γύρου
Βρείτε μας στο

Η είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει ένα νομοσχέδιο σχετικά με τη χρήση φωσφορικού άλατος σε κατεψυγμένο κρέας, που χρησιμοποιείται για το γνωστό σε όλους γύρο και το ντονέρ, έπεσε σαν βόμβα στην πιάτσα των εμπόρων γύρου αλλά και των απλών καταστηματαρχών που σερβίζουν το δημοφιλές έδεσμα.

Η σκέψη και μόνο της απαγόρευσης μετέτρεψε το σχετικά φτηνό προϊόν αυτό σε ένα γεύμα για λίγους. Ο εκλεκτός ελληνικός γύρος ξεκίνησε να διακινείται παράνομα και τα πρώτα κυκλώματα παράνομης διακίνησής έκαναν την εμφάνισή τους. Φυσικά υπήρξαν, όπως πάντα στη ζωή, οι δύο κατηγορίες κυκλωμάτων.

Αυτά που διακινούσαν φτηνό γύρο, άγνωστης προελεύσεως στο θέμα ζώου προέλευσης και τα έβλεπες να έχουν απλώσει δίχτυα στην Ομόνοι και στο Μενίδι και τα άλλα, αυτά που διακινούσαν το ακριβό σταφ, για τους εκλεκτούς πελάτες της Αθήνας του πλούτου και των φώτων. Αυτά που δρούσαν με έδρα το Κολωνάκι.

Ο Υπερκοριός της ΕΥΠ, που παρακολουθούσε στενά όλα τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο διακίνησης παράνομου Γύρου στο Κολωνάκι, έβγαλε στη δημοσιότητα όλους τους κρυφούς διαλόγους. Τις συγκλονιστικές συνομιλίες των εμπόρων του «καφέ θανάτου» ή της «τσικνοπρέζας» όπως τη λένε στην πιάτσα, εξασφάλισε το Menshouse.gr και σας τους μεταφέρει αδιαφορώντας για τους κινδύνους.

Ο γύρος εκπέμπει σως: Όλοι οι διάλογοι από το κύκλωμα γύρου στο Κολωνάκι

Στους διαλόγους θα ακούσετε όλες τις μυστικές παραγγελίες, τον τρόπο διακίνησης των εμπόρων του θανάτου αλλά και τα κωδικά τους ονόματα. Το Menshouse τολμά εκεί που οι άλλοι σταματούν. Στο 4ο-5ο γύρο δηλαδή. Εμείς καταπίνουμε μία σόδα, ρευόμαστε, παίρνουμε ένα κομμάτι γύρο ακόμα, δίνουμε και ένα κομμάτι στον διπλανό μας, λέμε «παιδιά να γυρίζει» και συνεχίζουμε το ρεπορτάζ μέσα στους «τεκέδες» του χοιρινού γύρου και ντονέρ.

[Γυριστρούλα]: Έλα ρε μ@λ@κα , πού είσαι; Γιατί άργησες να το σηκώσεις;
[Αλάδωτος]: Τι θες ρε Γυριστρούλα, μας έχουν γίνει στενός κορσές από το πρωί οι μπάτσοι.
[Γυριστρούλα]: Σας την έπεσαν ρε μ@λ@κα Αλάδωτε; Δε σου είπα να παίρνεις προφυλάξεις ρε @@;
[Αλάδωτος]: Έτοιμος ήμουν. Μόνο μπιφτέκια βρήκαν στους καταψύκτες, κάτι καλαμάκια, λουκάνικα. Το καλό πράγμα δε θα το βρουν ποτέ.
[Γυριστρούλα]: Πού το έκρυψες ρε μ@λ@κα; Το χρειαζόμαστε άμεσα. Με παίρνει το αφεντικό και μου ζητάει να είναι άμεσα διαθέσιμο να πέσει στην αγορά.
[Αλάδωτος]: Για παρθένα με πέρασες ρε Γυριστρούλα; Δεν ξέρω τη δουλειά μου; Σε κιβώτια που γράφουν κινόα, ιπποφαές και κουνουπίδι απ’ έξω είναι κρυμμένο. Κανείς δε θα τ’ ανοίξει. Κάτω από τη μύτη τους θα περάσει. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
[Γυριστρούλα]: Κανόνισε να πέσουμε σε κανέναν μπάτσο βίγκαν και να ανοίξει τα πακέτα. Τη γ@μ#σ@με ρε [ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΟ] αν μας πιάσουν. Τελειώσαμε.
[Αλάδωτος]: Σιγά μην πέσουμε και σε μπάτσο κομμουνιστή. Όλο σενάρια επιστημονικής φαντασίας λες. Αφού έχουμε άνθρωπο μέσα στην αστυνομία ρε μ@λ@κ@. Τον έχουμε λαδώσει και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πέρασε νωρίτερα και πήρε έξι διπλά με απ’ όλα το @@ και μου ‘πε θα στείλει το βράδυ άνθρωπο να πάρει και 10 μερίδες πακέτο γιατί έχουν γιορτούλα στο τμήμα.
[Γυριστρούλα]: Kανόνισε π@π@ρι να σε τσιμπήσουν. Παίζεις με τη φωτιά και θα καείς. Να ‘χεις το σταφ έτοιμο, σε 24 ώρες στέλνουμε το πρώτο φορτίο πάνω. Με πήρε ο Καρντάσιαν και καίγεται λέει να ρίξει νέο πράμα στην αγορά. Έχουν λυσσάξει εκεί πάνω για ένα πρωτάθλημα και για φρέσκο γύρο. Σε κλείνω ρε μ@λ@κα γιατι έχω δεύτερη γραμμή…

