Με ανατροπές στο σενάριο ξεκινά η «Μουρμούρα» - Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA (Pics)
Βρείτε μας στο

Όπως όλα δείχνουν η φετινή θα είναι η τελευταία σεζόν για την πιο επιτυχημένη σειρά των τελευταίων ετών. Η «Μουρμούρα», το σήριαλ που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους στο τέλος της χρονιάς θα κουνήσει μαντήλι στους τηλεθεατές του.

Είναι κάτι που ίσως θα έπρεπε να έχει γίνει πιο νωρίς αφού από την προηγούμενη σεζόν ήταν εμφανές πλέον ότι η σειρά πήγαινε με τις αναθυμιάσεις του παρελθόντος.

Τα νούμερα δεν ήταν τα ίδια, όπως και η απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Οι ιθύνοντες του καναλιού προσπάθησαν με συνεχείς αλλαγές στα ζευγάρια, να δώσουν έναν νέο, φρέσκο τόνο στη σειρά, όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Και εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι μετά την αρχική επιλογή ζευγαριών οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν δεν ήταν και οι πλέον ενδεδειγμένες.

Όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και από τη μελέτη των ποιοτικών στοιχείων, το δημοφιλέστερο με διαφορά ζευγάρι απ’ όσα ήρθαν και έφυγαν απ’ τη «Μουρμούρα» ήταν εκείνο του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ποιο ήταν το δημοφιλέστερο ζευγάρι που έφυγε απ’ τη σειρά

Ο Χάρης και η Βάσω αγαπήθηκαν απ’ τους τηλεθεατές και δεν είναι τυχαίο ότι με αυτούς στο team η «Μουρμούρα» έφτασε να κάνει 50άρια και 55άρια.

Το δεύτερο δημοφιλέστερο ζευγάρι (από εκείνα που έφυγαν) ήταν του Γιώργου Χρυσοστόμου με τη Νάντια Καραγιώργη. Η Νικολέτα και ο Διονύσης ήταν απ’ τις ευχάριστες εκπλήξεις της «Μουρμούρας» και το κόψιμο τους απ’ τη σειρά μια απ’ τις μεγάλες εκπλήξεις.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ποιο ήταν το δημοφιλέστερο ζευγάρι που έφυγε απ’ τη σειρά

Όσο για τα νέα ζευγάρια που βλέπουμε φέτος στη σειρά, αν και αρχικά έμοιαζαν ως ιδανικές επιλογές, στην πράξη αποδείχτηκε ότι δεν έκαναν το γκελ στο κοινό, που οι άνθρωποι του καναλιού περίμεναν.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Και μέσα σε όλα αυτά, ενώ η σειρά φέτος κάνει νούμερα πολύ μικρότερα απ’ τα συνηθισμένα (κινείται γύρω στο 18%), έρχεται άλλη μια αλλαγή, ευτυχώς προσωρινή.

Πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου μέχρι και τις αρχές του νέου έτους, το επεισόδιο της Παρασκευής κόβεται, καθώς εκείνη τη μέρα το κανάλι αποφάσισε να προβάλει εορταστικές, παιδικές ταινίες.

Στη συνέχεια η Μουρμούρα θα επιστρέψει κανονικά έως το τέλος της σεζόν. Που όλα δείχνουν ότι θα είναι και η τελευταία της…