Όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν… μακρυμάλλης! (Pics)
Βρείτε μας στο
Πρόσωπα

Όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν… μακρυμάλλης! (Pics)

Κι όμως: ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ήταν ανέκαθεν καραφλός…

Θα έβαζε δυνατή υποψηφιότητα για τον θρόνο, κι ας είχε σπουδαίο ανταγωνισμό: Γρηγόρης Γεωργάτος, Λεωνίδας Βόκολος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τιμούρ Κετσπάγια, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Εστέμπαν Καμπιάσο έχουν, ο καθένας τους ξεχωριστά, καλές πιθανότητες για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Ωστόσο, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στον διαγωνισμό της απόλυτης φαλάκρας που έχει αγωνιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν το μεγάλο φαβορί- ξεκάθαρα.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού- ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κατακτήσεις πρωταθλημάτων στη χώρα μας (12)- υπήρξε, εκτός από τεράστιος ποδοσφαιριστής, ένας από τους πιο διαπρεπείς γλόμπους της Superleague, καθώς αν έσκυβε και χτυπούσαν τα φώτα του εκάστοτε σταδίου το κεφάλι του, αρκούσε για να τυφλωθεί ολόκληρη η πλάση.

Όμως, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν, είναι πως ο «Τζόλε» έχει υπάρξει… φίλος με τα μαλλιά και δεν κρατούσε πάντα τις αποστάσεις του από αυτά. Και δεν εννοούμε τους πλαγιοδανεισμούς από τον Καρεμπέ, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν… μακρυμάλλης! (Pics)

Όχι: ο Τζόρτζεβιτς στις αρχές των 90s αγωνιζόταν με την φανέλα του πανίσχυρου, τότε, Ερυθρού Αστέρα, λίγο πριν έρθει στον Πανηλειακό, αρχικά, κι εν συνεχεία πάει στον Ολυμπιακό.

Και, όπως θα δείτε, η εικόνα του δε θύμιζε σε τίποτα το γνωστό κρανίο του.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Ας μιλήσουμε για τρίχες, λοιπόν…
Όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν… μακρυμάλλης! (Pics)