putin
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Καμία Kelly Brook: Αυτό το ημερολόγιο πρέπει να πάρεις για το 2018

Άνετα μπορείς να βρεις ποιος απεικονίζεται.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή αρχίζουν οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους. Μια από τις προετοιμασίες είναι η αγορά ημερολογίου. Στον ανδρικό πληθυσμό τα ημερολόγια δεν είναι απλώς αγορά. Είναι σα να παίρνεις το Playboy. Είναι ένα ακόμα σέξι περιοδικό. Φέτος, αντί για τις συνηθισμένες γυναίκες τύπου Kelly Brook, το ημερολόγιο που πρέπει να αποκτήσεις περιλαμβάνει έναν άντρα. Τον Vladimir Putin!

Ειλικρινά, μπορείς να σκεφτείς πιο ματσό και πιο extreme πολιτικό από τον Vlado; Ακόμα και ο Τσίπρας που είναι 20 χρόνια νεότερος είναι το ακριβώς αντίθετο. Μιλάμε για έναν τύπο που μπορεί να βρίσκεται πίσω από την εκλογή κάθε πρωθυπουργού στον κόσμο. Ο Putin όμως ακούγεται ότι διάγει τις τελευταίες του προεδρικές μέρες στην Ρωσία. Όχι γιατί θα τολμήσει κάποιος να τον εκθρονίσει. Αλλά γιατί θέλει να αποσυρθεί. Ήδη λέγεται ότι στις εκλογές του Μαρτίου δεν θα είναι υποψήφιος. Αν το 2017 είναι το τελευταίο του έτος στην εξουσία θέλει να το χαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Γι΄αυτό φέτος στη Ρωσία κυκλοφόρησαν ένα ημερολόγιο με όλες τις extreme στιγμές του Vladimir Putin. Μία για κάθε μήνα του έτους 2018. Σε αγώνα χόκεϊ, σε αγώνα καράτε, πάνω σε μηχανή Harley μαζί με άλλους μηχανόβιους, για ψάρεμα. Έχει και στιγμές από την πολιτική ζωή. Σε μια άλλη φωτογραφία έχει στην αγκαλιά του ένα γατάκι.

Το ημερολόγιο ανέβηκε την Πέμπτη στο eBay και μέσα σε μια μέρα κατάφερε να πουληθεί σε 63 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον βρίσκεται και στο Amazon. Η τιμή του είναι στα 13 ευρώ σκέτο και στα 15 αν το θες πακέτο με ξεχωριστό ημερολόγιο με τον Ρώσο Πρόεδρο να καβαλάει μια αρκούδα.

Και σε ξαναρωτάμε: μπορείς να βρεις καλύτερο ημερολόγιο για να κρεμάσεις στον τοίχο σου το 2018;