Κουίζ βαθιά πασοκικό: Τι θυμάσαι από το πρώτο Big Brother;
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Κουίζ βαθιά πασοκικό: Τι θυμάσαι από το πρώτο Big Brother;

Ήταν το σωτήριο 2000 όταν ο ΑΝΤ1 έκανε την μεγάλη στροφή στα ριάλιτι και ξεκινούσε με το επιτυχημένο πρότζεκτ της ολλανδικής Endemol. Και κάπως έτσι γαλουχήθηκε μια ολόκληρη γενιά.

Θυμάσαι πως γύριζες τα βράδια από το φροντιστήριο για να βάλεις τον ΑΝΤ1; Τι; Δεν ήσουν τόσο καμένος; Εγώ πάλι θυμάμαι ότι είχα δακρύσει κιόλας όταν τέλειωσε το Big Brother. Αντρέας Μικρούτσικος στα καλύτερα του, τηλεθεάσεις που τώρα τα κανάλια τις βλέπουν με το κυάλι, Πρόδρομος, Τσάκας, Τατιάνα Στεφανίδου στα πιο κίτρινα της τα μεσημέρια, ΠΑΣΟΚ, Σημίτης, είσοδος της χώρας στο ευρώ. Όλα αυτά εμπότισαν τις αξίες των παιδιών που γεννήθηκαν στις αρχές του ’90 και λίγο πιο πίσω.

Εμείς οι πρώιμοι millenials, τα beta 1.0 πριν τους πραγματικούς, μεγαλώσαμε με τα hardcore ριάλιτι, τότε που περνούσε ολόκληρη η ζωή άγνωστων ανθρώπων μπροστά από τα μάτια μας. Και ως παιδιά κάναμε ένα πολύ διαφορετικό φιλτράρισμα. Το Big Brother 1 ήταν σαν το πρώτο αίμα του Ράμπο και το κουίζ που ακολουθεί θα σε βουλιάξει στα πιο πασοκικά χρόνια.