ΠΑΣΟΚ σώσε μας: 42 χρόνια ζεϊμπέκικα!

Το Menshouse γιορτάζει τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, με χορό και με τραγούδι! Όχι με έναν οποιοδήποτε χορό όμως, αλλά με αυτόν με τον οποίο συνδέθηκε το Κίνημα, από τα πρώτα του βήματα…
Θοδωρής Κώτσικας

Μοντάρει χορεύοντας για το ΠΑΣΟΚ ο Θοδωρής Κώτσικας

Θοδωρής Κώτσικας

Θοδωρής Κώτσικας

Μεγάλωσα σε μία μικρή πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, τη Σιάτιστα. Από μικρός είχα το...τεράστιο ταλέντο να ξεχωρίζω το καλό φαγητό κάτι που με έκανε περιζήτητο στα γυράδικα της περιοχής. Σπούδασα στο τμήμα πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, σε μια πόλη που ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή, τη Θεσσαλονίκη. Γρήγορα με προσέλκυσε η τέχνη του μοντάζ και μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μετακόμισα Αθήνα, όπου δούλεψα σε παραγωγές όπως το ΟΛΑ, το Mhtsishow με τον Γ. Μητσικώστα και το Βράδυ, όπως και σε διάφορα αθλητικού κυρίως περιεχομένου, site. Το menshouse είναι μία προσπάθεια που κάναμε, παιδιά που πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν, μέσω του χιούμορ και της σάτιρας, μία νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε.

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους «ποια είναι η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς ΠΑΣΟΚ;» οι 30 θα σου πουν «λεφτά», οι 25 «ΕΣΠΑ», οι 23 «Επιδόματα» και υπόλοιποι «Ζεϊμπέκικο».

Ζωή να ‘χουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ τις μισές ώρες της ζωής τους στις πίστες τις φάγανε.

Γι’ αυτό σήμερα, στα γενέθλια του Κινήματος, το menshouse ως ελάχιστο φόρο (Αλέξη μη σου μπαίνουν ιδέες) τιμής συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τα ζεϊμπέκικα του ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε. Απολαύστε τα!

https://www.youtube.com/watch?v=grCRwjaCi0Y&feature=youtu.be