Ντενέρις in, Εμίλια Κλαρκ out: 7 περιπτώσεις που το casting ήταν τόσο λάθος
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ντενέρις in, Εμίλια Κλαρκ out: 7 περιπτώσεις που το casting ήταν τόσο λάθος

Ταινίες που τις έχουμε ήδη δει, αλλά και αυτές που πριν καν τις δούμε έχουμε ψυλλιαστεί ότι θα υπάρχει κάτι πολύ λάθος.

Θυμάμαι ακόμα την φασαρία που είχε προκληθεί στα διάφορα φόρα όταν ανακοινώθηκε πως ο Μπεν Άφλεκ θα είναι ο νέος Batman. Η εκτίμηση που κατακάθισε μετά την κυκλοφορία της ταινίας έφερε κάτι σπάνιο. Για μια από τις λίγες περιπτώσεις, οι αρνητικές προσδοκίες-αντιδράσεις ψιλοαναιρέθηκαν. Ο Άφλεκ δεν ήταν κακός. Ίσα ίσα. Καλύτερος από τον Κλούνι πάντως. Η αρχική κατάσταση ήταν απόλυτα δικαιολογημένη αν σκεφτείς ποιος είναι ο κανόνας στα casting που ευθύς αμέσως αντιμετωπίζονται με δυσπιστία στην καλύτερη. Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Δες την παρακάτω λίστα που αποτυπώνει την μεγάλη δυσκολία του casting στις υπερηρωικές ταινίες.

Τζέσι Αϊζενμπέργκ – Justice League

Τον Τζέσι θα τον σεβόμαστε. Όχι όμως άκριτα. Ένας άρτιος ηθοποιός δεν σημαίνει ότι θα κολλάει με όλα. Καταπληκτικός στο Social Network, καλός στο Now You See Me, άψογος στο Louder than Bombs, το ίδιο και στο End of the Tour. Όλο του το παρελθόν είναι ο λόγος που δεν έπρεπε να γίνει Λεξ Λούθορ και να βάλει αυτή την περούκα.

Ντενέρις in, Εμίλια Κλαρκ out: 7 περιπτώσεις που το casting ήταν τόσο λάθος

Σόφι Τέρνερ – X-Men

Η επιτυχία του Game of Thrones δίνει ευκαιρία κεφαλαιοποίησης ακόμα και στον πιο ατάλαντο. Η Σόφι Τέρνερ δεν είναι επ΄ουδενί ατάλαντη. Αν όμως μείνεις μόνο στην ερμηνεία της Phoenix τότε δύσκολα θα καταλήξεις σε κάποιο άλλο συμπέρασμα. Σίγουρα η Σάνσα Σταρκ πρέπει να μεγαλώσει το δείγμα μας για να εξαχθεί στέρεο συμπέρασμα.

Εμίλια Κλαρκ – Χαν Σόλο

Η Εμίλια μπορεί να αναδείχτηκε η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από το GQ για το 2015 αλλά υποκριτικά δεν βρίσκεται πολύ ψηλά. Ούτε σέξι την λες εδώ που τα λέμε. Πολύ ωραία ναι. Σέξι όχι. Και το υποκριτικό της τάλαντο αμφισβητείται. Αφήνοντας εκτός την Ντενέρις, τόσο στο Terminator Genisys όσο και στο επερχόμενο Han Solo δεν πείθει. Ναι, το ξέρω ότι το δεύτερο δεν έχει έρθει καν.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Βινς Βον – True Detective

Το προσπάθησα αρκετά αλλά δεν μου ήρθε άλλο τόσο ατυχές casting σε σειρά. Η επιλογή του Βον ενόχλησε από την αρχή. Οφείλαμε όμως να περιμένουμε μέχρι να τον δούμε. Τελικά αποδείχτηκε ότι το περισσότερο που άξιζε ήταν η αναμονή.

Τζάνιουαρι Τζόουνς – X-Men

Γενικά στο X-Men έχουν ένα θέμα με τις επιλογές προσώπων. Η Τζάνιουαρι επιλέχθηκε το 2014 στο ρόλο της Έμμα Φροστ, έχοντας τη φόρα από το Mad Men. Ακόμα αναρωτιέται κόσμος γιατί αποδέχτηκε την πρόταση.

Πολ Τζιαμάτι – Amazing Spider-Man

Ο Τζιαμάτι είναι Τζιαμάτος. Μόνο που δεν θα περίμενα ποτέ να τον δω σε super hero vs villain movie. Ειδικά ως Rhino στην δεύτερη ταινία που ο Γκάρφιλντ έκανε τον Spider-Man. Και το γεγονός ότι ούτε εγώ ούτε και πολλοί από εσάς δεν θα το περιμένατε σημαίνει πολλά.

Ντενέρις in, Εμίλια Κλαρκ out: 7 περιπτώσεις που το casting ήταν τόσο λάθος

Μαρίζα Τομέι – Aunt May

Η μιλφάρα Μαρίζα Τομέι δεν μπήκε στη λίστα λόγω έλλειψης ταλέντου. Ή ικανότητας υποστήριξης του ρόλου. Στο μικρό διάστημα που είδαμε στο Civil War αντεπεξήλθε καλά. Πιθανότατα να συμβεί το ίδιο και στην ταινία Spider-Man που θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Αλλά ειλικρινά ρε παιδιά, την γιαγιά θεία May την καταργήσατε και την μετατρέψατε σε τόσο σέξι θεία που και ο Mc Tolis θα της αφιέρωνε κομμάτι;