Το Netflix με τα δώρα: Το Stranger Things θα μας καθηλώσει για άλλα 450 λεπτά
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Το Netflix με τα δώρα: Το Stranger Things θα μας καθηλώσει για άλλα 450 λεπτά

Δεν είναι ευχή, είναι πραγματικότητα. Το «Stranger Things», η σειρά-έκπληξη της σεζόν θα έχει και δεύτερη κύκλο 9 επεισοδίων…

Τo Netflix επιβεβαίωσε τη συνέχιση της πιο δημοφιλούς σειράς του καλοκαιριού, καθώς το Stranger Things θα επιστρέψει το 2017 με εννέα νέα επεισόδια.

«Θα ήμασταν ανόητοι, αν δεν συνεχίζαμε» θα πει ο Ρ. Χάστινγκς παραγωγός της σειράς, αφού πάνω από 8.2 εκατομμύρια θεατές υπολογίζεται πως το είδαν τις πρώτες 17 μέρες από τότε που το Netflix έβγαλε στον αέρα ταυτόχρονα και τα οχτώ πενηντάλεπτα επεισόδια του πρώτου κύκλου.

stranger-things-1-500

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο Χόκινς, μια μικρή κωμόπολη στην Ιντιάνα τον Νοέμβριο του 1983. Αρχίζει με τη μυστηριώδη εξαφάνιση ενός δωδεκάχρονου αγοριού κοντά σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις όπου διενεργούνται απόρρητα πειράματα.

Η μητέρα του, ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος και οι φίλοι του βοηθούμενοι από ένα κορίτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις θα έρθουν αντιμέτωποι με το υπερφυσικό στην προσπάθειά τους να τον πάρουν πίσω.

stranger-things-2-500

Οι δημιουργοί της σειράς, τα δίδυμα αδέλφια Ντάφερ, αν και γεννημένα το 1984, κατάφεραν να αποτυπώσουν το πνεύμα των 80s με εμφανείς αναφορές σε κλασικές ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας της εποχής.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Οι δωδεκάχρονοι πρωταγωνιστές είναι λες και βγαίνουν από ταινία του Σπίλμπεργκ ειδικά όταν βρίσκουν την Έλ, το κορίτσι με τις υπερφυσικές δυνάμεις που κοντά τους μαθαίνει τι σημαίνει φιλία και τους βοηθά στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το χαμένο φίλο τους.

stranger-things-3-500

Οι επιρροές όμως δεν σταματούν εκεί. Η μικρή κοιμισμένη κοινότητα των ΗΠΑ που ξαφνικά συνταράσσεται από εξαφανίσεις και υπερφυσικά φαινόμενα παραπέμπει στις ιστορίες του Στέφεν Κινγκ ενώ και επιρροές του Κάρπεντερ είναι ορατές. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως ολόκληρη η σειρά είναι ένας φόρος τιμής στην ποπ-κουλτούρα της δεκαετίας του 80.

Την παράσταση κλέβουν τα ταλαντούχα πιτσιρίκια που κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ στη σειρά κάνει την επανεμφάνισή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Γουινόνα Ράιντερ ως η μητέρα του αγοριού που εξαφανίστηκε. Τη νέα σεζόν θα παρακολουθήσουμε τη συνέχιση της ιστορίας περίπου ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου.

Stranger Things

Στο νέο κύκλο θα εμφανιστούν τέσσερις νέοι χαρακτήρες, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η Ελ θα επιστρέψει σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρ. Ντάφερ. Ο αδελφός του θα δηλώσει πως θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τα sequels των ταινιών του Τζέιμς Κάμερον που δίνουν την αίσθηση του διαφορετικού χωρίς όμως να χάνεται η μαγεία του πρωτότυπου.

Το Netflix γνωστοποίησε τους τίτλους των εννέα νέων επεισοδίων κάνοντας τους φανς της σειράς να προσπαθούν να αντλήσουν από αυτούς στοιχεία για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

1. Madmax

2. The Boy Who Came Back to Life

3. The Pumpkin Patch

4. The Palace

5. The Storm

6. The Pollywog

7. The Secret Cabin

8. The Brain

9. The Lost Brother