Οι συντάκτες του Menshouse (πιο όμορφοι από ποτέ), εύχονται για το 2018 (Vid)
Βρείτε μας στο

To 2017 ήταν για το Menshouse.gr μια σημαδιακή χρονιά. Το μωρό που γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016, σε ένα χρόνο άρχισε να μπουσουλάει, να περπατάει και να τρέχει πιο γρήγορα και απ’ το μπιπ μπιπ όταν το παίρνει στο κατόπι το Κογιότ!

1.500.000 άνθρωποι πλέον είναι και με τη βούλα… στον κόσμο τους! 1.500.000 άνθρωποι μπαίνουν κάθε μήνα στο στέκι τους για να γελάσουν, να παίξουν, να μάθουν, να συμφωνήσουν, να διαφωνήσουν και να ρίξουν και κάνα μπινελίκι για το καλό!

Το Menshouse.gr είναι οι άνθρωποι του. Είναι ο δικός μας Γιώργος Μητσικώστας, ο Θοδωρής, ο μάγος του μοντάζ, ο ακάματος ακαμάτης Πετρίδης, ο Βαγγέλης μας, ο άνθρωπος που κοιμάται 1 ώρα γιατί τις άλλες 23 ετοιμάζει θέματα, η Όλγα που γυρίζει και στο «Κέλλυ», ο σοφός Καναβάρο, ο αστειάτορας Πουλερές, ο «Ακτύπη μ’ είπες μια βραδιά», ο «Μάραθ», το καμάρι της Κρήτης, η Αγκάθα Τύπου, ο τρελο-Δήμος, ο «σατράπης», ο γιος του ήλιου του πράσινου και ο σύντροφος Κωστής.

Κάποιοι από αυτούς (όσοι κατάφεραν να ξυπνήσουν μετά τη χθεσινή κραιπάλη) σας εύχονται για τη νέα χρονιά! Το μαγικό χέρι του Βαγγέλη Χαντζή σχεδίασε τα σκίτσα, ο Θοδωρής Κώτσικας έκανε πρωτοχρονιά πάνω απ’ το pc για να τους δώσει ζωή και κάπως έτσι ήρθαμε για να σας τα πούμε. Χρόνια καλά σε όλους…