μώρή
Βρείτε μας στο

Ήταν 2 Οκτωβρίου του 2000 όταν η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» ξεκίνησε να προβάλλεται στο Mega. Ο πήχης ήταν ήδη ψηλά, καθώς μετά την επιτυχία των «Δυο Ξένων», το κοινό περίμενε κάτι εξίσου δυνατό από το δίδυμο Ρήγα – Αποστόλου. Και πράγματι το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα ήταν πολύ δυνατό. Και με άκρως ιδιαίτερο, διόλου εύπεπτο σενάριο με κεντρικό θέμα την κακοποίηση των γυναικών. Τέσσερις κακοποιημένες γυναίκες, ένας δράστης και μία δολοφονία. Πώς θα μπορούσε η σειρά αυτή να μην εντυπωσιάσει;

Παρότι η πρώτη εντύπωση ήταν καλή, τόσο από άποψη cast όσο και από άποψη σεναρίου, η σειρά σταμάτησε αιφνιδίως στο έκτο επεισόδιο.

Μέχρι σήμερα, έχουν ακουστεί πολλές εκδοχές για τους λόγους που έφεραν το τέλος, καμία ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Την πραγματική εκδοχή για το λόγο που σταμάτησε η αγαπημένη σειρά, έδωσε πριν λίγο καιρό η Ελένη Ράντου:

Όσα δεν είδαμε ποτέ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τη συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρή»

«Δεν ήταν καλή συγκυρία. Ήταν μια δουλειά στην οποία –νομίζω- έγινε κατάχρηση εξουσίας. Κακή παραγωγή, κακή στιγμή από όλους για όλους. Δεν τσακωθήκαμε, αυτό είναι το εύκολο να βγει προς τα έξω. Δεν υπήρχε πολύ υλικό και τρέχανε να βγάλουν επεισόδια. Υπήρχε πολλή πίεση από το κανάλι, τους… λάλησε. Η διαχείριση από τη μεριά του Αλέξανδρου, μιας τόσο μεγάλης επιτυχίας που θα είχε αυτή η σειρά, ήταν που δεν άφησε το πράγμα να προχωρήσει. Ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που κλάταρε».

Αργότερα υπήρχε η σκέψη να γίνει τελικά ταινία, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος» ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης που είχε το ρόλο του Μάνου, γιου τη Αλέκας που υποδυόταν η Χρύσα Ρώπα, μας δίνει μια γεύση για την εξέλιξη της σειράς.

«Έχω την εντύπωση ότι αν συνεχιζόταν θα ήταν η καλύτερη σειρά που θα είχε γράψει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου. Ήταν εξαιρετικό από άποψη γραφής, κάτι εντελώς διαφορετικό από τους Δύο ξένους που είχαν εξίσου καλό κείμενο» σημειώνει ο ηθοποιός για το σενάριο της σειράς.

Όσα δεν είδαμε ποτέ: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλύπτει τη συνέχεια του «Τι ψυχή θα παραδώσεις Μωρή»

Όσο για τη συνέχεια της σειράς και τι θα βλέπαμε αν συνεχιζόταν σημειώνει: «Ήξερα ότι θα επέστρεφε κάποια στιγμή ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν τραγουδιστής – φίρμα σε κάποιο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού. Και τελικά θα κατάφερναν να τον σκοτώσουν».

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ενώ για τον δολοφόνο του Γεράσιμου Μαντά, γύρω από τη δολοφονία του οποίου είχε στηθεί όλο το σήριαλ τονίζει: «Ναι, νομίζω ότι μου είχε πει ο Αλέξανδρος Ρήγας πως θα τον «έτρωγε» κατά λάθος η Καστάνη. Είναι κρίμα που δε συνεχίστηκε αυτή η δουλειά. Ας γινόταν έστω μια ταινία».