Τζόκερ: Υπερτυχερός έπαιξε 3 ευρώ και σάρωσε τα πάντα κερδίζοντας πάνω από 4 εκατομμύρια!
Βρείτε μας στο
NEWS

Τζόκερ: Υπερτυχερός έπαιξε 3 ευρώ και σάρωσε τα πάντα κερδίζοντας πάνω από 4 εκατομμύρια!

Ένας και μοναδικός ο υπερτυχερός της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ.

Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αιτωλοακαρνανίας. Το σύστημα του νέου εκατομμυριούχου…

Η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα στο τζόκερ. Όχι μόνο έπιασε όλους τους αριθμούς στη χθεσινή κλήρωση, αλλά ήταν και ο μοναδικός νικητής στην πρώτη κατηγορία. Πλέον κάνει όνειρα χωρίς τα άγχη της οικονομικής κρίσης.

Στους τραπεζικούς του λογαριασμούς θα μπουν 4.149.788 ευρώ που εξασφαλίζουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αιτωλοακαρνανίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ για τη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ, κατατέθηκε σε πρακτορείο που βρίσκεται στο δήμο Θεστιέων, στην οδό Κοσμά Αιτωλού 164. Το δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει ότι ο υπερτυχερός ή η υπερτυχερή συμπλήρωσε τους μαγικούς αριθμούς και έπεσε μέσα σε όλους. Από νωρίς το πρωί η τυχερή πράκτορας Βασιλική Αντωνοπούλου δέχεται τη συνηθισμένη, σε τέτοιες περιπτώσεις ερώτηση, για την ταυτότητα του νικητή. Η ίδια δεν γνωρίζει με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν…

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν 8 τυχερά δελτία που κερδίζουν από 14.668€. Αναλυτικά οι νικητές της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ στον επόμενο πίνακα… Τζόκερ

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 19-11-2017 (αριθμός κλήρωσης 1863), μοίραζε περισσότερα από 4.100.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην  κλήρωση Τζόκερ (1863) είναι οι εξής: 1, 3, 25, 26, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Πηγή