Τα 8 πιο επικά τηλεφωνήματα στο θρυλικό Κανάλι 67 του Βασίλη Λεβέντη (Vids)
Βρείτε μας στο
Retro

Τα 8 πιο επικά τηλεφωνήματα στο θρυλικό Κανάλι 67 του Βασίλη Λεβέντη (Vids)

Κάποιοι έπαιρναν τηλέφωνο τον Βασίλη τον Λεβέντη και δεν σεβόντουσαν αλλά ευτυχώς ο πρόεδρος τους έβαζε στη θέση τους.

Έχει κυριλέψει ο πρόεδρος. Έχει γίνει κοινοβουλευτικός, έχει αποκτήσει θεσμικό ρόλο, δεν είναι πια αυτό που αγαπήσαμε.

Ο Βασίλης ο Λεβέντης δεν είναι για τα έδρανα της Βουλής αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες. Ο αληθινός ο πρόεδρος, ο τρου Βασίλης Λεβέντης, ο μύθος που ακούει σε αυτό το όνομα ήταν ο Βασίλης Λεβέντης των αρχών της δεκαετίας του ’90.

Τότε που είχε το Κανάλι 67, που έλεγε αλήθειες μπροστά στην κάμερα, που έδινε τον λόγο στον λαό να βγει και να ακουστεί. Το Κανάλι 67 το έκλεισαν τα συμφέροντα και η συμμαχία Παπανδρέου-Μητσοτάκη (αισχροί και οι δυο…) αλλά στις καρδιές μας ζει ακόμα ρε κουφάλες!

Κυρίως θα θυμόμαστε τον τρόπο που ο Λεβέντης έκανε με τα κρεμμυδάκια όσους τολμούσαν να πάρουν τηλέφωνο εκεί και να κάνουν προπαγάνδα για το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία.

Να κάτι περιπτώσεις κάτι τηλεθεατών που δεν σεβόντουσαν και το πλήρωσαν

Εκείνος που συνέκρινε το κόμμα του Λεβέντη με την Νέα Δημοκρατία

«Όμορφα και ωραία μας τα λέτε αλλά έτσι μας τα έλεγε και η Νέα Δημοκρατία», λέει ο προκλητικός τηλεθεατής και ο Βασίλης Λεβέντης τα παίρνει στο κρανίο που τολμάνε και τον συγκρίνουν με το κατεστημένο. Αλλά εκεί που φτάνει ο κόμπος στο χτένι είναι όταν αυτός ο εγκάθετος κύριος αναφέρει πως η Ένωση Κεντρώων μπορεί να πάρει μόλις πέντε έδρες στη Βουλή. «Κλείστε τον κύριο παρακαλώ…».

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Ο τηλεθεατής που τόλμησε να αποκαλέσει οικολογικό κόμμα την Ένωση Κεντρώων

Σε κάποια άλλη από τις επικές στιγμές του καναλιού, ο Λεβέντης διευκρινίζει πως όσοι βρίζουν δεν θα παίρνουν βήμα στην εκπομπή του. Ε, και όταν κάποιος το αποκαλεί το κόμμα του οικολογικό, η γραμμή κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες. Έβρισε ο κύριος…

Ένα βρωμερό τηλέφωνο από την αρχή μέχρι το τέλος

Πίστευε αυτή η κυρία ότι θα μας κοροϊδέψει επειδή μιλάει ευγενικά. Αλλά ευτυχώς ο Βασίλης Λεβέντης την κατάλαβε και την αποκάλυψε. Ίσως το πιο βρωμερό τηλέφωνο που έγινε στην ιστορία του Καναλιού 67.

Ένας ελεεινός Πασοκγτζής, λυπούμεθα για λογαριασμό του…

Εδώ ο Βασίλης ο Λεβέντης δείχνει σε κάτι γατάκια Τσουκαλάδες πως κλείνουν το τηλέφωνο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Ούτε «άντε γεια», ούτε φωνές, ούτε ανεβασμένες πιέσεις. Βασίλης Λεβέντης, μια ήρεμη δύναμη.

Ο τηλεθεατής που ήθελε να μιλήσει για την οικονομία

Εντροπή του, πήρε στον Βασίλη Λεβέντη να πει τέτοια πράγματα. Ο πρόεδρος δεν μασάει από προβοκάτσιες όμως…

Αυτοί που νόμιζαν ότι θα κάνουν πλάκα με τον Λεβέντη

Παίρναν τηλέφωνα διάφοροι επιτήδειοι, διάφορα τσιράκια του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη, τύποι που ήταν σε προφανή εντεταλμένη υπηρεσία και έκαναν πλάκα στον Λεβέντη. Στον Λεβέντη ρε μοσχαροκεφαλές; Έχει τα τηλέφωνά σας ρε ανύπαρκτοι!

Η τελευταία ιστορική εκπομπή

Την έχει δει όλη η Ελλάδα αυτή την εκπομπή, την τελευταία ιστορική εκπομπή του Καναλιού 67. Δεν γίνεται όμως να μην μπει σε ένα τέτοιο αφιέρωμα, θα ήταν ιεροσυλία και θα πέσει φωτιά να μας κάψει.

Ένα best of:

Και για τους μερακλήδες ολόκληρη η εκπομπή: