Όνομα-έκπληξη: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο Master Chef 2 (Pic)

Το Star χάνει ένα απ τα δυνατά χαρτιά του...

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μερικές ημέρες πριν, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποτελεί παρελθόν για το Master Chef του Star.  Μπορεί ο ίδιος να ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού στο Star, πλέον όμως το κανάλι θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του, μιας και ο γνωστός σεφ δεν θα συνεχίσει στο πόστο του.

Οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με τηλεοπτικές κόντρες ή άσχημες σχέσεις του με τον σταθμό.

Το κανάλι της Κηφισιάς είχε κάνει λόγο για μείωση του budget της εκπομπής και μια ολική ανανέωση στην εικόνα της κριτικής επιτροπής, με περισσότερα γυρίσματα και πιο πολλές απαιτήσεις.

Κάτι που μοιραία έθετε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο εκτός, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το grande του όνομα δεν θα μπορούσαν να του επιτρέψουν την ολοκληρωτική του αφοσίωση στην εκπομπή του Star.

Όσο για την παραμονή του Σκαρμούτσου στο κανάλι; Είναι ανέφικτη, καθώς δεν υπάρχει άλλο ανάλογο project.

Ποιος, όμως, θα τον αντικαταστήσει στο Master Chef 2;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επικρατέστερος για τη θέση αυτή δεν είναι άλλος από τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον οποίο είχαμε απολαύσει και στο παιχνίδι μαγειρικής σε ρόλο «Food and Beverage Manager»