 

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Ο γύρος εκπέμπει σως: Όλοι οι διάλογοι από το κύκλωμα γύρου στο Κολωνάκι

Καρντάσιαν και Γυριστρούλα

[Γυριστρούλα]: Έλα ρε Καρντάσιαν, πού χάθηκες ρε αδερφέ;
[Καρντάσιαν]: Κόψε τις πίπες και τα κωλομεγλειφάτα Γυριστρούλα και πες πότε έρχεται το σταφ. Έχετε αργήσει 3 μέρες την παραγγελία ρε μου#%@ και ο κόσμος εδώ πάνω δίνει και το νεφρό του για να αγοράσει.
[Γυριστρούλα]: Με νεφρό φτιάχνουμε και κοκορέτσι πες τους.
[Καρντάσιαν]: Kόψε την πλάκα ρε. Έχουν πέσει πάνω στα υποκατάστατα τα ζάκια. Ο άλλος τις προάλλες μου ζητούσε σάντουιτς με κοτομπέικον. Ρεζίλι θα γίνουμε, θα πάνε να αγοράζουν αλβανικό ρε μ@λ@κα στο τέλος.
[Γυριστρούλα]: Μη μου κολλάς ρε μ@λ@κα Καρντάσιαν. Αφού υπάρχουν μπλόκα στα Τέμπη. Δεν περνάει εύκολα τόσο μεγάλο φορτίο. Μας παρακολουθούν λέμε.
[Καρντάσιαν]: Να με μιλάς καλύτερα ρε π@π@ρα. Όταν πήρες το χρήμα άλλα μου υποσχέθηκες. Ότι θα πνιγούμε στον γύρο, ότι θα ρίξουμε στην αγορά νέο προϊόν πιο καθαρό, με λιγότερο ξύγκι και πιο καλοψημένο. Πού ειναι όλα αυτά ρε @@; Έχω τις πίτες μου και τις αλοιφές μου και κάθονται.
[Γυριστρούλα]: Tι αλοιφές ρε μ@λ@κα; Βολτάρεν και Κάουντερπεϊν; Φαρμακείο ανοίξατε;
[Καρντάσιαν]: Kόψε το δούλεμα ρε χαμουτζή και πάνε βρες τρόπο να έρθει το σταφ. Κόψε τον λαιμό σου να έρθει. Αλλιώς θα σου περάσω τη σούβλα στον κ%λο.

 

