12 Νίκοι προβλέπουν τα 12 ζώδια της εβδομάδας
Βρείτε μας στο
EXTRAS

12 Νίκοι προβλέπουν τα 12 ζώδια της εβδομάδας

12 τεράστιες προσωπικότητες κάνουν τις αστρολογικές προβλέψεις τους για χάρη σας μόνο.

Δώδεκα εορτάζοντες Νικόλαοι αναλαμβάνουν ανήμερα της γιορτής τους να μας δώσουν προβλέψεις για τα 12 ζώδια. Γιατί δεν είχαν τίποτε άλλο να κάνουν αυτοί τη μέρα παρά να διαβάζουν τα άστρα και να σας λένε το μέλλον σας. Μεγάλη η χάρη σας. Πείτε ένα ευχαριστώ και στους 12 και διαβάστε τους προσεκτικά. Παίζεται το μέλλον σας, δεν αστειεύονται με τέτοια σοβαρά πράγματα.

krios

Νίκος Μουτσινάς

Κριαράκια μου, πως είστε; Καλησπέρα σε όλους, τι μου κάνετε; Με κέφι και πολλή τρέλα και αυτό το απόγευμα μαζί σας. Πωπω έχουμε πολλά θεματάκια σήμερα. Μαρία μου όλα καλά; Πώς πέρασες το Σ/Κ σου; Λοιπόν να δούμε το πρώτο βίντεο. Ααα αυτό το κριαράκι φοράει ένα εμαγιέ κουδουνάκι που δεν ταιριάζει με τα κερατάκια του. Θα ήθελα να το δω με κάτι πιο φωτεινό να τονίζει την ουρά του. Κάτι να το κολακεύει στις οπλές. Τώρα είναι σαν κατσικοκλέφτης. Που ‘σαι κοπελιά δε θα τα πας καλά στα ερωτικά σου αν ό,τι σου καρφωθεί στο κεφάλι πας και το κουτουλάς. Έλα να χορεύουμε τώρα.

tauros

Νίκο Ρόσμπεργκ

Τι έγινε Ρεντμπουλάδες και Τορορόσιδες; Τον ήπιαμε από τον Νικολάκι φέτος; Ταυράκια ακούστε τις συμβουλές μου για να φτάσετε στην κορυφή. Πολλή δουλειά, πολλά έτοιμα λεφτά από τον μπαμπά, υπομονή και στο τέλος θα γίνετε πρωταθλητές. Και τότε να παραιτηθήτε. Στα ερωτικά αν βγάζετε πολλά λεφτά θα έρχονται μόνες τους ακόμα και αν είστε 1,60 και 60 κιλά όπως εμείς οι πιλότοι. Αχαχα, πιλότοι λέει. Μόλις το ρίξετε το γκομενάκι και σας κάτσει μετά μπορείτε να παραιτηθείτε. Όλα είναι θέμα δουλειάς, γρήγορων μηχανικών και καλής εταιρείας. Μετά μπορείτε να παραιτηθείτε. Πολύ καλό το κίνημα Παραιτηθείτε παρεμπιπτόντως.

didymoi

Νίκος Λυμπερόπουλος

Εεεε αααα θα ήθελα να πω ότι η αλαζονεία και ο εγωισμός πληρώνονται. Δυστυχώς βγήκα αληθινός και εγώ και οι συμπαίκτες μου που δεν θέλαμε οι Δίδυμοι να κατέβουν σε αυτή τη διοργάνωση ζωδίων παρωδία. Εεεε τι να πω; Κάποιοι κανονίιιζουν πίσω από τις πλάτες μας βρώμικα παιχνίδια. Όλοι οι Δίδυμοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένιοι μέχρι το τέλος, μόνο ενωμένιοι θα βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα..Aυτό που μένιει είναι το τρίποντο. Κάνουμε νιίκες και πάνε και το δίνουν στα χαρτιά στους Καρκίνους. Οι Καρκίνιοι κερδίζουν 1-0 και στο τέλος μπαίνιει το μπομπόνιι μου γκολ και το δίνιει οφσάιντ. Οι Δίδυμοι είναι όλοι στεναχωρημένιοι. Ως πότε ο κόσμος των διδύμων θα καταπίνιει την αδικία;

