραμύθι που πουλάνε. Αυτή ακριβώς η στάση ζωής με κάνει ιδανικό ή δανεικό στο να προβλέψω επιτυχώς ό,τι σας συμβεί τις επόμενες επτά ημέρες γλυκά μου παιδάκια, που η μαύρη η μοίρα σάς έριξε σε αυτό το άρθρο σταθμός στην ιστορία των αστροπροβλέψεων.  Αν είσαι ο Παύλος Χαϊκάλης έχεις ήδη φύγει. Καλό δρόμο. Θα είναι όμως καλός; Αυτό άσε καλύτερα να το ξέρω εγώ. Εσύ έφυγες. Οι τυχεροί όμως έμειναν και θα είναι έτοιμοι για την εβδομάδα που έρχεται.

Σκεφτόμουν να υπογράψω το άρθρο ως Λιάνα Πατέρα, ξαδέρφη της Λίτσας, για να δώσω κύρος. Αλλά τελικά νομίζω ότι το κύρος θα το κερδίσω με τις επιτυχημένες προβλέψεις μου και όχι με το φραντσάιζ επίθετό μου.

 

krios

Κερατούκλη στα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν λίγα προβληματάκια. Για καλό και για κακό ψήλωσε λίγο τις πόρτες στο σπίτι σου και απόφυγε το κράνος στη μηχανή σου. Δε θα σου μπαίνει έτσι και αλλιώς. Αν θες να ξεσπάσεις βγες με τους φίλους σου. Μην τους πεις να πάτε όμως για μπάλα γιατί δε σε θέλουν στην ομάδα τους. Παίζεις σαν κριάρι λένε. Επαγγελματικά πάρε πρωτοβουλίες. Μην κάνεις μόνο ό,τι σου λένε. Γενικά μην είσαι πρόβατο.

tauros

Στα επαγγελματικά σας όλα θα πάνε καλά αρκεί να μην δουλεύετε σε υαλοπωλείο. Στα ερωτικά σας πιθανότατα θα έρθουν κάποιοι κύριοι με μεγάλα πλαστικά γάντια και θα σας ξαλαφρώσουν για να πάρουν όλο τον «ερωτισμό» σας και να φτιάξουν Red Bull. Μη σε νοιάζει που ως Ταύρος Κοντονής (ή ο Σταύρος Κοντονής, δεν είμαι σίγουρος) έχασε το υπουργείο. Την υγειά μας να ‘χουμε και υπουργεία βρίσκονται. Στην υγειά μας ρε ταυριά. Στα οικονομικά μπορεί να έχασες πολλά χρήματα αλλά κάποια στιγμή θα ταυρής.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

didymoi

Δίδυμοι θα τα γράψω μία φορά και κανονίστε να τα διαβάσετε και τα δύο αδέρφια. Σταματήστε τις αλλαξοκωλιές με τις κοπέλες σας. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ποιος είναι ποιος όσο και να μοιάζετε. Καλύτερα να διαλέξετε ποια θέλει ο καθένας. Επίσης σταματήστε να φοράτε τα ίδια ρούχα. Φτάσατε 30 χρονών. Δεν είναι αστείο, ποτέ δεν ήταν. Είναι ανατριχιαστικό. Δεν είχε καλό τέλος για τους πύργους στη Ν. Υόρκη. Γιατί να έχει για σας;

karkinos

Καρκίνε σε μισώ. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί είσαι ζώδιο. Είσαι αρρώστια. Και δεν εννοώ ότι σε γουστάρω. Κυριολεκτικά είσαι αρρώστια. Τι να πω στο θέμα υγείας για σένα καρκίνε; Δεν έχετε συναντηθεί ποτέ. Μπορείς να πας στο διάολο; Να πας. Αν δεν κατάλαβες αυτήν την εβδομάδα θα κάνεις πολλά ταξίδια. Σιχαμένε. Τί άλλο θα ακούσουμε ρε; Ζώδιο ανεμοβλογιά; Ξύσου πάνω στην γκλίτσα και θα το δεις και αυτό. Αν έχεις ανεμοβλογιά μην ξύνεσαι όμως. Κρίμα είναι να παίζεις με μάσκα στο Καραϊσκάκης.

leon

Λιοντάρι είσαι ξύπνιος; Λιοντάρι με ακούς; Ξέρω ότι κοιμάστε κάνα εικοσάωρο την ημέρα οπότε πιθανότατα δε θα διαβάσεις ό,τι γράφω. Έτσι και αλλιώς είναι λίγο δύσκολο να ήξερες να διαβάζεις αφού τα σχολεία στη Σαβάνα είναι λίγα και σιγά μην πήγαινες εσύ υπναρά. Για το μέλλον σου μην περιμένεις και πολλά να μάθεις από εμένα. Πάρε το μάτι της Θαντέρα, άνοιξέ το, ζήτα του να σου δώσει ενόραση (ή την υπερφυσική ματιά, ανάλογα τη μεταγλώττιση) και θα μάθεις ό,τι χρειάζεσαι.

