Αν τα στρουμφάκια ήταν άνθρωποι: Αυτοί θα ήταν οι 16 ήρωες του στρουμφοχωριού (Pics)
Βρείτε μας στο

Τα αγαπημένα μας μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια που μας συντρόφευαν και συντροφεύουν τα παιδικά χρόνια των θαυμαστών τους κοντά 40 χρόνια τώρα έχουν περάσει από πολλές εκφάνσεις της ποπ κουλτούρας. Κινούμενα σχέδια, ταινίες με 3d ήρωες, θεατρικές παραστάσεις με ανθρώπους να φορούν κοστούμια στρούμφ, κασέτες και δίσκοι, παραμύθια, αυτοκόλλητα, παιχνίδια. Τα πάντα όλα.

Τα ζήσαμε όλα. Αυτό που δεν έχουμε ζήσει είναι μια δυνατή μετάλλαξη. Κάποιος τρελός επιστήμονας με κοχόνες να προσπαθήσει να πιάσει κάποια από αυτά τα πλασματάκια και να πειραματιστεί μαζί τους. Όχι να τα μαγειρέψει όπως ο Δρακουμέλ. Να τους κάνει δοκιμές με φόρμουλες που θα τα μετέτρεπαν σε ανθρώπους. Να γλιτώσουν και αυτά από το κυνήγι, να μην ζουν άλλο μέσα σε μανιτάρια. Να γίνουν λίγο άνθρωποι βρε αδερφέ.

Το Menshouse το πήγε ένα βήμα μπροστά και σας παρουσιάζει πως θα ήταν 15 στρουμφάκια (+1 εχθρός τους) αν αυτή η μετάλλαξη είχε λειτουργήσει. Φοβερή στρουμφοιδέα, έτσι; Στρουμφίστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να δείτε τα αγαπημένα σας στρουμφάκια στο ανθρώπινο alter ego τους.