Οι σειρές που περιμένουμε πως και πως το α΄ εξάμηνο του 2017
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Οι σειρές που περιμένουμε πως και πως το α΄ εξάμηνο του 2017

Άλλο ένα προβλεπέ άρθρο για το τι να περιμένεις το 2017 έφτασε και μπορεί να μην έχει πολλές νέες σειρές, αλλά αυτές που έχει είναι πολλά υποσχόμενες.

Εκτός από τις καινούργιες υπάρχουν και αυτές που επιστρέφουν με νέα σεζόν όπως ο πολυαγαπημένος Φρανκ Άντεργουντ και η μήνη του, ενώ είναι μεγάλη ξενέρα ότι το Daredevil θα μας έρθει το 2018, μιας και το Defenders θα χρειαστεί τη συνεισφορά του Ματ Μέρντοκ.

Οι καινούργιες…

Taboo

Γιατί: Ο πιο πορωτικός ηθοποιός για τον άντρα τηλεθεατή, ο Τομ Χάρντι, αφήνει για λίγο το Peaky Blinders και γίνεται ένας savage τύπος που επιστρέφει στον πολιτισμό μετά από μια δεκαετία ζωής στην Αφρική. Όλοι τον έχουν για νεκρό, εκείνος όμως το χρησιμοποιεί ως πλεονέκτημα για να αντιμετωπίσει την East India Company, μια εταιρεία με αρκετά σκοτεινή δράση που θέλει να εκποιήσει την περιουσία του πατέρα του. Έχει και Ρίντλεϊ Σκοτ στην παραγωγή.

Πρεμιέρα: 10 Ιανουαρίου

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Γιατί: Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις επιστρέφει μετά το HIMYM, αναβιώνει τον ρόλο του Τζιμ Κάρεϊ και ήδη από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε πειστεί ιδιαίτερα. Ούτε από το τρέιλερ με τον ΝΠΧ να μην διαθέτει την απαραίτητα φοβιστική παράνοια στο βλέμμα που έχει ο Τζιμ.

Πρεμιέρα: 13 Γενάρη

Sneaky Pete

Γιατί: Με τον πιλότο της σειράς να προβλήθηκε το 2015, είναι σα να μην την είδε ποτέ κανείς. Το Amazon τη φέρνει τώρα ολόκληρη με πρωταγωνιστή τον Τζιοβάνι Ρίμπισι και με τον Μπράιαν Κράνστον να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον

Πρεμιέρα: 13 Γενάρη

Big Little Lies

Γιατί: Είναι HBO, παίζουν οι Νικόλ Κίντμαν, Ρις Γουίδερσπουν, Σέιλιν Γούντλι και σκηνοθετεί ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ. Δε χρειάζονται πολλά περισσότερα επιχειρήματα. Οι 3 κυρίες υποδύονται 3 φαινομενικά ευτυχισμένες και μόνες μητέρες που σιγά σιγά θα αντικρύσουν τα προβλήματα που έκαναν πως δεν έβλεπαν.

Πρεμιέρα: 19 Φεβρουαρίου

Taken

Γιατί : Τον Λίαμ Νίσον τον αγαπάμε. Τον Κλάιβ Στάντεν που θα εξακολουθήσει να κάνει τον προδότη Ρόλο στο Vikings, τον γουστάρουμε αρκετά πλέον και θέλουμε να τον δούμε σε ένα ρόλο που θα απαιτήσει πιο ματσό ξύλο από αυτό που δίνει ως Βίκινγκ.

Πρεμιέρα : 27 Φεβρουαρίου

Iron Fist

Γιατί: Έχει το trademark Marvel-Netflix, έρχεται ως συνέχεια των Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage. Ο Φιν Τζόουνς γίνεται ο Iron Fist και επιστρέφει μετά από χρόνια που τον αγνοούσαν για να απαντήσει στο δίλημμα που του τίθεται.

