Πώς θα είναι το Survivor χωρίς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Ούτε τα κομάντα δεν την κουνάνε από τον Άγιο Δομήνικο εκτός και αν...

Ψες το βράδυ βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε Συμβούλιο του Νησιού του Survivor να περιμένουμε να δούμε ποια από τις δύο συμπαίκτριες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θα ήταν αυτή που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι και θα έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Α ναι, ήταν και η Κωνσταντίνα υποψήφια αλλά αυτή ήταν μια τυπική λεπτομέρεια των κανονισμών που θέλουν τρεις υποψήφιους. Όλοι ξέραμε ότι δεν φεύγει.

Και πώς να φύγει άλλωστε, η παίκτρια που ως τώρα έχει σώσει τον δεύτερο κύκλο του Survivor από την τηλεοπτική ανυποληψία, όσο υπερβολικό και αν φαίνεται αυτό. Δεν είναι όμως γιατί μπαίνει σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, τόσο σε δημοφιλία όσο και σε κοινωνική επίδραση, και ουχί με τον ανταγωνισμό του.

Τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με το πρώτο Survivor και η μόνη που τα μπούσταρε και τα κρατάει ακόμα σε ικανοποιητικά σχετικά επίπεδα είναι η παρουσία της Κωνσταντίνας. Με τον τρόπο της έχει βοηθήσει να συζητιέται το reality για τα κατορθώματά της, τις ατάκες της αλλά και τη φυσική της παρουσία ή απουσία από τα αγωνίσματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από το νησί υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Κάτω από ποιες συνθήκες όμως θα μπορούσε να φύγει; Σίγουρα όχι με ψηφοφορία. Θα υπήρχαν φυσικές ή μεταφυσικές δυνάμεις που να την κάνουν να αποχωρήσει από το νησί; Ερευνήσαμε σε βάθος και ανακαλύψαμε κάποιες από αυτές. Δεν ήταν εύκολο. Αν ήταν θα το κάνατε και εσείς. Καλά, μπορεί να το κάνετε και εσείς, δεν έχει αυτό σημασία. Αυτό που μετράει είναι να τις μελετήσετε για να μην λέτε μετά ότι δεν είχαμε ενημερώσει.

Tρόποι για να φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor


Nα απειλήσει με πάτημα του κουμπιού ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Εσείς τι θα κάνατε αν ο ηγέτης της Β. Κορέας απειλούσε ότι θα πατήσει το κουμπί αν δεν αποχωρήσει η Κωνσταντίνα σπυροπούλου από το Survivor; Αν το μέλλον του πλανήτη μας κρεμόταν από μία κλωστή, από μία απόφαση για έξοδο μιας παρουσιάστριας από ένα reality.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνατε εσείς αλλά η Κωνσταντίνα θα έκανε αυτό που κάνει κάθε ηρωίδα, θα θυσιαζόταν για το μέλλον της Γης, για το μέλλον των παιδιών μας. Θα αποχωρούσε οικειοθελώς από το παιχνίδι και θα έσωζε τρισεκατομμύρια ζωές θηλαστικών, πτηνών και ψαριών.

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πτυχίο αγγλικής φιλολογίας με άριστα

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Αν γινόταν ένα τέτοιο θαύμα, τότε το θαύμα της αποχώρησης της Σπυροπούλου από το Survivor θα μπορούσε και αυτό να θεωρηθεί πραγματοποιήσιμο. Η ζωή μας είναι γεμάτη από μικρά θαύματα και αυτά τα δύο θα μπορούσαν να υπάρξουν μόνο σε συνδυασμό.

Πέφτει ο Λεβαδειακός, όχι μία, αλλά δύο κατηγορίες

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Eίπαμε ότι υπάρχουν φυσικοί και μεταφυσικοί τρόποι για να φύγει η Κωνσταντίνα από τον Άγιο Δομήνικο. Το να πέσει ο Λεβαδειακός δύο κατηγορίες είναι από τα μεταφυσικά, τα ανεξήγητα, σενάρι για επεισόδιο των X-Files. Σ’ αυτό το σενάριο μόνο κάτι πολύ βαρύ θα μπορούσε να καλύψει την αποκάλυψη αυτού του μεταφυσικού φαινομένου. Αν ο κόσμος μάθαινε ότι πέφτει ο Λεβαδειακός δυο κατηγορίες θα έβγαινε στους δρόμους, θα ούρλιαζε, θα έσπαγε βιτρίνες και θα είχαμε σκηνικά Αποκάλυψης.

Ένας τρόπος θα μπορούσε να τους αποπροσανατολίσει και να κρατήσει τη δημόσια τάξη. Το να βγει η Κωνσταντίνα από το παιχνίδι. Όλοι θα επέστρεφαν στα social media να το σχολιάσουν και κανείς δε θα πρόσεχε ότι λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή και ο Λεβαδειακός από την Superleague.

Βρίσκονται αρχαίες προφητείες που την εμπλέκουν

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Κάποιοι τις πιστεύουν, κάποιοι τις λοιδωρούν. Προφητείες σε αρχαίους πάπυρους, λαξευμένες σε τεράστιους πέτρινους τροχούς, θαμμένες μέσα σε σαρκοφάγους. Προφητείες που μιλούν για το τέλος του κόσμου, για τον Αρμαγεδώννα που θα έρθει όταν η ξανθιά βασίλισσα ενός μικρού νησιού της Καραϊβικής αποκαθηλωθεί και χάσει τον θρόνο της. Τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση που θα οδηγήσει στην μετάλλαξη του πολιτισμού μας σε ένα δυστοπικό τοπίο που το κυβερνούν ανθρωποφάγοι νομάδες και δηλητηριώδεις σαύρες.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκτάει χιούμορ

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση. Για να κερδίσει κάτι η τηλεόραση πρέπει να θυσιαστεί κάτι άλλο. Για να αποκτήσει αυτήν την ιδιότητα ο παρουσιαστής και κριτής των πάντων πρέπει να προσφερθεί θυσία στον τηλεοπτικό βωμό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ξέρουμε ότι για κάθε δράση υπάρχει μία αντίδραση, για κάθε δικαίωμα και μία υποχρέωση. Αυτά πάνε πάντα μαζί, ειδικά στην τηλεόραση. Αν θες να ακους αστεία του Γιώργου και να μην περνάς τη θηλιά από τον λαιμό πρέπει να θυσιαστεί η Κωνσταντίνα. Διαλέγεις και παίρνεις.

Σταματάει να προβάλλεται το Κωνσταντίνου και Ελένης σε επανάληψη

Μόνο έτσι θα φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το Survivor

Όταν ο Αντ1 αποφασίσει, μετά από εκατοντάδες λούπες ασταμάτητων επαναλήψεων, να σπαματήσει την προβολή του Κωνσταντίνου και ΕλένΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, τι βλακείες λέμε. Δε θα γίνει ποτέ.