Λαουρίτα
Βρείτε μας στο
Παιχνίδια

Κουίζ προσωπικότητας για τη Λαουρίτα: Πόσο Λάουρα είσαι τελικά;

Απάντησε όσο πιο ειλικρινά μπορείς για να δεις αν είσαι και εσύ μια Λαουρίτα.

Δεν χρειάζονται πολλές εισαγωγές όταν αναφέρεσαι σε ένα από τα πιο γλυκά, συμπαθή και αργά πλάσματα που ζούνε αυτόν τον καιρό στον Άγιο Δομίνικο. Η Λαουρίτα, όπως τη φωνάζουν οι συμπαίκτες της, μπορεί να μην πολυπαίζει στα αγωνίσματα  βρίσκει όμως άλλους τρόπους να συζητιέται στο νησί. Οι Διάσημοι την επαινούν για την προσπάθειά της. Οι αντίπαλοι την συμπαθούν και όταν καμιά φορά τους ξεφύγει καμία χοντράδα λένε ότι δεν το εννοούσαν.

Ποιος θα μπορούσε να κρατήσει κακία στη Λαουρίτα; Ακόμα και όταν κατεβαίνει σκαλάκι σκαλάκι μία σκάλα με δύο σκαλοπάτια. Ακόμα και όταν βάζει ένα ένα τα πόδια σε πισίνα αγωνίσματος αντί να βουτήξει. Ακόμα και αν πολλές φορές δεν πρόλαβε να δει καν την τελευταία φάση του αγωνίσματος, αφού είχε μείνει πολύ πίσω. Ακόμα και αν ευθύνεται για το ότι η ομάδα της δεν έφαγε. Ακόμα και αν τρώει κανονικά χωρίς να συμμετέχει στα περισσότερα αγωνίσματα. Ακόμα και αν παίζει συνήθως απέναντι στην πιο αδύναμη παίκτρια των Μαχητών.

Όταν η Λαουρίτα κερδίσει θα αποθεωθεί. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα που τα αγωνίσματα είναι επιπέδου παζλ για 9χρονα η Λάουρα άρχισε να παίρνει και νίκες. Έστω και αν είναι απέναντι σε αποδεκατισμένους τραυματίες. Η νίκη είναι νίκη ακόμα και αν το άθλημα είναι να ρίξεις ένα ζάρι. Συγγνώμη αν σας πονάει που δεν έχει χάσει κιλά. Που δεν μαγειρεύει, δεν ψαρεύει και δεν κερδίζει αγωνίσματα και δεν βγαίνει ποτέ προτεινόμενη. Ποιος της γ@μ@ει την ασυλία όταν ξέρεις ότι κανείς δε θα σε ψηφίσει; Αυτή είναι η Λαουρίτα που αγαπήσαμε.

Να «σπάει» μπροστά σε μια φρατζόλα ψωμί μέσα σε μερέντα. Να αγκαλιάζει και να προστατεύει, από τους συμπαίκτες της, τις τηγανιτές πατάτες που κέρδισε η ομάδα της χωρίς την συνδρομή της. Αν μπορείς εσύ αναγνώστη να το κάνεις αυτό στην έξω ζωή έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη. Οι κακοπροαίρετοι θα πουν ότι ζει εις βάρος των άλλων όπως τα παρασιτικά φυτά. Ή αυτά τα ψαράκια που καθαρίζουν τα δόντια του καρχαρία τρώγοντας ό,τι έχει κολλήσει σε αυτά. Σε αυτούς τους ανθρώπους θα πούμε να περάσουν έξω από το άρθρο. Οι εχθροί της Λαουρίτας να πάνε αλλού να βγάλουν τη χολή τους.

Η Λαουρίτα συμμετέχει και βοηθάει αλλιώς. Με τα χτενίσματα

Αν αυτό δεν ανεβάζει την ψυχολογία πριν από μια μάχη τι άλλο μπορεί να το κάνει; Αν δεν βγαίνεις «φτιαγμένος» για νίκη όταν έχεις τέλεια κοτσιδάκια δεν αξίζει καν να βγεις. Και ας βουτήξεις σε λίγα λεπτά σε άμμο, λάσπες, νερό και στάζεις στον ιδρώτα. Τα κοτσιδάκια της Λάουρας θα σε προστατέψουν. Ένα φυλακτό με ρίζες στο κεφάλι σου από ένα ευγενέστατο πλάσμα.

Πόσο κοντά όμως νιώθεις στην προσωπικότητα της Λάουρας;

Για να μην ψάχνεις μόνος της απάντηση φτιάξαμε αυτό το ιδιαίτερο κουίζ προσωπικότητας. Εσύ δε μένει παρά να απαντήσεις με ειλικρίνια και τα υπόλοιπα άσ’ τα σε μας. Θα σου βγάλουμε ακριβώς πόσο κοντά πλησιάζεις στο τέλειο. Στην προσωπικότητα της Λαουρίτας δηλαδή.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;