Καλύτερο και απ’ το «Ρουκ Ζουκ»: Θεά παίκτρια κάνει την γκέλα του αιώνα στο «Still Standing» (Pics)
Βρείτε μας στο

Κάποια πράγματα πρέπει να τα δεις με τα ίδια σου τα μάτια για να τα πιστέψεις. Καλή ώρα σαν αυτό που έγινε στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Λίγα λόγια για το έργο. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσει η παίκτρια είναι απλή. Πιο απλή δεν γίνεταιόμως: «Πόσοι παίκτες βρίσκονται μέσα στο νερό σε μια ομάδα υδατοσφαίρισης;».

Μπροστά της έχει 4 κουτάκια που σημαίνει ότι η σωστή απάντηση έχει 4 γράμματα και το τελευταία είναι το «Α». Βλέπει δηλαδή ότι ψάχνει μια λέξη, έναν αριθμό για την ακρίβεια, με τέσσερα γράμματα που το τελευταίο είναι το «Α».

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι η απάντηση ήταν η πιο εύκολη στον πλανήτη και ότι θα απαντούσε στο πιτς φυτίλι, η Θεά παίκτρια έκανε την έκπληξη και άφησε κοινό και τηλεθεατές με ανοιχτό το στόμα. Δείτε τι απάντηση έδωσε και υποκλιθείτε στο είδωλο!

Πείτε την αλήθεια και εσείς το ίδιο σκεφτήκατε. Ότι η συγκεκριμένη παίκτρια πρέπει να είναι συγγενής του θεούλη που είχε περάσει πριν από λίγο καιρό απ’ τον «Τροχό της Τύχης» και έγραψε ιστορία.