Γυριστρούλα ft. Τυλιχτός

[Γυριστρούλα]: Kαλησπέρα αφεντικό.
[Τυλιχτός]: Mη με λες αφεντικό ρε σου ‘χω πει. Μας παρακολουθούν.
[Γυριστρούλα]; Σόρι Τυλιχτέ. Η δύναμη της συνήθειας. Ο άλλος ο μ@λ@κας από πάνω με απειλεί. Άργησε λέει η παραγγελία του. Τι να του πω;
[Τυλιχτός]: Να του πεις ότι το παιδί έχει φύγει. Τι να του πεις ρε παπάρα; Να τις βάλει εκεί που ξέρει τις απειλές του. Άντε μην τα πάρω και του στείλω τίποτα κεμπάπ και καλαμάκια. Από αυτά για τον φραπέ. Να μάθει να κάνει αστεία τόσα χρόνια.
[Γυριστρούλα]: Έχει δίκιο όμως. Ο κόσμος έχει σαλτάρει. Αν δεν ρίξουμε τώρα φρέσκο, διαλεχτό πράγμα στην πιάτσα θα στραφούν στα λουκάνικα και τις πανσέτες. Ήδη το πρωί μπήκαν πελάτες και ρωτούσαν αν υπάρχει κάτι να τους φτιάξει. Δεν τους είχα ξαναδεί και το ‘παιξα χαζός. Τους είπα μόνο κοτόπουλο στη σούβλα. Και έφυγαν ρε Τυλιχτέ. Χάνουμε κόσμο και τα γαμωνοίκια εδώ στη Σκουφά είναι πανάκριβα.
[Τυλιχτός]: Σκάσε ρε μ@λ@κα που θα διαμαρτυρηθείς κιόλας. Ασ’ τους να καούν, να τσουρουφλιστούν. Ανεβαίνει η τιμή ρε, δεν το καταλαβαίνεις; Θα ρίξουμε το νέο σταφ από γουρουνοπούλα και θα πέσουν πάνω σαν τις μύγες. Π!π€ς στα σοκάκια θα μας κάνουν για ένα διπλό με σπάταλο τζατζίκι. Την ξέρω την αγορά ρε [ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΟ] καλύτερα.

 

Ο γύρος εκπέμπει σως: Όλοι οι διάλογοι από το κύκλωμα γύρου στο Κολωνάκι

 

Τυλιχτος και Ικέας

[Τυλιχτός]: Έλα μικρέ, τι κάνεις; Είσαι έτοιμος;
[ΙΚΕΑΣ]: Έλα μπος. Όλα έτοιμα. Τα κορίτσια έχουν πιάσει θέσεις και θα δειγματίσουν το σταφ στα αρρωστάκια.
[Τυλιχτός]: Mπράβο μικρέ. Και θέλω καθαρές δουλειές, μην πας και τους δώσεις το νοθευμένο με το άλογο πάλι ρε γ@μ#μ%νε. Θα σε λιανίσω. Μόνο το ακριβό, να γλυκαθούν. Μιλάμε για εκλεκτή πελατεία, το προϊόν μας θα μπει στα πιο ακριβά σαλόνια. Το δικό σου το αλογίσιο μόνο για αλώνια ήταν. Το πιασες το υπονοούμενο ρε μ@λ@κισμένο;
[ΙΚΕΑΣ]: Ναι ρε μπος, παιδιά είμαστε; Αφού στο Ντα Κάπο έχουν απλωθεί τα κορίτσια. Την καλύτερη πελατεία θα σου φέρουμε. Δέκα μέρες σιγοψήνονται οι φραγκάτοι για μία μπουκίτσα με πατατούλες δίπλα. Τους πλησίαζα και τους έλεγα αν θέλουν κανένα κοριτσάκι από ανατολικό μπλοκ, κανένα iPhone σε μισή τιμή και μου έλεγαν να κόψω τις μαλακίες και να φέρω από το καλό πράγμα. Το τσιτσί.
[Τυλιχτός]: To εμπόριο ψητής σαρκός θα τους εξαφανίσει όλους. Άσε τους άλλους να φέρνουν πουτάνες και όπλα. Τα γουρουνάκια μας εμείς και το γκριλ μας και θα τα κονομήσουμε χοντρά. Και σταμάτα ρε @@ να τσιμπάς από το προϊόν. Σε έπιασε ο «Ψήστης» τρεις φορές χτες να τσιμπάς το ξεροψημένο και να το σνιφάρεις στις τουαλέτες. Μ@λ@κισμένο αν σε ξαναπιάσει θα σου κόψει τα πόδια. Αυτό είναι το πιο ακριβό κομμάτι. Φεύγει απ’ ευθείας για τις σουίτες και τα γιοτ.
[ΙΚΕΑΣ]: Σόρι μπος. Άνθρωπος είμαι και εγώ. Έσπασα. Μυρίζουν όλη μέρα τα χέρια μου γύρο, τα γλείφω και το λαδάκι στέλνει μήνυμα στον εγκέφαλο. Μεγάλη η στέρηση μπος. Δεν γίνεται να την βγάλω μόνο με κοντοσούβλι.