4 λάπτοπ που αν τα βρεις σε προσφορά την Black Friday αγόρασε τα δίχως δεύτερη σκέψη
Βρείτε μας στο

Λαμόγια υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, μόνο που οι συγκεκριμένες κάνουν τον παπατζή να μοιάζει τουλάχιστον πυρηνικός φυσικός μπροστά τους. Τα επαγγέλματα που δεν έχουν αντικείμενο κι όμως βγάζουν λεφτά με ή χωρίς καραντίνα. Και τα 7 ήταν υπέροχα αεριτζήδικα:

  1. Ιδιοκτήτης fish spa

Μπλα μπλα μπλα φυσική μέθοδος περιποίησης των κάτω άκρων, μπλα μπλα μπλα αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, μπλα μπλα μπλα εξισσοροπείται το νευρικό σύστημα.

Ναι, ok, αλλά βασικά αγοράσατε μερικά ψάρια χωρίς δόντια, τα βάλατε σε μικρά ενυδρεία και πείσατε τις κοπέλες ότι θα αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα από τα πόδια τους με φυσικό τρόπο, λες και κάτι σημαίνει αυτό. Κωτσάρατε μαζί κι ένα μανικιούρ (αφού κάθονται που κάθονται, να μην τους πάρουμε 5-10 ευράκια ακόμα;…), chill out μουσικούλα και μετράμε τις εισπράξεις.

Γελάτε; Μη γελάτε καθόλου, γιατί πριν λίγα χρονάκια ένα τέτοιο μαγαζί σε μέτριο σημείο μεγάλης πόλης έβγαζε καθαρά κέρδη 16.000 ευρώ το μήνα (μ.ο. τριετίας). Αξιοζήλευτοι αεριτζήδες.

  1. Πωλητής εμφιαλωμένου καθαρού αέρα

Ναι, υπάρχει. Και ξεκίνησε από έναν Καναδό που πρόσεξε ότι στην Κίνα και την Ινδία μόνο έχουν πεθάνει 3εκ. άνθρωποι από το νέφος, τα επιβλαβή αέρια και την αιθάλη.

Ε, αυτός ο Καναδός σήμερα πουλάει καθημερινά 10.000 μπουκάλια «καθαρού αέρα» μόνο στην Κίνα και αισιοδοξεί ότι σε λίγο καιρό θα πουλάει 40.000 τη μέρα.

Λεφτά με ουρά: Τα 7 πιο αεριτζήδικα επαγγέλματα που δεν καταλαβαίνουν από καραντίνα

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Κι εσείς εδώ ψάχνετε δουλειά όπου να ‘ναι με 300 ευρώ το μήνα, αντί να πάρετε τα βουνά μας και να μαζεύετε καθαρό αέρα σε μπουκάλια για να τον μοσχοπουλήσετε μετά στους κουτόφραγκους.

  1. Brand ambassador

Aka αυτός που προσπαθεί να προωθήσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στα social media, ευελπιστώντας ότι με λίγα likes και RTs παραπάνω θα λάβει και ο ίδιος το προϊόν ή την υπηρεσία που διαφημίζει, ως ανταμοιβή για τις προσπάθειές του.

Θυμάστε π.χ. κάτι καλοκαιρινά ποστς του Αδώνιδος με ένα από τα παιδάκια του αγκαλιά, όπου μίλαγε για το μαγιό που φοράει; Α να γειά σου, αυτό. Τσίπικη ξεφτίλα με διαφημιστικό περιτύλιγμα.

  1. Social media influencer

Κάτι σαν τον από πάνω, που έχει σκοπό να περάσει τη ζωή του στο τσάμπα.

Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν κωμικές αλλά περιπτώσεις υπαρκτής «επιτυχίας» όπως λ.χ. η Κιμ Καρντάσιαν που πήγε πρόπερσι με την παρέα της και έμεινε τσάμπα για 7 μέρες σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Μυκόνου, με «αντάλλαγμα» να κάνει δύο αναρτήσεις με αναφορά στο ξενοδοχείο, στο λογαριασμό της στο instagram.

Υπάρχει όμως και το 99,9% των περιπτώσεων, όπου ψωροφαντασμένες καρακαλτάκες με 5000 φίλους στο FB ζητάνε από ξενοδοχεία να τις φιλοξενήσουν τσάμπα, επειδή «θα σου διαφημίσω το μαγαζί με την παρουσία μου». Ρε ασταδιαλαποδωχάμω (sic).

Λεφτά με ουρά: Τα 7 πιο αεριτζήδικα επαγγέλματα που δεν καταλαβαίνουν από καραντίνα

  1. Unboxer

Ξετυλίγω αργά και ηδονικά μια συσκευασία (συνήθως smartphone) και ταυτοχρόνως σας μιλάω γι’ αυτό με μέλωμα στη φωνή πιο μεγάλο κι απ’ ότι να είχα μόλις κάνει τρίο με τη Μόνικα και τη Βεργκάρα. Μετά την επίδειξή μου, απλώς ελπίζω να μου στείλουν τσάμπα καμιά μεταχειρισμένη συσκευή από την εταιρία. Αξιολύπητοι. Όλοι.

  1. Motivational speaker

Αγαπητά πελατάκια. Σκάστε 100 (200, 500, 1000, whatever) ευρώ ο καθένας για να έρθετε σ’ ένα ξενοδοχείο να με δείτε να σας μιλάω για το πως κατάφερα να ξεφύγω από την απόλυτη ανέχεια και να γίνω ο βασιλιάς της παστής ρέγγας.

Μετά φωτογραφηθείτε μαζί μου και επιστρέψτε σπίτι σας για να ονειρευτείτε ότι κάποτε μπορεί να πετύχετε κι εσείς κάτι παρόμοιο. Κάτι το οποίο φυσικά δεν θα γίνει ποτέ. Κορόιδααα…

  1. Life coach

Αφού στην εφηβεία σας, στούρνοι, δεν διαβάστε Μπουσκάλια, θα έρθω τώρα εγώ να σας δείξω πως θα βάλετε τη ζωή σας σε τάξη.

Ούτε τρία μηνάκια δεν θα μας πάρει, σκεφτείτε το σαν εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής με πνευματικά και ψυχολογικά αναβολικά, που ίσως να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας για λίγο. Ε, και όταν ολοκληρώσουμε τα μαθήματα, περάσει η επήρρεια και η ζωή σας ξαναγίνει σκατένια όπως και πριν, μην ανησυχείτε για τίποτα.

Εγώ είμαι εδώ για ‘σας βρε κουτά…