5 πρώην wrestlers του WWE που μπήκαν στη βιομηχανία του Χόλιγουντ
Βρείτε μας στο

Το να έχεις ταυτιστεί με το Smackdown ή το Raw, γενικά το WWE, είναι κάτι που δεν ξεκολλάς εύκολα από πάνω σου. Όχι τόσο στη σκέψη του κοινού, αλλά σε αυτή σκηνοθετών και παραγωγών. Χρειάζεται να είναι κανείς πολύ προσηλωμένος και να ξέρει που πατάει για να πετύχει. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ένας τέτοιος τύπος δεν μπορεί να προσφέρει υποκριτικά. Ειδικά σε μια εποχή που το κοινό ξέρει ποιος είναι καλός ηθοποιός και ποιος όχι. Γι΄αυτό αξίζει ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στους 5 πρώην wrestlers του WWE που νίκησαν την ειμαρμένη.

Χαλκ Χόγκαν

Το πρόσωπο-trademark του WWE μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο μουστάκιας δεν είχε εντυπωσιακές ερμηνείες αλλά συμμετείχε σε αρκετές καλές ταινίες. Οκ, στο Rocky III κλήθηκε να κάνει κάτι που ξέρει καλά, αλλά στο The Nanny έδειξε αρετές στο χιούμορ. Γύρω στις αρχές του 2000 είναι που πήρε την κατιούσα, την ψώνισε για τα καλά και έκανε τη ζωή του και της οικογένειας του ριάλιτι.

Κέβιν Νας

Ο 59χρονος πλέον Νας είναι από τους λιγότερο προβεβλημένους. Γι΄αυτό ίσως μπόρεσε να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα κινηματογραφικά. Τα δύο Magic Mike είναι η κορυφή του παγόβουνου. Μικρού μεν, αλλά αρκετά δυνατού. Κάτω από την κορυφή θα βρει κανείς το John Wick, το The Longest Yard, το Punisher του 2004 και πρώτο απ΄όλα το Teenage Mutant Ninja Turtles του 1991. Στα πιο αδιάφορα θα δει κανείς το Rock of Ages, διάφορες καμένες κωμωδίες, αλλά και ένα horror που δεν χρειάζεται να το αναζητήσεις. Αυτό δεν αναιρεί ότι ο Νας το έψαξε, κινήθηκε σε πολλά είδη και πάντοτε εντός του πλαισίου που του έδωσε το WWE.

Ντέιβ Μπαουτίστα

Ο πιο τυχερά ικανός και ικανά τυχερός όλων. Το λέμε αυτό γιατί είχε μεν την διορατικότητα να καταλάβει τι στόχους πρέπει να θέτει, αλλά είχε και αρκετή τύχη. Ο Ντέιβ Μπαουτίστα συμπληρώνει μια 5ετία που κάνει συνεχώς καλές και τίμιες δουλειές. Και οι ερμηνείες του δεν είναι καθόλου άσχημες. Στα Guardians of the Galaxy και όλες τις ταινίες της Marvel που έχει εμφανιστεί και θα εμφανιστεί, υποδύεται έναν χαρακτήρα που προσφέρεται για καλό χιούμορ. Ο Μπαουτίστα δεν μένει μόνο στον Ντραξ.

Είχε ρόλο στο Spectre, στο Riddick με τον Βιν Ντίζελ, συμμετείχε στο Bushwick και φέτος παίζει σε 2 νέες ταινίες. Στη μία μαζί με Τζόντι Φόστερ, Σοφία Μπουτέγια και Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, το Hotel Artemis. Η άλλη είναι το Escape Plan 2: Hades, όπου βρίσκεται δίπλα στον Σιλβέστερ Σταλόνε. Ο Sly τον γνώρισε στο δεύτερο Guardians of the Galaxy και πολύ έξυπνα του ζήτησε να συνεργαστούν στην ταινία που φέρνει η Odeon στις αίθουσες από σήμερα. 

Στο Escape Plan ο Σταλόνε συγκεντρώνει μια ομάδα ειδικών σε θέματα απόδρασης με σκοπό να τον βοηθήσουν να βρει τον συνεργάτη του που χάθηκε σε μια φυλακή που η απόδραση είναι το πιο απίθανο σενάριο. Ο Μπαουτίστα ξεδιπλώνει το δικό του ταλέντο και πάλι. Αν ήταν μπασκετμπολίστας, θα ήταν ο ιδανικός 6ος παίχτης!

Τζον Σίνα

Ο ένας από τους δύο που κυνηγάνε μεγαλύτερα πράγματα στη βιομηχανία του Χόλιγουντ. Και το κάνουν ακόμα και σε πράγματα που δεν θα τους φανταζόσουν. Όπως το Ferdinand, όπου ο Σίνα υποδύθηκε έναν φιλήσυχο ταύρο, ο οποίος θέλει να ξεφύγει από την προδιαγεγραμμένη πορεία και να καταλήξει να παλεύει στην αρένα.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Εκεί που ο Σίνα δίνει ρέστα είναι στην κωμωδία. Καθιστά σαφές πως δεν θέλει να προσδιορίζεται από τα μούσκουλα του πια. Στα δύο Daddy’s Home, στο Trainwreck και στο φετινό Blockers είναι εντυπωσιακά άρτιος.

Ντουέιν Τζόνσον

Δεν είναι ο πρώτος διδάξας, αλλά είναι αυτός που το απογείωσε. Σε επίπεδο ταινιών βρίσκεται κάτω από τον Σίνα και τον Μπαουτίστα. Αλλά ο τύπος έπαιξε για μια εποχή ως ιδανικότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι παραγωγός του εαυτού του, έχει δική του σειρά και γενικώς είναι απόλυτα αυτοδημιούργητος. Κι όλο αυτό το εξαργύρωσε σε μια τεράστια δημοφιλία. Δεν υπάρχει πιο δημοφιλής άντρας απ΄αυτόν στα social media.

* Το Escape Plan 2: Hades κυκλοφορεί από αυτή την Πέμπτη στις αίθουσες από την Odeon.