12 Νίκοι προβλέπουν τα 12 ζώδια της εβδομάδας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

karkinos

Νίκος Κατέλης

Καληχσπέρα χιαχ Κρακίνοι.  Δώχμου, δώχμου, δώχμου το κορμί χιου. Θέλω, θέλω να ‘μαι ο εραχτήχς χιου. Αγάπη πολλή χιε όλοοο τον κόσχμο. Καρ… κίνοι να προχιέχουν χστο δρόμο. Φιλιά πολλά, ευχόμαχτεεεε, πώχ το λιένε; Καλό χειμώνα και άνοιτσι και χτινόπωρο στα καρκινάρκια. Να δώχουμε πολλά χαιρετίχματα στην Πάτρα, με πήρε τηλέφωνο έναχ Καρκίνοχ από τον Πύργο Ηλείαχ. Δεν τσέρω τι να πω. Στα επαγγελματικά χιαχς εεε… βούλωσα. Καληνύχτα χιαχς. Τσέρετε το ωροσκόρπιό χιαχς, θα έχετε μεγάλιη επιτυχία. Πωτς το λένε. Αχτρολογικέχς προβλέτσεις από τον Νικολάκη Κατέλη.

leon

Νίκος Μουρατίδης

Τι θέλεις τώρα από εμένα; Προβλέψεις; Γιατί; Στον καθρέφτη σου πριν βγεις από το σπίτι σου κοιτάχτηκες; Κορίτσι μου είσαι Λέων και έχεις ντυθεί σαν λατέρνα. Τι νομίζεις ότι είναι εδώ, μπουζούκια; Πες ένα άλλο γιατί αυτό το ξέσκισες, ένα ξένο. Όποιο θέλεις εσύ. Τι να σου πω; Δεν κάνεις, από εμένα δεν περνάς. Ποια επαγγελματικά με αυτό το βάψιμο; Θα βρεις δουλειά έτσι; Εδώ ψάχνουμε όλο το πακέτο. Λέοντες με φωνή, σκηνική παρουσία και σταρ κουόλιτι. Δεν το έχεις, μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δε με νοιάζει τι λένε οι φίλοι σου. Έχουμε δει χιλιάδες ζώδια από το πρωί και μας καθυστερείς. Όχι δε σου κόβω εγώ τα όνειρα, μη με εκνευρίζεις. Πέρασε έξω. Πέρασε έξω μωρή Μουφάσα της κακιάς ώρα.

parthenos-1

Νίκος Αλέφαντος

Τι Παρθένος μου τσαμπουνάς μωρέ; Βάλτην κάτω την άλλη και κάντηνα να αναστενάξει. Έβαζα εγώ τη γυναίκα μου και 8 φορές σε 2 ώρες. Και αχ Νίκο μου και βαχ Νίκο μου. Τον αμόλαγα εκεί έξω δεξιά στον ασβέστη και πήγαινε μέσα έξω ο Νικολάρας. Μάθετε σεξάκι από τον άρχοντα. Έρχεται ο άλλος ο μισοπλέμονος και μου λέει κουράστηκα. Πες μου κάτι για τα οικονομικά μου Νικόλα. ΡΕ ΣΥ ΤΣΙΠΡΑΑΑΑ. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΨΩΜΑΚΙ ΡΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ. Ποιος Σόλιμπλε ποιος Ντράσεγκλουμ και ποιος Ατσελότι;

zygos

Νίκος Βουρλιώτης (Nivo)

