4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος - Αντετοκούνμπο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος – Αντετοκούνμπο

Δεν λέω, ωραία ιδέα το ντουέτο με τον Αντετοκούνμπο που πρότεινε ο Κιάμος. Υπάρχουν όμως 4 αντίστοιχα σχήματα που θα σε δελέαζαν ακόμα περισσότερο να… ανοίξεις ένα μπουκαλάκι.

Φοράς τη σινιέ κοστουμιά σου…

Τριγυρισμένος από 6-7 ξανθόμαλλα«πιστόλια», κάθεσαι πρώτο τραπέζι πίστα και με υπεροπτικό βλέμμα που αναρωτιέται «πειράζει που γαμώ και δέρνω», παραγγέλνεις τη δεύτερη φιάλη.

Έχεις βγάλει πούρο ψωμιαδικό που κινδυνεύει να κάνει τάκλιν στα μαντάμ που ανοίγει το πρόγραμμα, έχεις στήσει τις λουλουδούδες στη σειρά για να κάνεις με το λαχανικό τη λεζάντα σου κι εκεί που ετοιμάζεσαι να υποδεχθείς το πρώτο όνομα του μαγαζού (εννοείται ότι σε τέτοιες διατυπώσεις το γιώτα απαλείφεται) βγαίνει στην πίστα ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Πώς; Σου φαίνεται κουφό; Σου μοιάζει απίθανο; Κι όμως! Αν ο «Greek Freak» σκεφτεί την πρόταση του Πάνου Κιάμου, τίποτα δεν αποκλείεται.

Όπως πιθανώς θα ενημερώθηκες, ο Έλληνας NBAer ανέβασε ένα live video στο instagram, όπου τραγουδούσε ένα κομμάτι του γνωστού αοιδού.

Ο Κιάμος λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την προτίμηση και αφού τον αποθέωσε με λόγια που κάνουν τα κοπλιμέντα κάποιων Πόποβιτς και Λεμπρόν Τζέιμς να μοιάζουν οδοντόκρεμες, του έριξε τη μεγάλη πρόταση:

Να κάνουν ένα ντουέτο μαζί!

4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος - Αντετοκούνμπο

Εν αναμονή λοιπόν της ημέρας (ή μάλλον της νύχτας) που ο Giannis θα εμφανιστεί με τον Panos και με δεύτερη φωνή των Πέτγουεϊ, θα ερμηνεύσουν μεγάλες επιτυχίες, φαντάσου μερικά ακόμα σχήματα που θα μπορούσαν να κάνουν θραύση στις ελληνικές πίστες…

Όπως αυτά:

-Βασίλης Καρράς-Γιώργος Μύρτσος. Σύμφωνα με τη μυθική απάντησή του σε οπαδό που ωρυόταν «30 χρόνια βλέπουμε μπάλα, κάτι ξέρουμε κι εμείς», και ο παλαίμαχος γκολκίπερ  30 χρόνια πάει στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έμαθε.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Το πρόγραμμα όμως δεν το αποστήθισε; Τα κομμάτια της μεγάλης του αδυναμίας δεν τα ‘χει μάθει απέξω; Ε, για μια εμφάνιση έστω, μπορεί να αναβιώσει το θρυλικό σύνθημα «Μύρτσο γερά, το βράδυ στον Καρρά».

4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος - Αντετοκούνμπο

-Sotis Βολάνης-Λευτέρης Πανταζής-Μανώλης Σιώπης. Πώς είπες, αυτοί είναι τρεις; Ντάξει, υπολογίζοντας τους δυο τελευταίους από… μισό (εξαιτίας αναστήματος και μόνο) πάλι σε ντουέτο καταλήγουμε.

Αν και τι ντουέτο, που η τυπάρα του Πανιωνίου είναι «one man show». Κι όπως απέδειξε στη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού -ερμηνεύοντας σουξέ των δυο υποτιθέμενων παρτενέρ του- εκείνον θα σκέπαζαν (κυριολεκτικά) τα λουλούδια.

4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος - Αντετοκούνμπο

-Νίκος Βέρτης-Κάρλος Ζέκα. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε γίνει Έλληνας πολύ καιρό πριν πάρει (και) την υπηκοότητα. Τη γλώσσα την έμαθε, στα μπουζούκια είχε μυηθεί, το μόνο που έμενε ήταν να παίξει στην Εθνική.

Μπορεί λοιπόν στα μπαράζ με την Κροατία να έδειχνε ότι δεν χρειάζεται παρτενέρ (αφού έτρεχε για δυο), αλλά η ερμηνεία στο «αν είσαι ένα αστέρι» έχει δείξει πως με παρτενέρ τον Νίκο Βέρτη, θα ραγίζανε οι πίστες.

🇬🇷🇮🇱😂 @zeca_rodrigues @nvertis @eyalgolan1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omri Altman (@omrialtman) στις

4 ντουέτα πίστας καλύτερα από το Κιάμος - Αντετοκούνμπο

-Μάκης Χριστοδουλόπουλος-Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το απόλυτο ντουέτο! Δυο καλλιτέχνες -ο ένας της πίστας, ο άλλος της μπάλας- που είναι γραφτό (στην ταυτότητά τους εκεί που λέει επίθετο) ότι πρέπει να συνεργαστούν. Απλά σκέψου το ανεπανάληπτο μέταλλο στη φωνή του Μάκη να δένει με το σφυριχτό «σίγμα» του Λάζαρου.

Το προσκλητήριο του opening θα… έπεφτε από τα χέρια όσων ήταν καλεσμένοι. Και φωτιά στην πίστα θα έβαζαν μεγάλες επιτυχίες των δυο τους, όπως «Απορώ με την καρδιά μου», «Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια» και «Έτσι σας γ…άω με αυτό το μαλλί»…