Power of Love και MasterChef ενώνουν τις δυνάμεις τους: Φώτο- ντοκουμέντο με Αθηνά και Στέλλα να μαγειρεύουν στον τελικό!
Βρείτε μας στο

Η μεγαλύτερη διακαναλική συνεργασία που θα μπορούσαμε να φανταστούμε για την φετινή τηλεοπτική θα ήταν από τα δύο προγράμματα που σαν τον Λίβα που καίει τα σπαρτά πέρασαν και τα παρέσυραν όλα, τόσο σε τηλεθεάσεις όσο και σε τάσεις στα social media. Φυσικά και αναφερόμαστε στο MasterChef και το Power of Love.

Δε θα ήταν ένα crossover αδιανόητης επιτυχίας να μετακομίσουν έστω και ως γκεστ οι παίκτες του ενός παιχνιδιού του ΣΚΑΪ στον διαγωνισμό μαγειρκής του Star;

Δυο ριάλιτι, μία εκπομπή, μία επιτυχία που θα συζητιέται για χρόνια. Αλλά πρέπει να γίνει η κατάλληλη επιλογή παιχτών.

Κάτσαμε και το σκεφτήκαμε με όσο μυαλό μας έχει απομείνει από την παρακολούθηση των δύο αυτών εκπομπών. Η επιλογή ήταν εύκολη.

Αθηνά Χρυσαντίδου και Στέλλα Μιζεράκη σε μία συνεργασία – ΘΑΝΑΤΟΣ, μεταφορικά και κυριολεκτικά, μεταφέρονται για μία μόνο εκπομπή, για μία μόνο μαγειρική εμπειρία, για ένα μόνο πιάτο συνεργασίας, στο MasterChef 2. Μαγειρεύουν μαζί το πιάτο του τελικού, βάζοντας η κάθε μια τις πινελιές που θα απογειώσουν το κοινό πιάτο τους.

Μπορεί να μην μοιράζονται τον ίδιο άντρα αλλά στην κουζίνα είναι συντρόφισσες.

Εμείς όχι μόνο εξασφαλίσαμε τη φωτογραφία αυτής της συνεργασίας – σταθμού αλλά και λεπτομέρειες της συνταγής και σας τα μεταφέρουμε αποκλειστικά σε αποκλειστική αποκλειστικότητα, που θα έλεγε και η 19χρονη Αθηνά.

Power of Love και MasterChef ενώνουν τις δυνάμεις τους: Φώτο- ντοκουμέντο με Αθηνά και Στέλλα να μαγειρεύουν στον τελικό!

Βουγιουκλάκη Αλίκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ξέφυγε από σκηνοθέτη και μοντέρ: Το ασυγχώρητο λάθος στην πιο σκοτεινή ταινία της Αλίκης βγάζει μάτι (Vid)

 

Υλικά για την συνταγή:

3 κουταλιές της σούπας υγρό κολλαγόνο αντιγείρανσης (για πάντα 19)

100 γρ πούδρα φράουλας

Καραμελωμένα χείλη

300 γρ. άψητο φύλλο καταΐφι

1 μπάρα υποαλεργικό σαμπούνι

Αφρός σαμπουάν με άρωμα φρούτων του δάσους

Σοκολατένιες βλεφαρίδες γάλακτος (όχι υγείας)

1 μπουκαλάκι κόλλα νυχιών

1 πρέζα αλάτι

1 πρέζα πιπέρι

1 πρέζα ρουζ

Εκτέλεση:

Tα βάζουμε όλα σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε 1 ώρα στο σολάριουμ ίσα ίσα να πάρει ένα πλατινέ χρώμα το «μαλλί» του καταϊφιού.

Έτοιμο το πιάτο.