Κουίζ για τους Iron Maiden: Ξέρεις την απάντηση σε 10 δύσκολες ερωτήσεις;
Βρείτε μας στο

Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τον φετινό Ιούνιο είναι ότι φτάνει στο τέλος του και ότι μας μεταφέρει στον Ιούλιο. Κι αφού τον στείλουμε από κει που ήρθε, μπορούμε να υποδεχτούμε τον καλύτερο μήνα του καλοκαιριού. Είναι ο μήνας που είσαι τόσο κοντά στην άδεια όσο πρέπει για να παίρνεις δύναμη. Είναι όμως και ο μήνας με τις βαρβάτες συναυλίες. Και μια βαρβάτη, ίσως η πιο βαρβάτη του καλοκαιριού, είναι αυτή με τους Iron Maiden στο Rockwave στις 20 Ιουλίου.

Έχοντας στις αποσκευές τους 16 άλμπουμ, κοντά στα 150 τραγούδια και με την πορεία τεσσάρων δεκαετιών και 2000 και πλέον συναυλιών, οι θρύλοι της Metal θα κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 23ο Rockwave. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο, τότε είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις προθέρμανση.

Λεπτομέρειες λιγότερο γνωστές ή και παντελώς άγνωστες για τους Iron Maiden ξετυλίγονται μέσα από 10 ερωτήσεις. Όπως ότι σχηματίστηκαν ανήμερα των Χριστουγέννων του 1975. Ή ότι υπάρχει πάστορας στη Βραζιλία που χρησιμοποιεί στίχους τους στα κηρύγματά του, έχει 162 τατουάζ για τους Maiden και ονόμασε τον γιο του Στιβ Χάρις.

Κουίζ για τους Iron Maiden: Ξέρεις την απάντηση σε 10 δύσκολες ερωτήσεις;

Ο ίδιος ο Μπρους Ντίκινσον να πατούσε το κλικ, δε θα έβρισκε πάνω από 6 σωστά. Εσύ, πόσες απαντήσεις σωστές πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις;

* Στις 20 Ιουλίου η σκηνή του Terravibe θα σειστεί από τους Iron Maiden. Πιο πριν θα τους έχουν «στρώσει το χαλί» οι Έλληνες Rollin’ Dice, οι Web, οι Monument, οι Raven Age, οι Tremonti και οι Volbeat, στην πιο γεμάτη μέρα από τις 3. Το ιδανικό φινάλε στο Rockwave.
** Για να αγοράσεις εισιτήριο μπες στο Tickethouse.gr.