138 δευτερόλεπτα non stop "μπιπ" από την γιαγιά που αγαπήσαμε
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

138 δευτερόλεπτα non stop “μπιπ” από την γιαγιά που αγαπήσαμε

Η γιαγιά από το Μπαμπά μην τρέχεις είναι η γιαγιά που θα ήθελες να έχεις. Αυτή που δε θα φοβόσουν να βρίσεις μπροστά της γιατί πιθανότατα θα σε προλάβαινε αυτή και θα σου έριχνε πρώτη τα «καντήλια» που ούτε εσύ μπορούσες να σκεφτείς.

Η γιαγιά από το Μπαμπά μην τρέχεις θα έκανε τον Άκη Βαρδαλάκη να σηκωθεί από το τραπέζι της εκπομπής ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και να αναφωνίσει «γιαγιά, εγώ δεν ξανάρχομαι στην εκπομπή αν βρίζεις».

Είναι η γιαγιά που σε διαγωνισμό αθυροστομίας θα παιζόταν από τους μπούκηδες 1,02 ότι θα πάρει την πρώτη θέση. Τα βίντεό της έχουν περισσότερα μπιμπ και από το animation που το καημένο το κογιότ κυνηγάει τον Road Runner.

H γιαγιά του Μπαμπά μην τρέχεις έχει την ποικιλία βρισιών ενός ναυτεργάτη, σε συνδυασμό με έναν νταλικιέρη και έναν παραγωγό της λαϊκής αγοράς. Η γιαγιά του Μπαμπά μην τρέχεις είναι ο Θόδωρος Πάγκαλος που του κάνεις μια ερώτηση το πρωί που πηγαίνει στη Βουλή και σου απαντά «άντε γ@μη$ου και εσύ πρωί πρωί.»

Το Menshouse κάθισε και μάζεψε πολλά από τα μπινελίκια της γιαγιάς και τα μόνταρε σε ένα βίντεο 138 δευτερολέπτων ενός ακατάσχετου rant. Απολαύστε τη μεγαλύτερη συλλογή μπιμπ που κυκλοφορεί στην αγορά.