Τα 16 κλαρινοτράγουδα του καλοκαιριού: Τσέκαρε πόσα από αυτά χόρεψες και δες σε ποια κατηγορία ανήκεις
Βρείτε μας στο

Οι μέρες του καλοκαιριού πέρασαν τόσο γρήγορα που αναρωτιέσαι αν πρόλαβες να τις συνειδητοποιήσεις. Αρκεί να σκεφτείς ότι πριν λίγες εβδομάδες ήσουν πιθανότατα σε ένα μπιτσόμπαρο και άκουγες κάποιο από τα παρακάτω κλαρινοτράγουδα. Ή και όλα. Και τα χόρευες.

Ξημερώματα

Απόλυτος κυρίαρχος. Το κομμάτι του Αργυρού ήταν το αποκορύφωμα στην playlist κάθε dj. Το σημείο που έδινε το έναυσμα για το πιο hardcore γλέντι και αυτό που ξέρεις ότι θα παίξει 5-6 φορές το λιγότερο. Κορυφή στα κλαρινοτράγουδα φέτος το καλοκαίρι.

Despacito

Ουδέν σχόλιο για το πιο προβεβλημένο βίντεο στο Youtube.

Πού Είσαι

Σηκώνεις τα χέρια ψηλά, κοιτάζεις τον κολλητό σου και του ουρλιάζεις φάλτσα, σα να μην υπάρχει αύριο. Πού είσαι; Σε ποιο σώμα επάνω μ΄αρνείσαι;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Κάτσε Καλά

Τίτλος που θυμίζει την παλιά, καλή Έλενα Παπαρίζου. Με το Κοριτσάκι Μου ο Ιακωβίδης έχτισε πολύ γρήγορα ένα κοινό και με τα επόμενα δύο κομμάτια του πολλαπλασίασε τα χτυπήματα του.

Αποτυπώματα

Δύο στα δύο από τον Ιακωβίδη.

Πού Ξαπλώνεις Πού Κοιμάσαι

Η κυρία Ρουμπίνη ήρθε να πάρει την σκυτάλη από τη Βίλλυ Ραζή και τις Μαργαρίτες της. Επίσης να πω και την άχρηστη πληροφορία. Είχα δασκάλα μουσικής στο δημοτικό που την έλεγαν Ρουμπίνη και ήταν η πρώτη δασκάλα που απλώθηκε στις ονειρώξεις ημών των μαθητών της.

Chantaje

Με τη Σακίρα δεν χρειάζονται υπεραναλύσεις. Veni, vidi, vici είναι η γυναίκα.

Ραγίζει Η Καρδιά Μου

Αν δεν ήταν ο Αργυρός, θα το έλεγες άνετα το κομμάτι του καλοκαιριού. Θυμίζει σε πολλά το Πιο Ωραία Στην Ελλάδα που έκανε το μπαμ το καλοκαίρι του 2015. Αυτό δεν έχει ακόμα εκείνη την ανοδική πορεία, όμως κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο hot κλαρινοτράγουδα.

Στο Φτερό

Το νησιώτικο κομμάτι του Κιάμου έχει ένα μεγάλο ατού. Τον Χρήστο Δάντη. Υπογράφει τη μελωδία, τον ακούς και στα φωνητικά. Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε το πόσο έχει λείψει ο Δάντης από την ελληνική μουσική…

Φασαρία

Ο πιασάρικος στίχος του είναι που του έδωσε ώθηση. Αν έλεγε «γίνεται μια φασαρία, για τα μάτια σου Ιοκάστη», ούτε δέκα νοματαίοι δεν θα ασχολούνταν. Μόνο τις Μαρίες που ταυτίζονταν να βάλεις στο μέτρημα, φτάνει και περισσεύει

Τι Του Βρήκες Του Μαλ…

Όπα Σάσα, μπάστα. Πολύ σκληρές κουβέντες χρησιμοποιείς για το παλικάρι. Όλο και κάποιο ατού θα έχει.

Κακό Σκυλί

Κονταροχτυπήθηκε με το Καράβια Στο Βυθό, αλλά επειδή το remix έσκασε μόλις στην αρχή του καλοκαιριού, κολλάει περισσότερο στη λίστα. Τα Καράβια παίζουν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Απλώς μες στο καλοκαίρι άρχισε η έντονη ραδιοφωνική και ντιτζεϊκή τους παρουσία.

Σαντορίνη Ομόνοια

Ο Χρήστος Δάντης κάνει backing vocals και στον Γιώργο Τσαλίκη. Αυτό από μόνο του δίνει μια άλλη ώθηση στο τραγούδι. Η Ομόνοια μοιάζει έστω και λίγο με Σαντορίνη.

Λύσσαξες

Με καλλιτέχνη Βασίλη Μπατή δεν μπορείς να έχεις χαμηλότερες προσδοκίες. Λύσσαξες να το παίξει ο dj στο κλαμπ στην Άρτα που ήσουν.

Έχω Πρόβλημα

Μάλλον το κομμάτι υποδηλώνει τι συμβαίνει με σένα που το ακούς και το χορεύεις.

Βγαίνω Πίνω Ξενυχτάω

Αν έχεις πιει κι είσαι ξενυχτισμένος κι άυπνος, σου δίνουμε κάθε ελαφρυντικό. Χόρεψε το με την ψυχή σου και μην σκέφτεσαι ότι θα σε κρίνουμε. Που θα σε κρίνουμε. Αλλά μην το σκέφτεσαι.

Τσέκαρε πόσα χόρεψες και δες που ανήκεις…

1-5 κλαρινοτράγουδα : Πήγες ένα βράδυ σε ελληνάδικο κι αυτό γιατί σε έσυρε η κοπέλα σου. Έκατσες μία ώρα, πρόλαβες να ακούσεις 2-3 από τα τραγούδια και την πήρες να γυρίσετε γιατί τάχα μου ήσουν κουρασμένος.

6-11 κλαρινοτράγουδα : Είσαι το παιδί της παρέας. Ακολουθείς όπου σε πάνε και είσαι μέσα σ΄όλα. Ένα βράδυ το γλεντήσατε με funky μουσική, ένα άλλο με φουλ ελληνικά. Γενικά δεν έχεις κολλήματα.

12-16 κλαρινοτράγουδα : Σέρνεις τον χορό. Ακούς μια νότα και ξέρεις ότι ετοιμάζεται τραγούδι για τσιφτετελοκίνηση. Στην παραλία φοράς πάντοτε μποξεράκι κάτω από το μαγιό.