5 πράγματα που μπορεί να κρύβει το μαξιλάρι του καναπέ
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 πράγματα που μπορεί να κρύβει το μαξιλάρι του καναπέ

Για χρόνια ταλαιπωρεί τους ανθρώπους και ήρθε η στιγμή να λογοδοτήσει και να μας εξηγήσει γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Το μαξιλάρι του καναπέ αποκαλύπτεται.

Το μαξιλάρι του καναπέ είναι το πιο περίεργο μέρος που υπάρχει στον πλανήτη Γη, ου μην και στον γαλαξία ολάκερο. Το πρώτο είναι η Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Δεν είναι τυχαίο ότι στις παγκόσμιες έρευνες απολεσθέντων αντικειμένων το μαξιλάρι του καναπέ κονταροχτυπιέται με το Τρίγωνο των Βερμούδων. Εκεί βέβαια χάνονται μικρά αντικείμενα όπως πλοία και αεροπλάνα. Στο μαξιλάρι χάνεις μέχρι και την ίδια σου τη βερμούδα.

Μετά από ενδελεχείς έρευνες και αφού εγγυήθηκαν για την διακριτικότητα μου ο Κώστας Χαρδαβέλας και ο Δημήτρης Λιακόπουλος, το μαξιλάρι του καναπέ φανέρωσε τα μυστικά του και τον βιολογικό του προκαθορισμό, θα μπορούσαμε να πούμε.

Καλησπέρα κύριε Μαξιλάρι.

Δεν ξεκινήσαμε καλά.

Γιατί τι είπα;

Δεν είναι μία λέξη κύριε μου. Το όνομα μου είναι Μάξι εκ του Μάξιμος και το επώνυμο μου Λάρι. Επίσης φέρω τον τίτλο του Βασιλιά της Απώλειας, οπότε με αποκαλούν ΜαξιΛάρι King.

Αυτή τη στιγμή νιώθω συγκλονισμένος. Με συγχωρείτε. Δεν το γνώριζα.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Ας μην επαναληφθεί όμως, γιατί θα εξαφανίσω και το μαγνητόφωνο σας.

Όχι, σας το υπόσχομαι. Δεν θα επαναληφθεί. Πείτε μας κύριε Λάρι, πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με αυτόν τον εργασιακό τομέα;

Κοίταξτε να δείτε. Να σας πω πρώτα και σε όλους τους αναγνώστες του Menshouse ότι εγώ είμαι ο πρώτος που το ξεκίνησε. Το Τρίγωνο των Βερμούδων όταν ήταν μικρό παιδί ήθελε να μου μοιάσει. Το ξέρω από τόσο δα, με μια γωνία μου συστήθηκε μετά του πατρός του του τετραγώνου. Εγώ όταν ήμουν πιτσιρικάς, με δέρμα σαν πούπουλο και με ρωτούσαν οι δάσκαλοι τι θέλω να γίνω μεγάλος, εγώ τους απαντούσα «κάτι που δεν υπάρχει». Το έψαχνα για αρκετά χρόνια και τελικά ένα τυχαίο περιστατικό μου έδωσε το ερέθισμα.

Ποιο ήταν αυτό το περιστατικό; Μιλάτε για το πρώτο αντικείμενο που εξαφανίσατε δηλαδή;

Βεβαίως. Ήταν κάπου στο 2.000 π.Χ. και ήρθε σε μένα ο Πάρις για να μου ζητήσει βοήθεια. Είχε απαγάγει την Ωραία Ελένη ξέρετε. Έπρεπε κάπου να την κρύψει για να μην γίνει casus belli. Εγώ την εξαφάνισα και μετά οι λαθραίοι της Ιστορίας έλεγαν τα δικά τους. Άλλοι για την Τροία, άλλοι για την Αίγυπτο. Κι αυτός ο Σεφέρης, κοτζαμάν λόγιος κι επείσθη από τους λαοπλάνους. Τους τιμώρησα εννοείται κι αυτούς.

Τι του κάνετε του Νομπελίστα μας;

Πήρα την πένα που έγραφε για ένα χρόνο και δεν είχε τι να γράψει. Πέρασαν αρκετά βράδια που τον άκουγα να δακρύζει και επειδή ψυχή έχω κι εγώ, λυπήθηκα και του την έδωσα πίσω.

Βλέπετε το χέρι μου…Έχω τσουτσουριάσει πραγματικά. Ώστε η Ωραία Ελένη ήταν η πρώτη που εξαφανίσατε. Και μέχρι σήμερα πόσα αντικείμενα έχετε στην κατοχή σας;

Αυτή είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθεί. Οι επίσημες στατιστικές της Pillow Alert, της εταιρείας μου, κάνουν λόγο για αντικείμενα που θα ξεχρέωναν 5 φορές το ελληνικό χρέος.

Έχετε δίκιο. Συγχωρήστε με, αλλά αντιλαμβάνεστε το άγχος του να μιλάει κανείς μαζί σας. Πάμε σε κάτι πιο εύκολο. Ποια είναι τα 5 αντικείμενα που αγαπάτε να παίρνετε;

Πρώτα και κύρια τα νομίσματα. Θυμάμαι είχα πάρει το 1999 ένα κατοστάρικο και το εμφάνισα στον κάτοχο του το 2004. Όταν το έχασε στενοχωρήθηκε γιατί το ήθελε για να πάρει ένα σουβλάκι. Το 2004 που το ξαναπήρε δεν του ήταν πια χρήσιμο, γιατί το σουβλάκι είχε ακριβύνει πολύ. Δεύτερον, τα τηλεκοντρόλ. Με μπαταρίες ή χωρίς. Άμα είναι εύκολη αποστολή, παίρνω πρώτα τις μπαταρίες ή πρώτα το τηλεκοντρόλ, για να βάλω ένα βαθμό δυσκολίας. Τρίτο στις προτιμήσεις μου έρχεται το εσώρουχο.

Το εσώρουχο;

Μάλιστα. Αρκετοί κάνουν σεξ πάνω στον καναπέ και κατ΄επέκταση πάνω μου, οπότε για αντίποινα εξαφανίζω μποξεράκια και στρινγκ. Το βιβλίο είναι επίσης ένα αντικείμενο που μου αρέσει να «καταπίνω». Είμαι βιβλιοφάγος ξέρετε. Στην 5η θέση των Maxilari Billboards είναι το κινητό. Απλώς αυτό το χρησιμοποιώ για λίγο, ίσα να με δονήσει και μετά το ξεβράζω.

Καταπληκτικά. Μια τελευταία ερώτηση και τελειώσαμε. Τι έχετε να πείτε στον Θανάση Παπακωνσταντίνου που αποκάλυψε τα μυστικά σας;

Αυτή είναι μια πολύ ωραία ερώτηση και δράττομαι της ευκαιρίας να προειδοποιήσω όλα αυτά τα μειράκια που γεμίζουν τους χώρους συναυλιών του, στην Τεχνόπολη, το Βύρωνα, την Πετρούπολη και αλλού. Μην πέφτετε θύματα των υποσχέσεων του. Εγώ τον έχω προκαλέσει σε μονομαχία κάτω από το μαξιλάρι, αλλά κιοτεύει, γιατί ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΘΑΝΑΣΗΗΗΗ!

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε ΜαξιΛάρι King και καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο σας.

Αντίο σας.