Πώς αντιδράει ένας άντρας όταν βλέπει το «Ημερολόγιο»
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Πώς αντιδράει ένας άντρας όταν βλέπει το «Ημερολόγιο»

Ας βγούμε απ' την ντουλάπα και ας το παραδεχτούμε! Όλοι έχουμε δει δυο τουλάχιστον φορές το Ημερολόγιο...

Το story το έχεις ζήσει δεκάδες φορές. Είναι από εκείνες τις βαρετές νύχτες όπου δεν έχεις όρεξη να βγεις και κάθεσαι με την κοπέλα σου στο σπίτι. Αράζετε στον καναπέ και επιλέγετε να περάσετε το βράδυ μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας ταινία. Εκείνη θέλει να δει το «Ημερολόγιο», εσύ κάτι πιο σκληρό με τον Jason Statham και στο τέλος καταλήγετε να βρείτε μία μέση λύση. Θα δείτε το «Ημερολόγιο»!

Ναι αυτή την ρομαντική ταινία όπου ένας όμορφος νέος της εργατικής τάξης γνωρίζει ένα πλούσιο κορίτσι μεγαλοαστικής οικογένειας και ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αλλά η οικογένεια και το κοινωνικό στάτους προσπαθεί να τους χωρίσει. Κάτι που έχουμε δει και από τον Μανούσο Μανουσάκη. Αλλά εντάξει. Μετά από τόσους μήνες σχέση προφανώς κι εκείνη έχει το πάνω χέρι ενώ εσύ θα αρκεστείς στο να επιλέξεις ανάμεσα σε πίτσα ή πιτόγυρα.

Ο Γολγοθάς σου θα ξεκινήσει σε λίγα λεπτά κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον αποφύγεις. Απλά θα το αποδεχτείς και θα τον απολαύσεις όπως ακριβώς θα σου αναλύσει το Menshouse.gr παρακάτω:

Εισαγωγή στην Κόλαση: Ανάμεσα σε κουτιά πίτσας, ποτήρια και τηλεκοντρόλ θα βρεις εκατοντάδες χαρτομάντιλα έτοιμα για μάχη. Κι όχι δεν θα σου χρειαστούν. Παρά μόνο οι χαρτοπετσέτες για την πίτσα.

Πώς αντιδράει ένας άντρας όταν βλέπει το «Ημερολόγιο»

Η κοπέλα σου είναι ήδη ερωτευμένη με τον Ryan Gosling: Ο Ryan Gosling το ένα, ο Ryan Gosling το άλλο. Με λίγα λόγια ο Ryan Gosling είναι κάτι σαν τον επιτυχημένο γιο της κυρα Μαίρης ενώ εσύ ένα κλασικό γουρούνι που δεν γνωρίζει από συναισθηματισμούς και σου αξίζει να μείνεις μόνος σου. Κράτα την ψυχραιμία σου, έρχονται τα χειρότερα.

Βρίσκεις παρηγοριά στην πίτσα: Βλαστημάς την ώρα που δεν σηκώθηκες από τον καναπέ για να πάτε για ποτό και η μόνη σου παρηγοριά πλέον βρίσκεται στο φαγητό. Είσαι ήδη εκτός κλίματος της ταινίας, χαζογελάς σε μια «ρομαντική» σκηνή και η πρώτη αγκωνιά στα πλευρά από το ταίρι είναι γεγονός.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Τα πρώτα 50 λεπτά της ταινίας: Κουράγιο. Έχεις διανύσει το πιο δύσκολο κομμάτι της ταινίας. Τα πρώτα χαριτωμένα, αστεία, γούτσου – γούτσου λεπτά με τον ρομαντισμό να φτάνει στο αποκορύφωμά του. Αν δεν νιώθεις καλά και έχεις τάσεις προς εμετό, πες της πως πιθανώς να φταίνε τα γιουβαρλάκια που έφαγες το μεσημέρι. Δεν θα πιάσει αλλά είναι μια τίμια προσπάθεια.

Ευκαιρία για απόδραση: Σηκώνεσαι, πηγαίνεις στο μπάνιο, κλειδώνεσαι, ανοίγεις το κινητό και μπαίνεις στην bet. Μαγιόρκα – Μπιλμπάο 2-0 στο 85’ και κάθεσαι εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα περιμένοντας ένα γκολ για να πιάσεις το over. Ένα γκολ που δεν θα έρθει ποτέ. Θα βγεις με την απογοήτευση να διαγράφεται στο πρόσωπο και θα ξανακάτσεις στον καναπέ. Εκείνη θα σου ρίξει εχθρικές ματιές. Τα πράγματα χειροτερεύουν.

Πώς αντιδράει ένας άντρας όταν βλέπει το «Ημερολόγιο»

Το υπόλοιπο της ταινίας: Η λέξη κλισέ δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που συμβαίνει. Μία τρυφερή και συγκινητική διάθεση κατακλύζει τον χώρο και τα χαρτομάντιλα βγαίνουν μαζικά από το κουτί. Τσιμπάς κι εσύ ένα γιατί είναι τόσο άδικο να χάνεις όβερ με 2-0 από το 12′. Κανείς δεν θα σε καταλάβει αλλά είσαι τόσο συνηθισμένος. Και πλέον δεν υπάρχει ούτε πίτσα για παρηγοριά.

Έρχεται η λύτρωση: Όπως αρμόζει σε κάθε μεγάλη ιστορία αγάπης, η βαθιά αγάπη κρατά το ζευγάρι μαζί και στη ζωή και στο θάνατο. Η ταινία τελειώνει, μαζί και ο Γολγοθάς σου. Η κοπέλα σου έχει πλαντάξει, σε ρωτάει «αν σου άρεσε η επιλογή της» κι εσύ κουνάς καταφατικά το κεφάλι. Γιατί οκ. Πέρασες ήδη ένα εφιαλτικό δίωρο. Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις και μια δίωρη γκρίνια στο κρεβάτι σου. Πάει πολύ