Ποιος είσαι εσύ;
Είσαι Zυγός;
είσαι από την Πόρσε μου
λιγάκι πιο αργός
Τι με κοιτάς;
Δε σου αξίζω.
Δίπλα μου να κάτσεις θες;
Δεν το νομίζω.
Το κρου μου είναι απίθανο,
το φλόου μου ανίκητο.
Εσύ είσαι ζυγαριά,
ζώδιο αξιολύπητο.
Μπαίνω μεσ’ στο κλαμπ
κωλάρες με κοιτάνε.
Μπαίνεις στη λαϊκή φτωχέ
σε κατουράνε.
Ζυγίζεις βλίτα,
ντομάτες και λεμόνια
για μένα πόδια ανοίγουνε
και πόρτες σε σαλόνια.
Έχεις πεθάνει
και δεν το ξέρεις
Στο λέει όμως ο Nivo μπόι
θα υποφέρεις.
Δεν έχεις μέλλον.
Δεν έχεις τύχη.
Σε τρύπησαν μικρέ ζυγέ
του φλόου μου οι στίχοι.
Πέσε όπως είσαι
και γλείψε μου τα πόδια,
ζυγέ αξιοθρήνητε
παρία μεσ’ στα ζώδια.

skorpios

Νίκος Ξανθόπουλος

Σκορπιοί, χαμάληδες της ζωής. Παραπεταμένοι από την κοινωνία να ζείτε κάτω από πέτρες και βράχια. Να θέλετε να φάτε και εσείς μια σταλιά κρομμύδι και ένα ξεροκόμματο και να έρχονται να σας ποδοπατάνε; ΓΙΑΤΙ; Τι σας έφταιξαν οι Σκορπιοί; Δεκαέξι ώρες την ημέρα στο μουράγιο, κάτω από τον ήλιο, να λιώνουμε τα σίδερα με τα δόντια. Παλικάρια χωρίς μέλλον. Όχι για μας, για τις φουκαριάρες τις Σκορπίνες μας που σκέβρωσαν σκυμμένες στων αρχόντων τα σαλόνια να πλένουν σώβρακα, πατώματα και κουπαστές στις σκάλες. Τι ζητήσαμε; Μια αυλίτσα να παίζουν τα κουτσούβελα και ένα γιασεμί, να κόβουμε και να το βάζουμε στο αυτί της κυράς μας. Πονεμένοι και καταφρονεμένοι Σκορπιοί, στην ξενιτιά, μπάρκο για την Αμέρικα, στου Ντόναλντ Τραμπ τη γη, μέσα σε ένα καρυδότσουφλο σαπιοκάραβο. Αλλά θα το ξαναφτιάξουμε το βιος μας. Γιατί είμαστε ταπεινοί και νοικοκυραίοι. Θα το φτιάξουμε μάνα. Μην κλαις.

toxotis

Νίκος Μπογιόπουλος

Μιλώντας για την κρίση, την οικονομική κρίση, ανεξαρτήτως πως εκδηλώνεται, σαν κρίση χρέους ή σαν κρίση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, η ουσία της είναι ότι πρόκειται για κρίση των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής. Στο πεδίο της οικονομίας έχουμε κρίση υπερπαραγωγής και υπερσυσσώρευσης κεφαλαίων. Για να το πούμε όσο πιο απλά γίνεται  ο καπιταλισμός τείνει να αναπτύξει -και το καταφέρνει- περισσότερες παραγωγικές δυνάμεις απ’ όσες αντέχει, από όσες χωρούν σε ένα τόσο στενό από άποψη παραγωγικών σχέσεων σύστημα. Στο πεδίο της πολιτικής, μια τέτοια συστημική κρίση δεν μπορεί παρά να αντανακλάται ως κρίση υπερσυσσώρευσης ψεύδους, υπερσυγκέντρωσης πολιτικής εξαπάτησης και πρόκλησης πολιτικών ρηγματώσεων στους αρμούς ενός χρεοκοπημένου πολίτικου συστήματος που αναζητά τρόπους ανασύνθεσής του. Κατάλαβες Τοξότη; Είναι ο ζωροαστρισμός ηλίθιε.

