9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι
Βρείτε μας στο
EXTRAS

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

Αν έχετε βαρεθεί στους ηλεκτρονικούς σας περίπατους να αισθάνεστε πιο γέροι κι απ’ τον Μαθουσάλα, τότε αυτές οι φωτογραφίες είναι ό,τι πρέπει για να σας κάνουν να νιώσετε και πάλι σα να πηγαίνετε στο δημοτικό.

Έχει παραγίνει το κακό. Μοιάζει σαν αυτά τα κερατένια τα 18χρονα που παίζουν στα δάχτυλα τα ίντερνετς να μας φτιάχνουν αργά, αλλά σταθερά, ένα αόρατο φέρετρο και με κάθε τους ποστάρισμα να βάζουν εντέχνως ακόμα ένα καρφί στον ηλεκτρονικό μας τάφο.

Τ’ αφιερώματα του στυλ «35.000 εικόνες που μόνο όσοι είναι 35+ θα καταλάβουν»,  «Αν πρόλαβες να πιεις νερό από το λάστιχο στην αυλή τότε έζησες γ@μάτα παιδικά χρόνια- αλλά αυτό ήταν πριν γ@μησέ τα πόσα χρόνια», «Άτιμε Πανδαμάτορα Χρόνε: θυμάστε τον γιο του Ρος στα “Φιλαράκια”; Μεγάλωσε, έγινε ένας κούκλος, έπειτα γέρασε και τώρα περιμένει το 3ο του εγγόνι!» έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα πολλοί εξ ημών που διανύουμε την 4η δεκαετία της ζωής μας να κάνουμε «περίεργες» αναζητήσεις στη Google («Υδροκυάνιο, γρήγορος και ανώδυνος θάνατος ή όχι;»).

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

Ε λοιπόν, ως εδώ ήταν- τα μούλικα τα έβαλαν με τις λάθος γεροντάρες: το menshouse- του οποίου οι συντάκτες αν αθροίσεις τα χρόνια τους ξεπερνούν κατά πολύ το άπειρο- αποφάσισε να σου αποδείξει, φίλε 35άρη, πως δικαιούσαι να λες ακόμα τη φράση «Όταν μεγαλώσω θα γίνω…». Γιατί ναι, που να πάρει, είσαι ακόμα νέος.

Οι παρακάτω 10 φωτογραφίες επιβεβαιώνουν του λόγου το ψευδές αληθές:

1) Το «Τόλμη και Γοητεία» συνεχίζει να παίζεται

Ok, ο Ριτζ πρέπει να είναι πλέον- μετά από 12.543.987 επεισόδια- ο πιο «καυτός» γκόμενος στον οίκο ευγηρίας που έχει μπει από το 1998, όμως το σημαντικότερο είναι πως η απόλυτη σαπουνόπερα των παιδικών μας χρόνων συνεχίζεται.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Διότι, όπως μπορείς να δεις, μιλάμε γι’ ατελείωτη τόλμη κι ατελείωτη γοητεία…

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

2) Ο Πίτερ Οφορίκουε κλείνει και φέτος τα 17

Ο αγαπημένος όλων «Πίπης» εξακολουθεί να σβήνει, από το 1997 κι εντεύθεν, 17 κεράκια στη γενέθλια τούρτα του κάθε χρόνο, υπενθυμίζοντας σε όλους μας πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αριθμός.

Εξ ου και το «άντε βρε νούμερο».

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

3) Ακόμα ζούμε για ν’ ακούμε τον Βασίλη

Θέατρο Γης, 1990-  δεν ξεχνιέται με τίποτα: ο Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει τον «Κουρσάρο» κι εσύ με την παρέα σου από κάτω ουρλιάζετε «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε».

Εν έτει 2017 δεν έχει αλλάξει τίποτα- μ’ εξαίρεση την προσθετική που έχει κάνει στη μύτη του ο Μπιλάρας (πλέον έχει έκταση 47 εκατοστών): συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στις συναυλίες του Βασίλη για να τον ακούμε, πρωτίστως επειδή ο ίδιος ζει.

