Σέρσεϊ
Βρείτε μας στο
Μουσική

Η Σέρσεϊ έγινε «Mad Queen», αλλά όχι για το Game of Thrones

Κεράκια, τελετές, ουρλιαχτά και μια υπερβατική Λένα Χίντι.

Στο φινάλε του 6ου κύκλου του Game of Thrones η Σέρσεϊ Λάνιστερ έδειξε την οργή της σε όσους την ταλαιπώρησαν εντός του βασιλείου τους. Γιατί πάντοτε ξεκινάς την εκκαθάριση από τα εντός του οίκου σου. Ποιοι την ντρόπιασαν και την βεβήλωσαν ενώπιον του λαού; Ο High Sparrow και ο θρησκευτικός στρατός του. Και οι Ταϊρέλ. Κάψτε τους όλους, μην μείνει τίποτα έγινε η φάση.

Η πράσινη φωτιά ξεχύθηκε στα υπόγεια του King’s Landing, υψώθηκε και έκαψε τους εχθρούς της. Τότε, πολλοί μίλησαν για την ανάδυση της Mad Queen, ως συνέχεια του Mad King, που στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει την ίδια φωτιά. Μπορεί να πέρασε ακόμα ένας κύκλος και η Σέρσεϊ να μην μεταλλάχθηκε ακόμα σε παντελώς παρανοϊκή, αλλά το Game of Thrones δεν είναι το μόνο μέρος που μπορεί να συμβεί αυτό.

Η Σέρσεϊ απεκδύθηκε την ταυτότητα της βασίλισσας του Γουέστερος, έγινε ξανά η Λένα Χίντι και υπάκουσε στις απαιτήσεις των Kasabian γι΄αυτό που έχουν φανταστεί από εκείνη.

Για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ του τραγουδιού Ill Ray, που βρίσκεται στο τελευταίο τους άλμπουμ το For Crying Out Loud, οι Kasabian ζήτησαν από τη Λένα Χίντι να παραφρονήσει. Κάτι που το έκανε αρκετά εύκολα. Λες και είναι η δεύτερη φύση της. Βγήκε στους δρόμους, άναψε κεριά, χόρεψε, έστησε ένα σκηνικό μυστήριας τελετής μες στο καταμεσήμερο και έφερε στην ζωή έναν βασιλιά από την εποχή του 12ου αιώνα τουλάχιστον. Τον πήγε σε μαγαζιά, έφαγαν με τα χέρια σαν κτήνη και στο τέλος δεν έμεινε τίποτα από τον βασιλιά. Μόνο κόκαλα. Πάνω-κάτω ό,τι συνέβη και με τους νεκρούς του τελευταίου επεισοδίου στην 6η σεζόν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παρουσία της Χίντι στο κλιπ δεν είναι τυχαία. Η σκηνοθετική καθοδήγηση ανήκει στον Νταν Κάνταν, τον αρραβωνιαστικό της. Η Λένα και ο Νταν είναι μαζί τρία χρόνια σχεδόν. Ο Κάνταν μάλιστα ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την ταινία Walk Like A Panther.