Τελικός από τον καναπέ; Φτιάξε μια Μαργαρίτα!
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Τελικός από τον καναπέ; Φτιάξε μια Μαργαρίτα!

Σάββατο βράδυ. Βράδυ τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Βράδυ με φίλους, μεζέ και ποτό. Κλασικό ελληνικό, χαλαρό βράδυ δηλαδή.

Και το αιώνιο ερώτημα που σε ταλανίζει είναι το… τι θα πιούμε; Μπύρα, ποτό; Με τι θα το συνοδέψουμε; Τελικός λοιπόν έρχεται, όσοι δεν έχουν εισιτήριο θα το απολαύσουν από την τηλεόραση, κι εμείς, με τη συμβουλή του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής, προτείνουμε Μαργαρίτα! Οχι, έτοιμη, αλλά χειροποίητη μ’ έναν απλούστατο τρόπο, ακόμη και για τον πιο… ατζαμή.

Τι θα χρειαστείτε;

1.Χοντρό θαλασσινό αλάτι, κατά προτίμηση Maldon, μια φέτα λάιμ, τριμμένο πάγο, 1 φλυτζάνι (250ml) ασημένια τεκίλα, 1/3 φλυτζανιού (80ml) λικέρ πορτοκάλι όπως Cointreau, triple sec ή Grand Marnier.

Ρίξτε μια λεπτή στρώση αλάτι σε ένα μικρό πιάτο. Βρέξτε το χείλος 6 ποτηριών με τη φέτα λάιμ. Βυθίστε το χείλος κάθε ποτηριού στο αλάτι ώστε να καλυφθεί ομοιόμορφα. Γεμίστε μία κανάτα με πάγο μέχρι τη μέση. Προσθέστε την τεκίλα, το λικέρ πορτοκάλι και τον χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε τα υλικά και σερβίρετε δίπλα στα ποτήρια. Προσφέρετε έξτρα φέτες λάιμ αν χρειάζεται.

Finger Food με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Η συνταγή είναι μόνο μία από τις δεκάδες άλλες που εμπεριέχονται στην ειδική έκδοση Finger Food που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή (13/5) με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής! Τέλειες ιδέες για λαχταριστά τσιμπολογήματα και αναζωογονητικά ποτά σε μια έκδοση χρήσιμη για όλους.

Περισσότερες από 60 συνταγές, εύκολες, πρακτικές και, φυσικά, πεντανόστιμες, για να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας μενού. Κλασικά συνοδευτικά, δημοφιλή finger food από όλο τον Κόσμο αλλά και εύκολα πιάτα που τρώγονται ακόμα και στο πόδι.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Μέχρι την Κυριακή, βολευτείτε με Μαργαρίτα και καλή επιτυχία στην ομάδα σας!