Πρεμιέρα: 17 Μαρτίου

Powerless

Γιατί: Το sitcom μπαίνει για πρώτη φορά σε ένα υπερηρωικό σύμπαν, αυτό της DC συγκεκριμένα, και το NBC θα μας δείξει τι συμβαίνει όταν η Έμιλι Λοκ (Βανέσα Χάτζενς), υπάλληλος σε μια θυγατρική των επιχειρήσεων Wayne, δηλαδή του Batman, αποφασίζει να δημιουργήσει ασφαλιστικές δικλείδες για όσους στέκονται αβοήθητοι μπροστά στους υπερήρωες και τους villains. Οι προσδοκίες είναι σχετικά υψηλές, αλλά το φιάσκο Supergirl – ακόμα απορώ πως συνεχίζεται αυτή η σειρά – καραδοκεί.

Πρεμιέρα: 11 Μαΐου

American Gods

Γιατί: Το δίκτυο STARZ έδειξε μια τρομερή αισθητική με τα Flesh and Bone και Girlfriend Experience, ενώ μιλάμε και για μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμο πολυβραβευμένο νόμπελ.

Πρεμιέρα: Άνοιξη 2017

Downward Dog

Γιατί: Η Άλισον Τόλμαν μετά το μεγάλο outbreak στο Fargo, γίνεται leading actress σε μια sitcom, όπου πρέπει να αντεπεξέλθει στα προβλήματα που της βάζει ο σκύλος της. Από την ημέρα που εκείνη ξεκίνησε δουλειά, τον αφήνει μόνο σπίτι κι εκείνος καταστρέφει πράγματα. Όταν θα της καταστρέψει μια σημαντική παρουσίαση, τότε θα δουν ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να λύσουν τις διαφορές τους.

Πρεμιέρα: Πρώτο μισό του 2017

Οι παλιές…

Sherlock

Γιατί: Προφανώς και δεν χρειάζεται να υπερθεματίσω για τη σειρά. Αυτό που θέλει να δει ο θεατής είναι πώς έγινε και επιβίωσε ο Moriarty και τι σχεδιάζει να κάνει. Επίσης το trailer δίνει ενδείξεις για ύπαρξη ενός ακόμα κακού.

Πρεμιέρα : 1η Γενάρη

House of Cards

Γιατί: Τσάμπα επεξήγηση. Θα αρκεστώ σε λίγα. Η 4η σεζόν ήταν ακόμα καλύτερη από τις ήδη εξαιρετικές τρεις που προηγήθηκαν. Ειδικά το 7ο επεισόδιο είναι αριστοτεχνικά σκηνοθετημένο. Το φινάλε της σεζόν βρήκε το ζεύγος Άντεργουντ να έχει αντιληφθεί ότι ερωτικά δεν θα συνυπάρξει. Πολιτικά όμως πρέπει να είναι ενωμένο για να εκδικηθεί όλους όσους το χτύπησαν δυνατά. Και αν υπάρχει κάτι να φοβόμαστε είναι η αντίδραση του Φρανκ και της Κλαιρ.

Πρεμιέρα: Άγνωστο ακόμα, αν και συνήθως κάθε σεζόν έρχεται στις αρχές Μαρτίου. Φέτος, ίσως καθυστερήσει λίγο περισσότερο.

Prison Break

Γιατί: 6 χρόνια μετά το φινάλε της, η σειρά επιστρέφει με 9 επεισόδια και τα περίπου 60 εκατομμύρια ανά τον κόσμο που την είδαν, θα θέλουν να δουν ξανά τον Γουεντγουόρθ Μίλερ.

Πρεμιέρα: Πρώτο εξάμηνο του 2017

Bloodline

Γιατί: Η 3η σεζόν της σειράς θα είναι και η τελευταία, οπότε θα δούμε λογικά την όποια νέμεση πρόκειται να αποδοθεί στα αδέρφια Ρέιμπερν για την δολοφονία του αδερφού τους, σε μια ιστορία με πολλές συνθήκες αρχαίας τραγωδίας και ανάγκη κάθαρσης περισσότερο, παρά δίψα για ποινή στους αδελφοκτόνους.

Πρεμιέρα: Η λογική λέει ότι τον Μάιο θα έχουν βγει πάλι όλα τα επεισόδια. Όμως υπάρχει ένας αστερίσκος που αφορά το γεγονός ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί και το Netflix ίσως σκεφτεί να την κρατήσει ένα εξάμηνο ακόμα ή και ένα χρόνο.