Αποχώρηση – βόμβα από τη «Μουρμούρα»! Ποιο δυνατό χαρτί εγκαταλείπει τη σειρά μετά από 4 σεζόν;

προδότης
Όλα αλλάζουν λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων του 5ου κύκλου!

Την ώρα που τα σενάρια για τους ηθοποιούς που μπαίνουν στη «Μουρμούρα» μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού, μια ξαφνική αποχώρηση έρχεται να ανατρέψει τα πάντα.

Λίγο πριν τις τελικές συμφωνίες και τις υπογραφές των τεσσάρων ηθοποιών που θα αποτελέσουν τα δύο νέα ζευγάρια, ένας από τους βασικούς συντελεστές αποχωρεί.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη της σειράς, Αντώνη Αγγελόπουλο, ο οποίος –σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βίκυς Διαμάντη για το MYtv- δεν θα συνεχίσει στη «Μουρμούρα».

Ο Αγγελόπουλος βρισκόταν μαζί με τον Διονύση Φερεντίνο πίσω από τη σκηνοθεσία των 297 επεισοδίων των τεσσάρων κύκλων. Η συνεργασία του με το κανάλι ήταν κάτι παραπάνω από αποδοτική, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη σκηνοθετική εμπλοκή του στην κωμική σειρά «Το σόι σου», που προβάλλεται στο ίδιο κανάλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος, λοιπόν, από τη νέα σεζόν ο σκηνοθέτης θα συμμετέχει μόνο στη δεύτερη παραγωγή, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κάντζας.

Υπενθυμίζεται πως ο ταλαντούχος σκηνοθέτης γνώρισε την απόλυτη επιτυχία στο νεανικό κοινό το 2005, με το «Παρά 5», στο οποίο μάλιστα γνώρισε και τη μελλοντική του σύζυγο, Αγγελική Λάμπρη που το κοινό αγάπησε ως αντιδραστική «Αγγέλα»…

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη σειρά

Εκτός από τις δύο νέες συμμετοχές στο σεναριακό κομμάτι, αυτές του Θέμη Γκύρτη και της Σάρας Γανωτή, το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά θέλει έναν ηθοποιό που το κοινό αγάπησε φέτος μέσα από τη συμμετοχή του στον «Αστέρα Ραχούλας» να κέρδισε μια θέση ανάμεσα στο υπόλοιπο cast.

O εν λόγω ηθοποιός, μάλιστα, είναι ο μοναδικός που έχει «κλείσει» μέχρι στιγμής. Και δεν πρόκειται για ένα όνομα που είχε ήδη ακουστεί.

Ο λόγος για τον… «προδότη» της Ραχούλας, Σταμάτη Τσότρα – κατά κόσμον Σπύρο Τσεκούρα. Τον άνθρωπο που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό με το ιδιαίτερο του τηλεοπτικού του χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός λέγεται πως υπήρξε ένας από πολλούς που δοκιμάστηκαν για το τον ρόλο του άντρα στο ζευγάρι των σαραντάρηδων.

Μέχρι στιγμής φέρεται να είναι και ο μοναδικός που τα κατάφερε!

Ο ALPHA από τη μεριά του βιάζεται να βρει την τηλεοπτική σύζυγό του, όπως επίσης και το ζευγάρι των εικοσάρηδων που θα καλύψει το βασικό κενό της σειράς, που δεν είναι άλλο από αυτό που άφησαν οι Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχωρώντας από τη σειρά.