Ξανά ΠΑΣΟΚ: Οι πρώτες αλλαγές του Γιώργου Παπανδρέου που κάνουν την Ελλάδα Δανία του Νότου (Pics)
Βρείτε μας στο

Είναι πλέον γεγονός. Ο Γιώργος Παπανδρέου επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, θέτοντας υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ. Οι οπαδοί του κινήματος είδαν τον πρώτο σκόρερ και ηγέτη του κόμματος που αγάπησαν όσο κανέναν (με εξαίρεση τον μπαμπά του) να επιστρέφει δυναμικά για να κλείσει την καριέρα του ως αρχηγός εκεί που ξεκίνησε, εκεί που ανδρώθηκε πολιτικά, από τα τσικό ακόμα του κινήματος.

Αν κάποιους υποψήφιους τους χαλάει αυτό, δεν έχουν παρά να ζητήσουν μεταγραφή στον αιώνιο εχθρό. Τώρα είναι η στιγμή να δείξουν αν αγαπούν τη φανέλα, (τώρα που θα γίνουν παγκίτες), ή αν αγαπούσαν μόνο να ηγούνται και να φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η υποψηφιότητα αυτή όπως καταλαβαίνουμε όλοι δε θα μείνει στα στενά όρια του ΚΙΝΑΛ αλλά θα παρασύρει στο διάβα της, σαν κύμα από τσουνάμι 9 ρίχτερ, την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Από τα ακριτικά νησιά μέχρι τις βουνοκορφές, από τα αστικά κέντρα ως τους κάμπους της περιφέρειας.

Το menshouse σας παρουσιάζει ένα μικρό φωτοαφιέρωμα για το τι πρόκειται να αλλάξει στην Ελλάδα του 2021 μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός που δεν είχαν προβλέψει ούτε τα λαμόγια οι Μάγιας, ούτε ο ρεζίλης ο Νοστράδαμος ούτε καμία τηλεοπτική αστρολόγος.

Ο Γιώργος επιστρέφει και μαζί και το παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ που αγαπήσαμε. Δείτε τις πρώτες αλλαγές με Παπανδρέου αρχηγό που θα κάνουν την Ελλάδα Δανία του Νότου. Το πριν και το μετά, βγάζει μάτια…

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…