Μεγάλωσαν και άλλαξαν: Οι ONE 14 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος πάνε Eurovision (Pics)
Βρείτε μας στο
Μουσική

Μεγάλωσαν και άλλαξαν: Οι ONE 14 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος πάνε Eurovision (Pics)

Έχουν περάσει 18 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που μας συστήθηκαν. Πώς είναι τα 6 αγόρια σήμερα, 14 χρόνια μετά τη διάλυσή τους;

To 1999 η Ελλάδα γνώρισε το πρώτο της ανδρικό μουσικό γκρουπ. Το όνομά αυτού «One». Τα πέντε αγόρια που «ένωσε» ο Γιώργος Θεοφάνους γνώρισαν τεράστια επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθε τους single έφτανε στην κορυφή των charts.

Οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πάνος Τσερπές, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Κουτσαβλάκης και Αργύρης Ναστόπουλος είδαν τους «One» να σπάνε το 2003 με την ξαφνική αποχώρηση του πρώτου και την αντικατάστασή του από τον Δήμο Μπέκε.

one-2-500

Μετά από 6 ολοκληρωμένα albums και μία άκρως επιτυχημένη συμμετοχή στη Eurovision, όταν το 2002 εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι «Gimme» κερδίζοντας την 6η θέση, το γκρουπ διαλύεται το 2004, με την επισημοποίηση του τέλους να έρχεται το 2005.

Έκτοτε, τα 6 αγόρια διατηρούν άψογες σχέσεις και επιδιώκουν να βρίσκονται για τα δικά τους reunions, ενώ ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες η φήμη ότι επιστρέφουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision. Το τραγούδι είναι έτοιμο και απομένει το τελικό Οκ της ΕΡΤ.

Τι κάνουν και πώς είναι σήμερα τα μέλη του πιο επιτυχημένου boy band που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα;

Πάνος Τσερπές

9

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Ο Πάνος βρίσκεται στην Αθήνα. Εξακολουθεί να ασχολείται με τη μουσική, τον έχει, όμως, παράλληλα κερδίσει και η ηθοποιία, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, ενώ δουλεύει και ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Τον προηγούμενο Δεκέμβρη κυκλοφόρησαν τα τελευταία του singles με τίτλο «Νομίζεις» και «Τελευταίο θρανίο».

6

7

8

10

Φίλιππος Κωνσταντίνος

1

Το αγόρι αυτό επίσης ασχολήθηκε με την υποκριτική. Αυτόν τον καιρό συμμετέχει στην παράσταση «Ο Χιονάνθρωπός μου» που ανέβηκε στο τέλος Νοεμβρίου στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία, ενώ ένα χρόνο πριν τον απολαμβάναμε σε live εμφανίσεις του στο KooKoo Live Music Bar στην Αθήνα.

2

3

4

5

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

18

Πρόκειται για έναν από τους δύο «Οne» που διέγραψαν λαμπρή πορεία ακόμη και μετά το τέλος του γκρουπ.

Ο Κωνσταντίνος πέρα από το τραγούδι ασχολείται και με τη στιχουργική, έχοντας δώσει πολλά κομμάτια σε άλλους καλλιτέχνες.

16

17

19

20

Δημήτρης Κουτσαβλάκης

30-1

Τα ίχνη του Δημήτρη αγνοούνται. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πέντε, δεν διατηρεί προφίλ στα social media και μπορέσαμε να δούμε πώς είναι σήμερα από φωτογραφίες των reunion των έξι τους.

26

27

28

30-2

Αργύρης Ναστόπουλος

12

Ο Αργύρης ασχολείται με τη διοργάνωση μουσικών events και εργάζεται ως DJ στην Αθήνα.

11

13

14

15

Δήμος Μπέκε

25

Ο δεύτερος frontman μετά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου δικαίως θεωρείται ένας από του επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του.

Συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ελληνικού «The Voice», με τον Αντώνη Ρέμο να τον εντάσσει στην ομάδα του.

Δεν υπάρχει σεζόν που δεν συμμετέχει σε κάποιο μεγάλο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας.

21

22

23

24

Και κάπου εδώ ας θυμηθούμε το μεγαλύτερο hit τους!