Star Wars
Βρείτε μας στο

Ένα από τα διλήμματα των διακοπών, κυρίως του καλοκαιριού, είναι το «είσαι τύπος του ξενοδοχείου ή της σκηνής;». Συνήθως αυτή η ερώτηση έρχεται από τους τύπους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία και σε κοιτάνε με εγκληματικό βλέμμα αν τύχει και απαντήσεις το ξενοδοχείο. Σε φάση «δε ντρέπεσαι ρε βολεψάκια;». Από το καλοκαίρι του 2018 δεν θα ντρέπεσαι για τίποτα. Γιατί στο ξενοδοχείο Star Wars όλοι θα θέλουν να μείνουν.

Λίγες μέρες πριν βγει το The Last Jedi, η Disneyworld ανακοίνωσε ότι σε μερικούς μήνες θα είναι έτοιμο στον εκθεσιακό χώρο D23 στο Ορλάντο της Φλόριντα ένα ξενοδοχείο βγαλμένο από το Star Wars. Όχι απλώς χώρος με εκθέματα που θα πας και θα δεις φιγούρες των χαρακτήρων. Αυτό υπάρχει ήδη. Μιλάμε για χώρους και δωμάτια σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθεις ότι βρίσκεσαι όντως στον κόσμο των Jedi.

Οι άνθρωποι της Disney World & Resorts έκαναν μια έρευνα στους 7.000 παρευρισκομένους στην expo του Σαββάτου, και είδαν ότι η ανταπόκριση σε ένα τέτοιο πλάνο ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Ένα luxury περιβάλλον, μια εμπειρία εμβύθισης στο Star Wars; Εννοείται πως θα το επισκεπτόσουν και πάνω από μία φορά.

Το ξενοδοχείο Star Wars είναι το μέρος που θα πας διακοπές. Για πάντα!

Φυσικά η πλήρης εξήγηση που δίνει ο επικεφαλής Bob Chapek είναι ακόμα πιο γοητευτική από την δική μας τυπική περιγραφή. «Από τη στιγμή που θα αφήσεις τη Γη, θα μπεις σε ένα “ζωντανό” διαστημόπλοιο που θα περιλαμβάνει τους χαρακτήρες του Star Wars και θα βλέπεις τις ιστορίες τους να ξετυλίγονται μπροστά σου. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον μακρινό γαλαξία. Άπαξ και φτάσεις εκεί είσαι πλέον ένας πολίτης του γαλαξία και μπορείς να ντυθείς και με τα ρούχα που αρμόζουν». Το πιο εντυπωσιακό είναι πως ο τρόπος που θα εκτυλίσσονται οι ιστορίες θα είναι σχεδόν μοναδικός για κάθε επισκέπτη. Τέλος, πέρα από το «ταξίδι» με το διαστημόπλοιο, η διαμονή θα αποτελεί μια αίσθηση διαστημική. Κάθε δωμάτιο θα έχει θέα στο διάστημα, προφανώς με κάποιες κατασκευές που θα κάνουν περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μάλλον μετακομίζω στη Φλόριντα.