Το εξώδικο του Μουζουράκη στα ΜΜΕ για το viral βίντεό του: Ποιο μεγάλο ψέμα τους ζητάει να ανακαλέσουν

Έξαλλος ο γνωστός τραγουδιστής…

Τον έχουμε συνηθίσει να είναι η χαρά της παρέας. Πάντα χαμογελαστός, πάντα κεφάτος, κάνει ακόμα και την πιο αδιανόητη πλάκα για να δει τους γύρω του να χαμογελάνε. Αυτή τη φορά όμως ο Πάνος Μουζουράκης δεν είχε καμιά διάθεση για αστεία.

Με ένα μήνυμα του στα social media και αναρτώντας το εξώδικο που έστειλε στα ΜΜΕ ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια για ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο που έγινε viral.

To βίντεο ήταν από δηλώσεις που είχε κάνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Περράκη. Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν εύκολα να μπερδέψουν τον τηλεθεατή και να τον κάνουν να πιστέψει ότι λέει κάτι άσχημο.

Όπως μάλιστα σημειώνει «ο τίτλος ή η λεζάντα που την συνόδευε με παρουσίαζε να έχω δηλώσει ότι παίζω κάθε μέρα το γεννητικό μου όργανο», ενώ ο ίδιος δήλωνε στην πραγματικότητα «Παίζω κάθε μέρα, παίζω playstation, παίζω xbox…».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μουζουράκης:

«Καλοί μου άνθρωποι, προσπαθώ και εγώ να γίνω καλύτερος.
Τις προηγούμενες ημέρες δημιουργήθηκε στα social media, σε διάφορες ιστοσελίδες και σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου ένα θέμα γύρω από το όνομά μου σχετικά με ένα βίντεο από μια συνέντευξη που μου είχαν πάρει για την πρεμιέρα της ταινίας του Νίκου Περράκη.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξης ήταν μαζική και με διάφορες επικεφαλίδες. Κυρίως ότι δήλωσα να παίζω τα γεννητικά μου όργανα, χρησιμοποιώντας την πιο αργκό εκδοχή της έκφρασης.
Το απόσπασμα αναπαράχθηκε με μειωμένη ένταση σε κάποιες λέξεις όπως θα δείτε στο πρώτο μέρος του βίντεο.
Οι αντιδράσεις και τα σχόλια κυρίως αρνητικά. Κάποια έδειχναν μάλιστα ότι υπήρχε ένα μίσος υποβόσκων που απλά έψαχνε μια αφορμή για να ξεσπάσει.

Ο εαυτός μου από αυτό που παρουσιάζεται μέσα από τα media δεν είναι πάντα ο εαυτός μου. Άλλοτε πιο κολακευτικά μονταρισμένος και άλλοτε όχι τόσο. Σε αυτήν ειδικά την περίπτωση… δεν έχω λόγια. Για να παρουσιάσω όμως και την δικιά μου μεριά της ιστορίας, παραθέτω το βίντεο της συνέντευξης αμοντάριστο, χωρίς τις αμήχανες παύσεις ντροπής, που προκάλεσαν τον σάλο αυτό.
Playstation και Xbox!!!… ήταν οι νέες ονομασίες που έδωσαν στα επίμαχα σημεία μου.

Και στεναχωρήθηκα και απογοητεύτηκα και λίγο γέλασα… πικρά. Θα μπορούσα να εστιάσω στην χειραγώγηση του όχλου μέσα από ψεύτικες κλικοθυρευτικές κοτσομπολοειδήσεις. Αλλά η καλλιέργεια συνείδησης, είναι προσωπική υπόθεση. Όπως και η δική μου.
Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για αυτό δεν θέλω να πέσω και εγώ στην ευκολία να κατακρίνω όσους βιάστηκαν να βγάλουν τον θυμό τους πάνω μου».