Game of Thrones vs MasterChef : Ποιους χαρακτήρες των δύο σόου θα ξέκανες; (Poll)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Game of Thrones vs MasterChef : Ποιους χαρακτήρες των δύο σόου θα ξέκανες; (Poll)

Oι χειρότεροι κακοί του Game of Thrones εναντίον των χειρότερων του MasterChef; Ποιος θα ζήσει και ποιον θα φάει το μαύρο χώμα;

Δυο τηλεοπτικά προγράμματα που το καθένα στον τομέα του σπάει ταμεία και έχει φανατικούς ακόλουθους που συζητούν τα δρώμενά του στα social media, περιμένοντας την επόμενη έκπληξη. Μπορεί το ένα να έχει φανταστικούς χαρακτήρες, αλλά και το άλλο δεν πάει πίσω. Οι παίκτες που το αποτελούν είναι από μόνοι τους περσόνες, που θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί από το νοσηρό μυαλό του G. R. R. Martin.

Oι χαρακτήρες του Game Of Thrones έχουν τόσα πολλά κοινά με τους παίκτες του φετινού MasterChef, που δύσκολα θα μπορούσες να διαλέξεις ποιον αγαπάς να μισείς περισσότερο από το καστ. Καλοί, κακοί, δολοπλόκοι, «φίδια», υποτακτικοί, ρουφιάνοι, τίμιοι, πονηροί, εκδικητικοί, αυστηροί, πολεμοχαρείς, διψασμένοι για δόξα, μαχαιροβγάλτες, όλοι έχουν τελικό σκοπό να ανέβουν στον Σιδερένιο Θρόνο ή να γίνουν o επόμενος MasterChef.

Κατά σύμπτωση και οι δύο ομάδες έχουν υλικά που θα μπορούσαν να δηλητηριάσουν τους εχθρούς τους ή αιχμηρά και καλοτροχισμένα όπλα για να τους σκοτώσουν σε μάχες σώμα με σώμα. Είναι και οι δύο το ίδιο επικίνδυνοι όταν το μάτι τους γυαλίζει και όταν τίθενται σε δοκιμασίες για την ασυλία.

Πόσους από αυτούς δε θα ‘θελες να ξαναδείς στα μάτια σου; Πόσους από αυτούς αν σου δινόταν η σεναριακή δυνατότητα στην πρώτη περίπτωση και ο ρόλος του κριτή στη δεύτερη θα εξαφάνιζες;

Τι θα γινόταν αν έμπαιναν δίπλα – δίπλα οι χαρακτήρες του Game Of Thrones και οι παίκτες του MasterChef και είχες τη δυνατότητα να ξεπαστρέψεις μόνο έναν από τους δύο; Ποιον θα ξέκανες και ποιον θα άφηνες να ζήσει και να συνεχίσει το έργο του; Ακούγεται βάναυσο; Είναι πολύ σκληρό για σένα; Τότε κάνεις λάθος που παρακολουθείς αυτά τα δύο προγράμματα.

Αν δεν έχεις πρόβλημα απάντησε στα διλήμματα της δημοσκόπησης που σου δίνονται παρακάτω.

Δεν μπορούν να ζήσουν όλοι. Από κάθε ζευγάρι μόνο ένας θα συνεχίσει να βρίσκεται ανάμεσά μας. Πάρε το μαχαίρι σου σε μορφή ψήφου και ψιλόκοψε αυτόν που θέλεις να εξαφανιστεί.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…