Ιστορικό video: Ο θρυλικός Μπρους Λι παλεύει με έναν μαθητή του!
Βρείτε μας στο
Ιστορίες

Ιστορικό video: Ο θρυλικός Μπρους Λι παλεύει με έναν μαθητή του!

Η μοναδική αληθινή μονομαχία του Μπρους Λι που έχει βιντεσκοπηθεί είδε το φως της δημοσιότητας και το ίντερνετ έχει πάθει παροξυσμό...

Ο θρυλικός Μπρους Λι, ως γνωστόν ήταν δυο σε ένα: από την μία, ένας κινηματογραφικός σταρ, από την άλλη ένας σταρ του Κουνγκ Φου.

Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και την δικιά του πολεμική τέχνη λεγόταν Τζιτ Κουν Ντο και είχε ως στόχο να είναι μια πολεμική τέχνη χρήσιμη για το σκληρό, χωρίς κανόνες ξύλο δρόμου.

Ο Μπρους Λι είχε πολλούς μαθητές και η ιδιαίτερη πολεμική του τέχνη, που ήταν ότι έπρεπε για να παίζεις ξύλο στο δρόμο είχε φανατικούς θαυμαστές. Πολλές φορές έχει μονομαχήσει εν είδει εξάσκησεις με τους μαθητές του αλλά για κακή μας τύχη καμία από αυτές δεν έχει βιντεοσκοπηθεί για να την απολαύσουμε.

Καμία; Λάθος! Μόλις ένας αγώνας του Μπρους Λι με έναν μαθητή του έχει βιντεοσκοπηθεί! Και πρόσφατα ένα κομμάτι του ιστορικού βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας!

Ιστορικό video: Ο θρυλικός Μπρους Λι παλεύει με έναν μαθητή του!

Όπως αναφέρει το «Beerdy», ο ιστότοπος που «σήκωσε» το ιστορικό βίντεο και που αποτελεί μια διαδικτυακή κοινότητα θαυμαστών του Μπρους Λι: «Πρόκειται για την μοναδική αυθεντική μονομαχία του Μπρους Λι. Αντιμετωπίζει τον Τεντ Γουόνγκ, έναν από τους καλύτερους μαθητές του».

Στο βίντεο φοράνε και οι δυο τους μια μαύρη στολή. Δεν είναι ξεκάθαρο το που ακριβώς έχει γυριστεί αλλά το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για την σχολή του Μπρους Λι στην Καλιφόρνια.

Είναι χαρακτηριστική η διαφορετική στρατηγική που ακολουθούν: ο Γουόνγκ επιδιώκει διαρκώς να είναι κοντά στον Μπρους Λι αλλά ο τελευταίος τον κρατάει σε απόσταση. Ο Γουάνγκ δέχεται τουλάχιστον δυο πολύ δυνατά χτυπήματα από τον μεγάλο δάσκαλό του αλλά προς τιμήν του σηκώνεται και συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;