Κάτω από 8/10 δεν είσαι ΠΑΣΟΚ: Μπορείς να αναγνωρίσεις ποια από αυτά τα 10 έργα είναι του κινήματος;
Βρείτε μας στο

Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για πολλά πράγματα που αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να τα δεις. Κοίτα τριγύρω σου. Τι βλέπεις; Ό,τι και να βλέπεις έβαλε το χεράκι του το ΠΑΣΟΚ για να υπάρχει εκεί. Κάθε μικρό ή μεγάλο έργο φέρει την υπογραφή του.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κόψει περισσότερες κορδέλες εγκαινίων με το ψαλίδι του ακόμα και από την κυρία Νίτσα από το Αιγάλεω που δουλεύει 45 χρόνια κοπτοραπτού και έχει ράψει τα μισά δυτικά προάστια.

Δε θα κάτσουμε να σου τα απαριθμήσουμε γιατί δε θα μας έφτανε μια ζωή να γράφουμε. Θα κάνουμε όμως κάτι άλλο. Θα σε βάλουμε εσένα στο τρυπάκι να τα αναγνωρίσεις. Θα σε βάλουμε να τσεκάρεις αν τρέχει στις φλέβες σου πράσινο αίμα, αν ο ήλιος που βλέπεις μόλις ανοίξεις το πρωί τα πατζούρια είναι ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλλει.

Δέκα ερωτήσεις, δέκα μεγάλα έργα που ψάχνουμε να δούμε αν ο εμπνευστής, σχεδιαστής, δημιουργός τους, πείτε το όπως θέλετε, ήταν το ΠΑΣΟΚ;

Μπορείς να βρεις αν το έργο που σου δίνουμε είναι έργο ΠΑΣΟΚ; Μπορείς να κάνεις 10/10 και να αισθανθείς για λίγο Κώστας Λαλιώτης;