«Δύο ξένοι»: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε της 3ης σεζόν που δεν είδαμε ποτέ
Βρείτε μας στο

Ήταν μια απ’ τις πιο αγαπημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Οι «Δυο ξένοι», το σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας εξωπραγματικά για την εποχή του νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι φίλοι της σειράς, είναι τον λόγο για τον οποίο δεν βγήκε ποτέ ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος, αλλά μπήκαν οι τίτλοι τέλους τόσο απότομα, χωρίς κανείς να το περιμένει.

Τα σενάρια που είχαν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια πολλά. Κάποιοι μίλησαν για οικονομικές διαφορές, κάποιοι άλλοι για κακές σχέσεις των πρωταγωνιστών του σήριαλ που δεν επέτρεψαν τη συνέχεια των γυρισμάτων. Τι θα συνέβαινε όμως στον τρίτο κύκλο που δεν είδαμε ποτέ;

«Δύο ξένοι»: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε της 3ης σεζόν που δεν είδαμε ποτέ

Ο τρίτος κύκλος των Δυο Ξένων

Κωνσταντίνος και Μαρίνα έχουν αφήσει πίσω τους την Ελλάδα και ζουν, πλέον, στο (γνώριμο για τον Μαρκορά) Λονδίνο, μακριά από τα φώτα και τα φλας των παπαράτσι. Τα παιδιά τους είναι εσώκλειστα σ’ ένα διάσημο σχολείο προκειμένου ν’ αποκτήσουν «σωστή» ανατροφή.

Ο Μαρκοράς ανεβάζει παραστάσεις στην σκηνή της πόλης και γίνεται, επιτέλους, πασίγνωστος, τη στιγμή που η Κουντουράτου έχει αφήσει πίσω της τις μέρες «Ουάααααααουυυυ!!!» κι έχει γίνει μια  κουλτουριάρα εκδοχή του πρότερου εαυτού της.

Ντένη

Η καθημερινή τριβή, όμως, και η απότομη αλλαγή της Μαρίνας δεν ενθουσιάζουν ακριβώς τον Κωνσταντίνο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν οι καβγάδες και οι δυο τους να χωρίσουν και πάλι!

Η Κουντουράτου επιστρέφει στην Αθήνα, τη στιγμή που ο Μαρκοράς μένει στο Λονδίνο…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Τον πικραμένο πρωταγωνιστή των «Δύο Ξένων» σπεύδει να παρηγορήσει η Μάρα (η σεναριογράφος της δραματικής σειράς του Μαρκορά), η οποία μετά από μια βραδιά πάθους μένει κι αυτή έγκυος κι έτσι έρχεται ακόμα ένα παιδί για τον Κωνσταντίνο!

Όλα αυτά τα βλέπουμε μέσω συνεχών flashbacks, τα οποία καλύπτουν το χρονικό κενό της πενταετίας που πέρασε από την σκηνή με το πλοίο και το (υποτιθέμενο) φινάλε.

Ο Μαρκοράς επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την αίγλη του Έλληνα σκηνοθέτη με τη διεθνή επιτυχία. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προσπαθεί να επιστρέψει στην τηλεόραση, όμως βρίσκει παντού κλειστές πόρτες, καθώς η κουλτουριάρικη «μετάλλαξή» της δεν την βοηθά.

Καταλήγει σ’ ένα κανάλι τρίτης διαλογής να βγάζει τα λογύδριά της ανάμεσα σε διάφορα βίντεο κλιπ. Ωστόσο, όταν ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενός καναλιού προσπαθεί, παρασκηνιακά πάντα, να την βοηθήσει να κάνει το μεγάλο comeback.

Στο ενδιάμεσο, όμως, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο «πικάντικα»: οι δυο τους οδηγούνται στα δικαστήρια, ούτως ώστε να καθοριστεί ποιος θα έχει την κηδεμονία των παιδιών.

Το κερασάκι στην τούρτα; Δικαστής της υπόθεσης είναι η Μίνα, η οποία έφτασε μια ανάσα από το να παντρευτεί τον Μαρκορά!

«Μύλος»…