Πώς θα ήταν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αν αναλάμβανε και τις υπόλοιπες εκπομπές ο Acun (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Πώς θα ήταν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ αν αναλάμβανε και τις υπόλοιπες εκπομπές ο Acun (Pics)

O Τούρκος παραγωγός παίρνει στα χέρια του όλο το πράγραμμα του ΣΚΑΪ και... ζωγραφίζει.

Ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο να εκτοξεύσει την prime time ζώνη του ΣΚΑΪ στα ύψη με την παραγωγή του Survivor. Στην πραγματικότητα αναγέννησε ένα τηλεοπτικό προϊόν, αυτό του σκληρού reality, που φαινόταν ότι είχε πεθάνει στην Ελλάδα μαζί με την υπόλοιπη τηλεόραση που σιγόσβηνε.

Μετά το Survivor του όμως ήρθαν και άλλες παραγωγές του για το κανάλι του Φαλήρου. Το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και το πολύ πιο πρόσφατο Power Of Love. Και αν οι δύο πρώτες παραγωγές του ήταν στη βραδινή ζώνη, το reality γνωριμιών, που μας μεταφέρει σε μια παλιά κακή τηλεόραση που αγαπούσαμε να μισούμε, έρχεται νωρίς το απόγευμα.

Σε μία ζώνη που ο ΣΚΑΪ παραδοσιακά είχε ενημερωτικές δημοσιογραφικές εκπομπές, την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα των οποίων δε θα σχολιάσουμε εδω.

Το πείραμα σε αυτή τη ζώνη είχε γίνει με το My Style Rocks και ήταν επιτυχημένο. Πλέον το ύφος του σταθμού φαίνεται να αλλάζει εντελώς και το πρόγραμμα του γεμίζει από ψυχαγωγικές εκπομπές reality αισθητικής.

Από την πλευρά μας μπορούμε μονο να ευχηθούμε μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να γίνει ολόκληρο το κανάλι ένας ριαλιτοσταθμός ερωτικών εκπομπών.

Πώς θα μεταλλασσόταν όμως ο ΣΚΑΪ αν ο Acun αναλάμβανε όλο το πρόγραμμά του;

Πώς θα άλλαζαν ύφος και αισθητική οι επιτυχημένες εκπομπές του σταθμού αν την παραγωγή την αναλάμβανε ο Τούρκος και έβαζε πινελιές του Power Of Love;

Ας πάρουμε μία γεύση ενός τηλεοπτικού μέλλοντος που ίσως δεν αργεί και τόσο να γίνει πραγματικότητα αγαπουλίνια μου.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)