aigokeros

Νίκος Κάλαντας του Καβουρντίρη του Κώστα

Ναι  τον Αιγόκερω μου δίνετε σας παρακαλώ; Το τι κάνει ο Αιγόκερος άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα μωρή κ@#$%λα. Όχι σου λέω το άλλο. Έρχομαι από εκεί. Αιγόκαιρε ακούς; Δώσε μου ένα 2κρ σε τριγωνικό ραντάρ. Νίκος Κούκος εδώ Αιγοκεράκι μου. Ειδικός επιτελεύς του διαθαλασσέως. Όλη τη νύχτα θα παίρνω Αιγοκερίνο μου. Νομίζεις μπορείς να ξεφύγεις έτσι εύκολα; Ναι δε σ’ ακούω καλά παίρνω από τριγωνική διάβαση. Θέλεις να μάθεις πώς θα είναι τα οικονομικά σου; Θα σου στείλω 400 δολάρια. Όχι, 1000 δε θα πάρεις. Δε με ενδιαφέρει με ποιον μίλησες. 400 θα πάρεις. Θέλεις να στείλω 200; Έχουμε να στείλουμε κάστανα στα άλλα ζώδια, έχουμε δουλειές εκατομμυρίων, με τα 1000 δολάρια του Αιγόκερου νομίζεις ασχολούμαστε; Πώς θα είναι τα ερωτικά σου; Να σου απαντήσω με ερώτηση; Τι έχετε από ερωτικά και ψιψιψόνια;

ydroxoos

Νικ Καλάθης

Γέα, γιου νόου, Υντροχόος τιμ ιζ όμπβιουσλι βέρι στρονγκ, δέι χαβ ε νιου κόουτς, μπατ δέι χαβ ε στρονγκ μπεντς γιου νόου. Άοαρ τιμ ιζ γιανγκ, μπακ γιου νόου ταφ εντ φαστ μπατ γουί νιντ του κοντρόλ δε ριδμ, δε λονγκ ριμπάουντ ας, γιου νόου, Βαγγέλης Ιωάννου, ουάνς σέντ. Μπατ όμπβιουσλι Υντροχόος χας μορ εξπίριενς ιν πιούρινγκ γουότερ σο δε φλορ γουιλ πρόμπαμπλι μι, γιου νόου, γουέτ. Ας γουέτ ας μίστερ Χατζιγεοργκίου γουός, έβερι τάιμ Μήτσος χαντ δε μπολ ιν χις χαντς. Μι, πέρσοναλι, σπέντινγκ ε γιάρ ας ε ρούκι ιν Φλόριντα Γκέιτορς, άι χαβ γιου νόου σαμ εξπίριενς ιν γουέτ κλάιμεϊτς. Άι καν χελπ ας λονγκ άι ντοντ χαβ του σουτ α κόρνερ θρι πόιντ σοτ. Γκουτν λακ Υντροχόος.

ixtheis

Νίκος Παππάς

Τέλος στην προπαγάνδα των κοµµάτων της αντιπολίτευσης και των συστηµικών µίντια, τα οποία ελέγχονται από την εγχώρια διαπλοκή. Η τεχνική µελέτη του Ευρωπαϊκού Πανεπιστηµιακού Ινστιτούτου, της Σχολής της Φλωρεντίας για τον Κανονισµό στην Αστρολογία και τα Ζώδια, αναφέρει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει τεχνικά και οικονομικά πάνω από τέσσερα Ζώδια. Συγγνώμη Ιχθύες, δεν είναι κάτι προσωπικό. Ως εκ τούτου θα δημοπρατηθούν κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες οι 4 άδειες ζωδίων. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα δοθούν θεματικές άδειες για κάποια άστρα έξω από το αστρικό μας σύστημα. Τα έσοδα από τους πλειοδότες αστερισμούς θα μοιραστούν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Γαλαξία. Η διαπλοκή στο διάστημα και στις προβλέψεις τελειώνει κύριοι Ιχθύες μου.