Ποιον παιδικό χαρακτήρα ταινίας ή σειράς θα σκότωνες;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ποιον παιδικό χαρακτήρα ταινίας ή σειράς θα σκότωνες;

Ποιος παιδικός χαρακτήρας σε εκνεύρισε τόσο πολύ που έχεις ευχηθεί να πεθάνει; Μην ντρέπεσαι όλοι το έχουμε κάνει. Σε αυτό το poll εσύ αποφασίζεις ποιος παιδικός χαρακτήρας θα ζήσει και ποιος θα συναντήσει τον δημιουργό του. Τον Σατανά.

Όλοι μας παρακολουθώντας μια ταινία ή μια σειρά κάποια στιγμή πέσαμε σε κάποιον παιδικό χαρακτήρα, βασικό στην εξέλιξη του έργου που όμως είχε κάποιες ιδιαιτερότητες. Μας έβγαζε από μέσα μας ένστικτα Ηρώδη. Όχι γιατί μας είχαν προφητεύσει ότι θα μας έπαιρνε τον θρόνο αλλά γιατί ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να μας στέλνει στην Σκοτεινή πλευρά της Δύναμης, γιατί έστω και μια φορά

Άλλοι παιδικοί χαρακτήρες ήταν τόσο κακοί που ο θάνατός τους θα ήταν η Νέμεσις που τους άξιζε. Άλλοι ήταν τόσο εκνευριστικοί, σπαστικοί, φαφλατάδες που θα ευχόμασταν να μην υπάρξουν ποτέ στον πραγματικό κόσμο γιατί θα γινόταν φονικό. Άλλοι απλά είχαν μια φάτσα τόσο εξωφρενικά αντιπαθητική που θα πλήρωνες για να μπεις στο ρινγκ μαζί τους, ακόμα και 5 χρονών να ήταν. Άλλοι είναι τόσο κακοί που στο τέλος γίνονται αγαπημένοι αλλά φαντασιώνεσαι έναν επίσης αγαπημένο θάνατο τους. Ορισμένοι από αυτούς έχουν ήδη πεθάνει, αλλά θα εύχεσαι να είχαν αναστηθεί για να μπορέσουν να ξαναπεθάνουν. Κάποιοι από αυτούς είναι ο νούμερο ένα χαρακτήρας της σειράς ή της ταινίας. Με τον θάνατό τους θα έπρεπε να σταματήσει η τηλεοπτική σειρά και όλα τα σίκουελ της ταινίας.  Και τι με αυτό; Το poll είναι καθαρά θεωρητικό.

Ποιον παιδικό χαρακτήρα θα ήθελες να σκοτώσεις και σε ποιον θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία; Πώς λειτουργεί το παιχνίδι; Αντίθετα απ’ ό,τι στο Κολοσσαίο.

Ψηφίζεις με:

thumbs-up

τον παιδικό χαρακτήρα που θα ήθελες να πέθαινε στην τηλ. σειρά ή ταινία που πρωταγωνιστεί

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

thumbs-down

τον παιδικό χαρακτήρα που δε σου βγάζει ένστικα δολοφόνου και θα του χάριζες την τηλεοπτική ή κινηματογραφική του ζωή.

 

Στο τέλος συγκρίνεις τις προτιμήσεις σου με τους άλλα θύματα θεατές των @#$%#@$% αυτών παιδικών χαρακτήρων που σε βγάζουν από τα ρούχα σου.