Αν ο «μπαγάσας» είναι έφηβος ετών 68, γιατί όχι κι εσύ;

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

4) Ο Χιου Χέφνερ εξακολουθεί να παίζει το «Αχ κουνελάκι»

Βέβαια το πόσο ξύλο μπορεί να ρίξει στο κουνελάκι αν το πιάσει ελέγχεται, όμως η ουσία δεν αλλάζει: ο “Mr. Playboy,” όπως και στα 90s, συνεχίζει να παντρεύεται γυναίκες κατά μισό αιώνα μικρότερές του, αποδεικνύοντας πως το λέει ακόμα η καρδούλα του που είναι σκληρή σαν πέτρα.

Για τ’ άλλα μέρη του σώματός του αυτή η τελευταία φράση μπορεί να μην ισχύει, αλλά…

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

5) Ο Στίβεν Κινγκ συνεχίζει να είναι ο «Βασιλιάς»

Μεγάλωσες διαβάζοντας «Το Αυτό» και το «Κοράκι», σωστά; 30+ χρόνια αργότερα ο γερόλυκος Στίβι αρνείται να σηκώσει το πόδι από το γκάζι, γράφοντας σταθερά τουλάχιστον ένα βιβλίο το χρόνο και κάνοντάς μας να κοιμόμαστε τις περισσότερες μέρες με το φως ανοιχτό.

Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να παραμονεύει κάτω από το κρεβάτι σου- αλήθεια, για ποιο λόγο είναι ξεσκέπαστα τα πόδια σου;

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

6) Το 3310 είναι εδώ

Τα χέρια μας είχαν πάρει μια περίεργη κλίση εκεί προς το τέλος του 20ου αιώνα, καθώς «λιώναμε» το φιδάκι στο πρώτο πραγματικά καλό (το 3210 χρησίμευε περισσότερο ως όπλο αυτοάμυνας) κινητό που αγοράσαμε ποτέ.

20 χρόνια αργότερα, η «ναυαρχίδα» της NOKIA είναι και πάλι εδώ, βοηθώντας το ταξίδι μας για μια τεχνολογική επιστροφή στο μέλλον.

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

7) Η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει να τα πετάει

Την είδαμε να τρέχει με το μικροσκοπικό κόκκινο μαγιό της στο “Baywatch” το 1992 και νιώσαμε πως θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για τον εσωτερικό της κόσμο (και, πιο συγκεκριμένα, για το στήθος της).

Η Πάμελα υπήρξε η επιτομή της εφηβικής ονείρωξης στα 90s, όμως μια 25ετία αργότερα τίποτα δεν έχει αλλάξει: η Αμερικανίδα σεξοβόμβα στο “The People Garden” βγάζει και πάλι τα οπλοπολυβόλα στη φόρα και τα σκάγια μας βρίσκουν στο δόξα πατρί.

Τουλάχιστον θα «φύγουμε» χαρούμενοι.

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

8) Ο Κώστας Κιάσσος παίζει ακόμα μπάλα

Με τη χαραυγή του νέου μιλένιουμ τον βλέπαμε στον Παναθηναϊκό και λέγαμε πως μάλλον είχε φτάσει η στιγμή να κάνει στην άκρη για να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά.

Αλλά τόσα ξέραμε, τόσα λέγαμε: ο αειθαλής Κιάσσος συνεχίζει μέχρι σήμερα (στα 78 του σύμφωνα με τα μητρώα αρρένων των Χανίων) να παίζει ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας πως έχει τ’ αγωνιστικά γηρατειά του κλότσου και του μπάτσου.

Ο Χαϊλάντερ.

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι

9) Ο Γούντι Άλεν γυρίζει μέχρι σήμερα ταινίες

Μεγάλωσες με το «Πορφυρό Ρόδο του Καϊρου», το «Η Χάνα και οι αδελφές της» και το «Απιστίες κι αμαρτίες»- ταινίες, δηλαδή, της εποχής του τροχού ή κάπου εκεί τέλος πάντων.

Ε, λοιπόν, ο Γούντι εξακολουθεί να γράφει, να σκηνοθετεί κι ενίοτε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες του ακόμα και στις μέρες μας, παραδίδοντας μικρά διαμαντάκια όπως το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι», το «Θλιμμένη Τζάσμιν» και το «Café Society».

Κι εφόσον ο κ. Άλεν δε φοβάται το θάνατο (απλά δε θέλει να είναι εκεί όταν συμβεί), γιατί να νιώθουμε εμείς ότι γεράσαμε;

9 φώτο που θα κάνουν τους 35+ να νιώσουν νέοι