Dead Men Tell No Tales: Το νέο trailer δείχνει ότι ο Μπαρδέμ είναι γεννημένος για κακός
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Dead Men Tell No Tales: Το νέο trailer δείχνει ότι ο Μπαρδέμ είναι γεννημένος για κακός

Δεν ξέρουμε πως το καταφέρνει κάθε φορά, αλλά ο Χαβιέ Μπαρδέμ μπορεί να δώσει στους Πειρατές της Καραϊβικής μια μεγάλη ώθηση προς τα πάνω.

Το έκανε στο Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση των αδερφών Κοέν. Το έκανε στο Skyfall υπό τις οδηγίες του Σαμ Μέντες. Όπως φαίνεται το καλό-κακό θα τριτώσει για τον Χαβιέ Μπαρδέμ, αυτή τη φορά με κάποιους άλλους σκηνοθέτες. Ο Γιοακίμ Ρένινγκ και ο Έσπεν Σάντμπεργκ δεν έχουν το τόσο σπουδαίο παρελθόν για να αποδώσεις μια τρομερή ερμηνεία στις ικανότητες τους περισσότερο από του ίδιου του ηθοποιού. Έτσι, στο Dead Men Tell No Tales μάλλον θα πρέπει να βγάλουμε ξανά το καπέλο στον Μπαρδέμ.

Ο τύπος δείχνει κάθε φορά ότι μπορεί να μπει για πλάκα στο πετσί ενός ρόλου που προορίζεται για κακός και ίσως θα ήταν κάτι το καταπληκτικό να τον δούμε να υποδύεται τον Τζόκερ σε μια επόμενη ταινία Dark Knight! Πιθανότατα με τον Κρίστοφερ Νόλαν στη σκηνοθεσία. Προς το παρόν αρκεί να δεις το trailer, το νέο trailer των Πειρατών της Καραϊβικής για να πειστείς.

Αρκούν μόλις 45 δευτερόλεπτα για τον Μπαρδέμ ώστε να ξετυλίξει την δυναμική του ρόλου του Καπιτάνο Σάλαζαρ που επιστρέφει από τους νεκρούς για να πάρει εκδίκηση από τον Τζακ Σπάροου.

Έναν Σπάροου που στα νιάτα του τον κατέστρεψε και τον έστειλε στην άλλη πλευρά. Εκτός από την άκρως τρομακτική μορφή και ερμηνεία του Μπαρδέμ, δεν γίνεται να μη σταθούμε στο trailer στο σημείο που βλέπουμε τον Τζόνι Ντεπ ως νεαρό Σπάροου, με τα γραφικά να είναι αρκετά καρικατουρίστικα. Αλλά είπαμε: αυτή τη φορά εκτός από τον γκαφατζή Σπάροου, θα υπάρχει ο Μπαρδέμ.  Και αναμφίβολα θα προσδώσει το κάτι πολύ παραπάνω στην ταινία.

* Η τελευταία περιπέτεια των Πειρατών, το Dead Men Tell No Tales κάνει πρεμιέρα 26 Μαΐου στην Τουρκία.