parthenos-1

Φίλε παρθένε να ξέρεις ότι δε χρειάζεσαι να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι. Δεν είναι μόνιμη κατάσταση, ειδικά αν είσαι άντρας και έχεις τουλάχιστον ένα ολόκληρο χέρι. Κάποτε  περηφανεύονταν οι γονείς για την τιμή της κόρης τους. Άσε που αν έχεις καλή επαφή με κάποιο λευκό λουλούδι μπορείς να λες σε όλους ότι η κοιλιά σου είναι αλλεργική αντίδραση από το λουλούδι και παραμένεις παρθένος. Επαγγελματικά θα τα πας υπέροχα εκτός αν πρέπει να δουλέψεις ως χτένα του Ελληνιάδη.

zygos

Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Μπορεί να σας κλέβουν στο ζύγι. Το λέει και το τραγούδι: «Ζυγαριά, ζυγαριά, θα σε κλέψω μια βραδιά» (πολύ χαμηλό επίπεδο χιούμορ και ακολουθεί χαμηλότερο). Αλλά μην απογοητεύεστε και μην υποχωρείτε. Και μην ακούτε αυτά που λένε ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Να σας υπομείνει όπως υπομένει και τα υπόλοιπα ζώδια. Τι ζωϊδικός ρατσιμός είναι αυτός; Αν είστε ηλεκτρονικοί ζυγοί αλλάξτε μπαταρία αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να δείχνετε λάθος βάρος.

skorpios

Ήσουν μια μέτρια αντιγραφή του Σαμπ Ζίρο στο Μόρταλ Κόμπατ, ένα αδιάφορο τραγούδι του Κορκολή σε μια ξεχασμένη σειρά του Μέγκα και μια κίνηση τερματοφύλακα για το τσίρκο. Και τώρα έγινες και ζώδιο ρε Σκορπιέ κακομοίρη. Μια σκέψη μου σκόρπια Σκορπιέ για τα οικονομικά σου. Μην σκορπάς ό,τι μάζεψες. Επίσης μια ερώτηση που με βασανίζει. Ο αρσενικός σκορπιός είναι σκορπιός. Η σκορπίνα όμως είναι ψάρι. Άρα η σκορπίνα είναι άλλο ζώδιο και όχι σκορπιός; Δηλητηριώδης τροφή για σκέψη.

toxotis

Tι να πρωτοπώ για σένα τοξότη; Επαγγελματικά είσαι το μέλλον. Αν με τη λέξη μέλλον εννοούμε 5-6 αιώνες πριν στην Αγγλία. Στο παρόν, αν δεν είσαι Κορεάτης ή από την Κινεζική Ταϊπέι κανένας δε θα κάτσει να σε δει στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πιο κάτω και από τον μπαντμιντονίστα είσαι αλλά το ξέρεις ήδη αυτό. Ακόμα και οι Άγγλοι σε πρόδωσαν στις παμπ για τον μικροκαμωμένο ξάδερφό σου, τα βελάκια. Για πάντα μόνος. Το μόνο θηλυκό που μπορείς να χώσεις το «βέλος» σου είναι η φαρέτρα.

aigokeos

Για να έφτασες τόσο χαμηλά και να συνεχίζεις να διαβάζεις είτε γουστάρεις τα ηλίθια λογοπαίγνια ή πίστευες ότι θα έχω στερέψει μετά από τόσα που προηγήθηκαν και δε θα κάνω άλλα; Αν είσαι στην δεύτερη κατηγορία την πάτησες. Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Προλαβαίνεις να φύγεις και να πας να διαβάσεις κάποιο άλλο κείμενο του Menshouse από λιγότερο γελοίους συντάκτες. Έχεις ακόμα λίγο καιρό. Να σου θυμίσω, είχε Αιγόκερω τη μέρα που σε γνώρισα. (δυστυχώς άργησες)

ydroxoos

Σε έναν κόσμο που τα παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν από την έλλειψη νερού, η στάθμη της λίμνης Υλίκης μου φάνηκε πολύ χαμηλή τη τελευταία φορά που κοίταξα, στον Μαραθώνα έχουν δήμαρχο τον Ψινάκη εσύ είσαι υπερήφανος να συστήνεσαι ως Υδροχόος; Μπράβο ρε. Βγες και πες ότι κλωτσάς και κουτάβια σκύλων. Ρε ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για το νερό. Αν δεν πιστεύεις εμένα πίστεψε το Mad Max Fury Road. Στα ερωτικά σου τώρα τα έχεις κάνει μούσκεμα.

ixtheis

Καλώς το ψάρακα. Τελευταίος στο στρατόπεδο, τελευταίος και στα ζώδια. Θέλεις να στα πω ωμά ιχθύ; Σούσι. Δε σε χάλασε. Στα επαγγελματικά σου μην πολυαντιμιλάς στον ψαρά. Να τηρείς σιγή ιχθύος. Ξέρεις ότι στον καπιταλισμό το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Στα οικονομικά σου δε θα σου πω εγώ τι ψάρια θα πιάσεις.  Όσον αφορά τα ερωτικά σου τα πράγματα λάμπουν σαν τον φωσφόρο. Χώρισέ την. Σου έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη. Ρίξε αλλού δίχτυα. Καμάκωσε κάποια που σε περιτριγυρίζει.