«Στο ματς με τη Νιούκαστλ το Νο7 θα πεθάνει»: Ο θρύλος της Μάντσεστερ που έγινε ζωντανός στόχος για 90'
Βρείτε μας στο
EXTRAS

10 μεγάλες αλήθειες για τους ΑΡΔ αθλητικογράφους

ΑΡΔ δεν γεννιέσαι, γίνεσαι στην πορεία. Τουλάχιστον στο μυαλό αυτού που αποφάσισε να σε βαφτίσει ως τέτοιον, επειδή -πολύ απλά- έτσι του κάπνισε.
  1. ΑΡΔ υπάρχουν. Επαγγελματίες ΑΡΔ. Λίγοι. Κανείς τους, όμως, δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό. Αν τους ρωτήσεις, θα απαντήσουν πως το μόνο που κάνουν είναι τη δουλειά τους.

 

  1. Τα «non papers» που χειρίζονται καθημερινά, είναι απλώς η χωρίς φίλτρο και διάθεση κριτικής παράθεση της γραμμής της ομάδας τους. Εντός του «job description» της εποχής, σκέφτονται ίσως, που καιρός τώρα για αχρείαστες μανούρες.

 

  1. ΑΡΔ γίνεσαι, πλέον, πολύ εύκολα. Αν π.χ. κάποιος σου στείλει μήνυμα στο ραδιόφωνο, θεωρώντας ότι μια δεδομένη στιγμή πρέπει να ασχολείσαι με κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που εκείνος κρίνει ως ιεραρχικά σημαντικότερο κι εσύ δεν το πράξεις, μπαίνεις αυτομάτως στη λίστα.

 

  1. Ή, ακόμα πιο εύκολα: «Πες ότι ήταν πέναλτι και κόκκινη και ισόβια και απέλαση! Πες το! Τώρα! ΤΩΡΑ! Α, δεν το λες; Ε βέβαια, όλοι οι ΑΡΔ μας πολεμάτε λυσσαλέα…».

 

  1. ΑΡΔ βαφτίζεσαι εξίσου εύκολα για κάτι που έκανες ή/και για κάτι που δεν έκανες. Για κάτι που είπες ή/και για κάτι που δεν είπες. Για κάτι που έγραψες ή/και για κάτι που δεν έγραψες. Ό,τι χρειαστεί, τέλος πάντων, για να βουτηχτείς στην κολυμπήθρα.

10 μεγάλες αλήθειες για τους ΑΡΔ αθλητικογράφους

  1. Οι επίμονοι «ΑΡΔοκυνηγοί», όταν έρθει η στιγμή, θα θυμηθούν χαρτί και καλαμάρι όσα είχες πει ή γράψει στο παρελθόν δημοσίως για θέμα για το οποίο στο παρόν μετακινείσαι (έστω και ελάχιστα) από τη θέση σου. Και γι’ αυτή την «ανακολουθία» είσαι ΑΡΔ.

 

  1. Μια φορά ΑΡΔ, για πάντα ΑΡΔ. Άπαξ και μπει στο μυαλό κάποιου ότι είσαι, τελείωσες. Δεν σώζεσαι ούτε με εξομολόγηση και αυτομαστίγωμα.

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…
  1. Μόνο οι δικηγόροι, οι ζωγράφοι και οι ορίτζιναλ ΑΡΔ μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, με την άνεση που η 30άρα μπαλιά του Βασίλη Τσιάρτα «σβήνει» στην πλάτη του Ελγκέρα και προσγειώνεται λουκούμι στα πόδια του Χαριστέα.

 

  1. Ο σωστός ο ΑΡΔ στην κρίση φαίνεται, όχι στα εύκολα. Εκεί όπου θα χρειαστεί να προσθέσει την προσωπική του πινελιά, τον υπερβάλλοντα ζήλο εκείνον που θα κάνει την εμπιστοσύνη, και ταυτοχρόνως την απέχθεια για τις πρακτικές του, να διογκωθούν.

 

  1. Παράγουμε περισσότερους (φανταστικούς) ΑΡΔ απ’ όσους μπορούμε να καταναλώσουμε στα social media.